Неявка на другий тур виборів чи голосування «проти всіх» - є зрада Україні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SATKUR, 20 січ 2010.

1. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Вот я ж и пытаюсь решить проблему более простыми способами! :)

2. У вас температура чи сплеск чергових "фантазій Вєснухіна"?

• Подобається Подобається x 2
  3. Danilo

Danilo Well-Known Member

Неголосування або проти всіх-це позиція а ля Віктор Ющенко-жування власних шмарклів, от і все!

---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

А подивитися на те хто їх піднімає, от хоча б на цукор? Невже знов невістка?

• Подобається Подобається x 5
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Рибко, чому б Вам не потусуватися на "посиденьках" ?
    Що означають Ваші малоадекватні беззмістовні вигуки?

Якщо на інших гілках Ваш яскравий інфантилізм вигладав прикольно, то тут помовчіть, прошу Вас. Востаннє прошу у ввічливій формі.

Мої знайомі студенти, які голодували на Майдані у 1990 і потім йшли на на Верховну Раду - чесне слово, разюче відрізнялися від Вас.
    Я досі підтримую з ними контакти.

А тут попереду - значно серйозніша битва і майте розум промовчати.

• Подобається Подобається x 3
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Для нас это - не способ вообще. "Против всех" = "за Януковича".
    Так сложились звезды.
    Если бы был пункт в законе о том, что какой-то процент "против всех" автоматически выбрасывает кандидатов за борт, тогда можно было бы еще поговорить.
    А так разглагольствования о том, что президент будет "нелегитимным" просто смешны. Он будет президентом 5 лет. И все. А какой у него статус, уже ни на что не повлияет.

• Подобається Подобається x 5
  6. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Ээээ.....
    Я где-то ТАКое уже слышал....

Неуж-то Мария Дэви-Христос вернулась???

Где записывают в "белое братство"?

7. Boris_Kiev

Готуєтесь, WIZARD?
    Голвонокомандувач над Вами буде з двома ходками і без освіти!
    Мабуть це мрія кожного совєтського охвіцера - поносити портФФеля за зеком.

Втім, нічого дивного. Він давно використовувався КГБ. Інакше хто б його у совкові часи випустив до Італії на раллі ?

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Мали б хоч трохи поваги!

А то що?
    Та які битви... Не смішіть. Відкрию Вам страшну таємницю. :) Всі ці мітинги проплачені. І ті хто там мітингує мають свою думку. Але просто потребують грошей.

• Подобається Подобається x 1
  9. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Ай Боря, Боря....
    Либо Вы невнимательно читаете форум, дибо Вы.. совсем его не читаете, а пишете ответ на тот пост, который Вам сейчас попал под руку.
    Ответ.

1 - Не будет, по одной только причине, которая описана выше(поищите-поймете).
    2 - Но ход Ваших мыслей мне приятен.

Вы уже смирились с поражением.

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

А Армія навіщо? Дачі будувати депутатам? Забули?
    Сильні люди використовують усі важелі влади, ба більше. А Ющенко не використав жодних. Помаранчева хвиля не пішла в регіони - ось і бардак. Хто дозволив людям розійтись тоді? Таке ж і з Чорноволом вийшло. Досягли конституції і розслабились. Не можна! Народ завжди повинен тримати владу в шорах!!! (тому так і живем - якось воно буде с.) А треба вибирати і заставляти працювати на народ, хто б не прийшов.

Тому боротися треба і перевибори робити що пів року тих, хто не з'являється на засідання, або неприємний народу. Щорічне оновлення половини депутатів, щоб боялися народ!!!

---------- Додано в 02:09 ---------- Попередній допис був написаний в 01:48 ----------

Якщо Ви шарите в економіці, поясніть наступне:
    2007 цукор - 2,8 (перевиробництво)
    2008 цукор - 3,2 (недовиробництво) скупили більшість заводів
    2009 цукор - 3,6 (недовиробництво) скупили всі заводи
    2010 цукор - 9,6 порізали половину заводів - нема де здавати "по дєшовкє"

Їдемо далі - світова ціна завжди була близько 400 баксів за тону - 2000 грн за тону - див 2грн за кіло!!! Сьогодні 758 баксів із недовиробництвом у світі. Беріть калькулятор - 5,9 грн за кіло!!! Хто гребе різницю? Чому немає торгівлі? - Чекають сезону - весни !!!

