Неявка на другий тур виборів чи голосування «проти всіх» - є зрада Україні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SATKUR, 20 січ 2010.

1. Якщо людина каже: "Я голосуватиму за Петренка, тому що..." - це її власна позиція.
    Якщо: "Форумляни, голосуйте за Петренка, він супер!" - це вже агітація.

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Рибко, це - заклик. Агітація: "Голосуйте за Петренка, тому що він ...".:)

3. KO3AK

KO3AK Active Member

Боже... Мила пані, що ви таке страшне кажете? :give_rose:

• Подобається Подобається x 2
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Рибко, а Може Вам на "Задонбасс.орг" піти агітувати? Здається, саме там Вас бракує. Рік тому Ви писали зовсім інші речі.
    Країна в небезпеці, а Ви якісь власні негаразди намагаєтеся виплеснути.

• Подобається Подобається x 1
  5. Ідіть на Скунс.інфо, там цікавіше.

6. syavych

syavych копач

Ну не зовсім так трактується агітація на ЛФ. Перша фраза правильна, але другу треба змінити так:
    Якщо користувач тільки-но (недавно) зареєструвався і каже: "Форумляни, голосуйте за Петренка, він супер!" - то агітація, бо скоріш за все та людина спеціально зареєструвалась для агітації за когось (є в нас тут костенківці :) ). Тобто має з того якийсь зиск. Якщо ж форумлянин, якого всі добре вже знають і поважають, впевнені в його незаангажованості, каже "Голосуйте за Петренка", то це, як правило, сприймається нормально (але не означає що всі погоджуються з його думкою) :)

• Подобається Подобається x 5
  7. Locke

Locke невиправний реаліст

Так то воно так. Але чому гасло "Країна в небезпеці!!!" звучить кожного разу тільки за декілька днів до виборів? А в проміжках між виборами - хіба країна в безпеці? Коли навкруги гуляє криза, масово зростає безробіття, захмарно зростають ціни, крайнє зубожіння народу, коли владні і не владні структури ведуть кулуарні переговори з іноземними сусідами, коли розбазарюють наліво і направо державу, коли хочуть віддати північному сусіду за безцінь газову трубу чи інші стратегічні об'єкти- хіба тоді країна не в небезпеці?
    Я особисто з усією відповідальністю розумію сьогоднішню ситуацію і віддам свій голос, щоби влада в черговий раз дісталася меншим бандитам, але гасло "Країна в небезпеці" вже викликає, мяко кажучи, алергію. Ті обоє, хто за всяку ціну хочуть дорватися до влади, в черговий раз кричать це гасло, щоби зірвати людей мерзнути на біло-синьо-червоно-помаранчеві майдани для того, щоби за дуже короткий час забути про біди цих самих людей і через 5 років черговий раз заволати: "Країна в небезпеці!"

• Подобається Подобається x 6
  8. Oko Gora

Oko Gora New Member

Можлив в цій гілці отримаю відповідь? Чи є у Львові бігборди "Львів -серце України" (В Луганську є, но тількі в нас написано що Луганськ - серце...", та "Виборы, виборы все кандидаты - ..."

9. Locke

Locke невиправний реаліст

При теперішеій ситуації в країні і відношенні влади до народу і Львів, і Луганськ, і інші міста є не серцем, а повною ж....ю. І що би там на бігбордах не писали.

• Подобається Подобається x 4
  10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви думаєте усі знають Україну, як Америку?
    Було би добре, якби пів світу знало, що існує Україна.

Знаєте хто такий Уго-Чавес? Чи про венесуельців Ви знаєте більше?

Аналогічно, Ахмадін-Аджад і перси, Мандела і .... ? хто?

---------- Додано в 11:52 ---------- Попередній допис був написаний в 11:51 ----------

На світовому ринку - НІ!

---------- Додано в 12:03 ---------- Попередній допис був написаний в 11:52 ----------

Не бачив такого, хоч не дуже на це заглядаюсь. лише Україна переможе...

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Мандела і ПАР....
    Та не в тому річ. Той, кому треба знати про країну шукатиме відомості саме про неї а не про президента.
    Візьміть того ж Манделу. про нього вперше чую, а от про ПАР знаю досить чимало...

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

13. Я НІКОЛИ не писала, що мені імпонує Тимошенко.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

а я нині стрів одного знайомого, кажу, за кого голосуватимеш?
    А він - за Януковича!. А чого так? А він:
    -готовий проголосувати за дідька лисого, тільки не за неї!. (У першому турі голосував за Яценюка).

15. Gron

Gron тафгай

Сексіст, нє?

16. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Бо й сам такий, тільки дрібнота.

17. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

А в Помаранчеву революцию вы были за Ющенка или против Януковича?
    Или ... (ваш вариант) :)

18. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Певно, чоловіку просто тяжко собі уявити, що жінка може бути президентом. :)

19. Да мне было всего 13 лет. :) Что я там понимала?

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

- Побоявся? Та, чоловiче божий, вiйна - це ж моє рiдне дєло. Я ж увесь
    свiй вiк воювався з... бабою. Лукерки моєї не знали? Хiба ж такi
    страженiя були, як з отими поганцями на горищi! Та я їх, як щурят,
    подавив! А покiйниця моя - хай царствує! - та вона б сама на дивiзiю з
    рогачем пiшла! На що ми з кумом - царство йому теж небесне! - було
    вдвох... та куди там!

О.Вишня
    :tongue:

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)