Неявка на другий тур виборів чи голосування «проти всіх» - є зрада Україні?

Discussion in 'Політика і політики' started by SATKUR, Jan 20, 2010.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Умгу....

• Подобається Подобається x 4
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Федорович - он ТАКой... ;) Было ведь - прям в аэропорту двинул в фэйс харьковского губернатора ( Кушнарева!) - а потом он оказался "лучшим из лучших" среди пр... За что, думаю, и поплатился... Фингал под глазом - это как "орден держави"...

• Подобається Подобається x 5
  3. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ти не повіриш, але, думаю, багато громадян України, якщо не всі, так хочуть :) Тільки президентом хтось мусить бути; якщо президента не буде, то пануватиме анархія, за якої закони зовсім не виконуються (бо ж невідомо хто чим керує), а відповідно, ні про яку стабільність держави в хорошому сенсі слова не йдеться. Тому тема не є агітацією, а просто закликом до здорового глузду. Є два кандидати на пост президента і крапка. Навіть якщо уявити, що люди більшістю проголосують проти всіх. І що тоді буде? Ще одні вибори? Знову гроші з бюджету тю-тю. Ні? А що, буде три президенти (бо ж розумієш, що за такого варіанту ніхто не поступиться)? Дві булави і три гетьмани. Наша історія вже таке проходила, нічим хорошим це не закінчилось. І тому зараз відсидітись вдома і не піти голосувати, або проголосувати проти всіх, бо вони обоє неангели (до речі, по секрету скажу, цілковиті ангели на Землі не живуть), бо вони сякі-такі погані, бууу. Так, це позиція, але дитяча позиція, імхо. І потім, після 7 лютого, життя ж не закінчиться, але яким воно буде, і головне, на кого ж потім зможуть пожалітися ті, що голосували проти всіх, коли пануватиме анархія, ось це питання.
    І я щиро сподіваюсь, що такого варіанту все ж не буде.

• Подобається Подобається x 5
  4. Romko

• Подобається Подобається x 3
  5. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ні, переможе той хто отримає просту більшість голосів. Незалежно від явки, і тих проголосував проти.

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Додайте 6% = фальсифікації на користь Янека.
    І пам"ятайте, що ЦВК - вороже.

• Подобається Подобається x 2
  7. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Я вас прошу.... що за фантазії. Фальсифікують обидві сторони, кожна в своїй вотчині. І основа інтрига буде не на виборчих дільницях, а при підрахунках, і в судах.
    А взагалі то слабо віриться що Жулька владу віддасть, як на мене в ПР не високі шанси на перемогу.

• Подобається Подобається x 3
  8. Дальневосточник

В Галиции?!? Я в шоке....
    Пан Борис...Ну - как? Я чесслово - нипонимаю... Теперь ведь в комиссиях - поровну от каждого кандидата...Шо за страшилки? У нас - в педуниверситете - ловили студенток за фотографированием бюллетеней в пользу жули - а президент этого самого университета - в первой 5-ке БЮТ.... А вы - фальсификации... ;)
    Девочки в слезах и соплях - обещали перевести на бюджет... Даже не денег дали - просто "пообещали".... :)

9. Boris_Kiev

А у 2004-му?
    Ljolik, я з 2004-го відслідковую усі прогнози і результати "з перших рук" - від скромного програмера однієї відомої агенції.

Що діялося у 2004-му - можу багато про що розповісти.
    Тож не сподівайтеся на диво (чи статистику) - а включайтеся активно у процес.

10. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Не зрозуміла - то ж за Кучми було, а зараз "демократична" влада і "демократична" кАаліція. Це ж різні речі, про що ви говорите?:)))

Дякую, але

http://www.youtube.com/watch?v=PDyacEITM_0

11. Дальневосточник

А шо вышло? Пять лет упущенных возможностей... :cry:

12. Boris_Kiev

Не буду зараз вдаватися в довгі пояснення. У 2004-му я двічі проходив тренінги-інструктажі і двічі патрулював дільниці.
    Дуже результативно, смію сказати.
    1. "казуістичне" псування протоколу
    2. Неналежним чином спаковані результати
    3. Спроба тачки з бюлетенями ухилитися від маршруту...
    І все - ділянки, де голови - від Януковича.
    Випадковість?

---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ----------

Ні. Народ свою справу зробив.
    А Віктор Андрійович просто не добив "гідру контрреволюції".
    Нехай це зробить Юлія Володимирівна.

• Подобається Подобається x 2
  13. Дальневосточник

Ну - и зачем ему это делать в Донбассе?!? Тут жулька не пройдет...А в Галиции - я сомневаюсь, что у него ТАКое выгорит...
    Блажен, кто верует...
    Пусть сделает. Заменит Ахметова на Коломойского. ;)

• Подобається Подобається x 1
  14. Boris_Kiev

Уявіть собі, багато IT-шників (та ж "Вега") тільки про це і мріють.
    Я працював у системі, що мала відношення до Коломойського. Найкращі роки. Він вміє дбати про людей. Особливо - про "паровозів" справи.

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Така сама дурня з моїм колегою з тернопільщини. Мізки їм промили, чи що? Голосував за Ющенка, а тепер буде за комуністів з капіталістами ???

16. Boris_Kiev

Подякуйте Віктору Андрійовичу. Міг би спрогнозувати результат і бути обережнішим у негативному піарі.

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Фантазії були в 2004, поки не вияснилося...

18. Romko

Сподобалась стаття....перегукується з моїми думками....

Украина, которая станет чудом

• Подобається Подобається x 1
  19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви бачили, як в селах вибори відбуваються? Праві, ліві, ЦДМУ - всі з одного села, всі за одного кандидата (в комісії) ну і пофіг, що на різні партіїї працюють. Треба ж на виборах копійку заробити...

20. Мар'янко, дякуй, що я їх не обматюкала (а можу ще й як). Щодо стилю - глянь мої дописи минулої осені. Зрозумієш, як я насправді можу писати...

Чому проти всіх? Щоб потім мене не мучило сумління, що "Я за цього кандидата проголосувала, а він нічого не зробив. Але ж я теж його обрала!"

а де твій аватар? :)