Кажуть цукрові заводи належать Порошенку (міжнародна змова? ) - див Ющенку, що тільки і лиє воду на млин Янека.

Подивимось, що буде, як світова ціна верниться до 400 баксів. Але заводи нащо різали?

P.S.Будь в мене резерви Порошенка , я б вам влаштував би цукор по 40 грн за кіло ( щоб знали) тільки тоді піде страшна контрабанда імпортного і весь ринок переср...!

---------- Додано в 02:17 ---------- Попередній допис був написаний в 02:09 ----------

То дайте, нарешті, людям свої координати. Ви як не як чарівник...

---------- Додано в 02:19 ---------- Попередній допис був написаний в 02:17 ----------

Нє дождьотєсь!

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Сашко Рибку не Борис на посиденьки відправив.Невже не зрозуміли.Це Янукович сказав що місце жінки на кухні.Сашко Вам подобається коли чоловіки Вас відправляють на кухню?.

12. Boris_Kiev

А що таке "поражение"? Привітання путіна-медведєва?
    5 років тому (після другого туру) вночі теж носилися вулицями Києва тачки, звідки лунали п"яні голоси "ПОБЄДА!!!!"
    Я вже думав, що День Перемоги перенесли якимось указом. :)

• Подобається Подобається x 4
  13. Ціни ростуть на все, а не тільки на цукор. Зарплати - на місці! Я розумію, що ціни піднімають спекулянти, але ж можна якось їх контролювати, якщо Юля хоче довіри.

Не кажіть мені, куди іти, і я не скажу, куди вам іти.

Означають те, що Юля така сама **************, що і Яник, тільки лапшу на вуха вміє вішати, а він - ні.

Борисе, за Юлі ви стали жити краще? Я і мої рідні - ні.

14. doberman28

doberman28 Well-Known Member

И такой пункт есть. Просто не всем хватает смелости проголосовать "Против всех", а не "выбрать меньшее зло", как обычно. Посему этот пункт так никогда в Украине и не сработал.

---------- Додано в 10:12 ---------- Попередній допис був написаний в 10:11 ----------

Даруйте, а що заважає їм зробити це просто зараз? Чи вчора?

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Рибко, за Юлі ви маєте можливість висловлювати свою думку і критикувати і президента і премєр-міністра, включаючи і на цьому форумі. Не так вже багато країн в світі дають таку можливість.
    Ви можете гарантувати що після приходу до влади зека ЛФ буде існувати?
    Як і інша вільна думка?

16. Вільна думка - це добре, але ж їсти хочеться.

17. doberman28

Думаю особисто Януковичу на ЛФ начхати, а його команді буде чим зайнятися під час чергового переділу статків. То ж небезпека ЛФ загрожує лишень тоді, коли бізнес ПР покладе око на сервак на якому хоститься ЛФ )))

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Для бандитів будь-що можливе. Ви ж знаєте, коли їм нема до чого причепитися, то спрацьовує останній арґумент - а мнє єва морда нє нравіца!

---------- Додано в 10:41 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ----------

Ви дуже голодна, Рибко? Може якось би ми організували допомогу;).

19. Я образно сказала. ;) Мала на увазі, що треба піднімати економіку, а не тільки свободу слова.

20. doberman28

Звісно. Але цей принцип не є виключно бандитським. Наші "демократичні друзі" теж ним не нехтують))

І давайте не будемо демонізувати Януковича і Ко. Ми їх кличемо бандитами, вони нас фашистами, а потім всі разом ми дивуємося, що країна розколота навпіл. Можливо істина десь посередині?

а де твій аватар? :)