Неявка на другий тур виборів чи голосування «проти всіх» - є зрада Україні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SATKUR, 20 січ 2010.

1. dimalozz

dimalozz Member

• Подобається Подобається x 1
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Всегда считал, что для отражения ВНЕШНЕЙ агрессии.
    Нет?

---------- Додано в 12:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ----------

Прикольно, Педро, с другого континента народ украинский на драку между собой науськивать?
    Вижу, нравится Вам ЭТО дело!

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Кримінальний кодекс змінився несуттєво.
    Зникли статті "спекуляція", "приватне підприємництво", "мужолозство" і "антисовєтська пропаганда".

А всі інші - як були з часів ссср, так і залишилися.
    Розбій, грабіж (ті ж шапки), вбивства, перешкоджання діяльності громадських установ, перешкоджання виборчому процесу - це що? Спогади про совок чи наша ПРівська реальність?

4. doberman28

doberman28 Well-Known Member

Тобто окрім ПР ніхто більше в Україні цим не займається?
    І Лозинський нікого не вбивав, а просто сам по собі кудись скіпнув?
    Чи це теж виключно спогади про совок?

---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ----------

Точно. Після Новодворської взагалі тяжко щось додати)) Це птаха зовсім іншого польоту))

• Подобається Подобається x 2
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

doberman28 ,
    1. я був далеко не стороннім глядачем у виборчому процесі-2004.
    2. я добре знаю менталітет, психотип організованих злочинців. Поки нічого нового не зустрів. Все - за "букварем".

Ось Ви - Львів"янин. Чого або кого Ви хочете - тут і зараз?
    Маєте великі можливості вибору?
    Я, наприклад, ще у 2006-му твердо вирішив підтримати ЮВТ на виборах усіх рівнів. При всій повазі до ВАЮ - він не зміг і не зможе протистояти організованому злочинному угрупуванню.
    А це потрібно насамперед. Гуманітарні шмарклі залишимо на потім.

• Подобається Подобається x 4
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Знаєте, як називається те, що Ви написали?

7. KO3AK

KO3AK Active Member

+100 Але ж ті люди мають право обирати владу так як і ми. А їх ой як багато. Саме тому й маємо те що маємо бо нікудишки не бажають розібратися в політиках і як хвощі живуть рефлексами.

Я вже думав, що було б гарно, щоб правом вибору влади наділити лише свідомих громадян. Наприклад виборчу дільницю розмістити на Говерлі. :) Прийдуть туди лише ті хто розуміє що він робить. Але звісно це фантастика. :)

Так же як і фантастикою є встановлення такої форми правління коли країною управляють не все населення, а лише його частина, наприклад технократія чи аристократія, елітократія. Бо демократія є загальноприйнятою формою в світі і змінити її не просто.

Але ж і ясно як Божий день, що демократія придумали жиди, щоб щоб приховати своє фактичне правління. Бо на словах і по закону єдиним джерелом влади є народ, а насправді як в США так і в усьому світі реально владу має купка шустрих ділків.

При сьогоднішньому розвиткові мережі немає жодних проблем налагодити реальне народовладдя. Не делегувати свої права депутатам, а самим людям вирішувати всі знакові питання. Бо система референдумів дуже громіздка і тому не діє. А так би ввечері прийшли ви додому, а на компі висять питання: Чи потрібна професійна армія? Куди направити пару мільйонів грошей, на дороги чи на парки? Скільки встановити ЗП вчителям Природознавства, 1300 чи 1400? І т.п.

Якщо ми дійсно хочемо демократії (влади народу) то треба й довірити людям всі ті питання. В такому масиві помилкове рішення виключено. Але вже ображатися ні на кого не доведеться, бо саме ти, а не якийсь депутат, прийняв те рішення.

В Україні сьогодні владу мають обмежене коло людей. І вони не дозволять нікому лівому туди влізти. Мільйони награбованих грошей вони витрачають на те, щоб тримати людей в чорному інформаційному тілі. Саме тому у нас так багато дібілів які кажуть, що "да всє ані там одінаковіє. я ніпайду на вибари. я прагаласую протів всєх". Дібіли.

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Вам і далі буде хотітися їсти, тільки сказати про це Ви нікому не зможете :)

---------- Додано в 12:00 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ----------

Янек підніме макроекономіку на сході, ясна справа,та йКиєву нє-фіг турбуватись, капіталу завжди хватало. Регіонам що робити?

P.S. Нагадати анекдот про експерементальне місто Львів?

---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:00 ----------

Це в Росії для ведення мирних завойовницьких війн.
    Про надзвичайний стан чували?
    Чи в армійських статутах про це ні чирк-чирк?
    Армія ж без статуту та ц.у. - незаправлена вантажівка.

---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ----------

Хочете посперечатись з borkhes-ом?

9. premium

premium Well-Known Member

Жартуєте. Та всі олігархи зараз проти Тимошенко кинули всі ресурси, заодно і повертають ці ресурси на спекуляціях. А як їх контролювати, якщо вся місцева влада в руках Януковича-Ющенка?

10. doberman28

Чого або кого я хочу - неможливе в цій державі при існуючому устрої.
    Тому доводиться обирати щось таке, що може наблизити або посприяти.

ПС. Тобто те, що і антиПР далеко не святі ви не заперечуватимете?

11.  
  12. doberman28

Обирайте вирази.
    Проти всіх - така сама точка зору, як і решта. І, до того ж, вона більш чесніша за ту, що "ЮВТ менше зло за ВФЯ".

13. premium

premium Well-Known Member

А ми лише правду кажемо.

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Может быть, с моральной точки зрения. Но, реальность она совсем другая. Реально - выбора только два. Вот из этого и нужно исходить. И с моральной точки зрения тоже. Иначе - это просто закрывание глаз на происходящее и самоотстранение.

• Подобається Подобається x 3
  15. doberman28

А вот тут уже дилемма))
    Либо поступить как совесть велит, что бы не было стыдно перед богом/идеей/еще_чемто/кемто (нужное подчеркнуть). Либо ломать себя через колено и пытаться тактически выторговать какие-то возможности.
    Не буду утверждать, какой вариант правильнее, поскольку сам еще не определился, но... уважительно отношусь к любому из них, если он принят человеком самостоятельно.
    Действительно есть два выбора. Или между ЮВТ и ВФЯ. Или между совестью и компромисом. Тут уже все зависит от конкретного человека.

16. Угу, бо все у 90-х роках продали. А заводи були. Щодо економіки - то з нею я намагаюся дружити, бо це моя майбутня спеціальність. І я прекрасно розумію, що не можуть ціни в силу ринкових законів так різко піднятися, це можна зробити лише штучно.

Угу, язика відріжуть.

А серед олігархів немає БЮТівців?

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А мені щось не віриться що вони вже такі викінчені дебіли. Особливо хто тут дуже розпинається "пратів всєх". Я знаю за кого вони будуть голосувати...
    Ось подивіться, вже Полковник з Невстранцем ніби змовились на підмогу прийшли.

18. doberman28

Ні! Проте серед БЮТівців є олігархи)))

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Выбор "против всех" , неявка = "за Я".
    Никакого компромисса с совестью нет. Нужно просто сделать выбор. Вы в любом случаете его делаете. Только можете не подозревать какой, отговариваясь муками совести.
    Поймите, все решается сейчас на ЗУ. Потому что у нас уже все решено, увы.

20. Взаємно.

Не хвилюйтесь, я Янеку дулю покажу в морду, а не проголосую. Хоча... Невже вам так в Австралії це важливо?

а де твій аватар? :)