Неявка на другий тур виборів чи голосування «проти всіх» - є зрада Україні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SATKUR, 20 січ 2010.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мавпусику,
    Нормальний стан письменника - бажання писати,
    нормальний стан політика - прагнення влади.
    Інакше тре не в президенти йти, а в гувернантки для Рибки.

Ви встигли здобути вищу освіту українською мовою?
    А Ваші молодші братик чи сестричка (якщо такі є) можуть і "обламатися" з мовою навчання.

• Подобається Подобається x 3
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Борисе, я маю на увазі крім влади ще й патріотизм...про Януковича взагалі мовчу, але ж і Юля по великому рахунку "забила" на Україну...

3. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

На ЛФ дописи сприймаються як політична агітація - це коли людина не вислювлює обгрунтовану, живу думку - а саме тупо сипле штампами, без логічних висновків та власних обгрунтувань, чи хоча б посилаючись на джерела інформації та свідків подій. Політагітація, це коли неприкрито агітує не турбуючись відповідати на протилежні дописи, а то й усвідомлено відповідати взагалі. Хоча, зрештою все на політфорумах агітація, але розумна співбесіда та плоский підготований штамп - то різні речі.

• Подобається Подобається x 2
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Іноді найкраща допомога чи сприяння процесу - це коли НЕ ЗАВАЖАЮТЬ. Це - мінімальний варіант.
    Яка ж альтернатива - Ви прекрасно розумієте.

5. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Ото ж бо. Це стосується і Вашого світогляду. Чи Ви вважаєте власний світогляд абсолютно бездоганним? Не припускаєте навіть думки дивитись ширше..?

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

рибцю, висловлювання своєї думки чи позиції -- це і є агітація, тому фраза "агітація у нас заборонена" абсурд... :pardon: :give_rose:

• Подобається Подобається x 1
  7. syavych

syavych копач

То зрозуміло усім. питання в іншому: що буде коли вона до тої влади добереться? Мені здається, що її амбіції змусять утримувати цю владу. Без підтримки народу - полетить як Ющенко за 5 років, а підтримку здобуде лише зробивши щось для держави (ну принаймні не добивши її ще більше).

• Подобається Подобається x 6
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

100%. У всьому іншому вони однакові. А, ні, ще Яник поступається інтелектом. Тоді, якщо не голосувати, або не вибрати жодного, - це показати, що вони рівні. Але це ж не так. Але якщо Вам байдуже, хто буде представляти Україну в світі, тоді розумію чому ви Проти всіх.

9. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ну або змінить під себе конституцію, щоб вже точно ніхто не заважав.
    Наївно трохи вважати що уявлення про Україну дає виключно президент. Президенти приходют і уходют. А уявлення про Україну в світі складають і по б*ях по європейських борделях, і по наших туристах-рагулях, зрештою і відвідуючи нашу країну так само.

10. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Або зробить такі дії
    а) візьме під свій повний контроль армію і МВС
    б) створить президентську республіку
    в) відправить з політичної арени всіх незгідних
    г) встановить цілковиту диктатуру і культ особи (своєї особи)
    І буде знову відновлена Українська Держава, як при Скоропадському...
    Демократія то найбільше зло яке могли придумати люди. А от монархія то друге діло...
    Хто його знає як буде далі...

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я не казала, що виключно. Але от дуже вже часто, знайомлячись з новими людьми в Польщі, коли кажу, що я з України, то мені кажуть - о, у вас там така гарна прем'єрка, вона буде президентом? Не знаю чому саме в Польщі люди такі обізнані в політиці, але знають хто такі Ющенко, Тимошенко, Янукович. Я, живучи в Україні, знала лише прізвище президента Польщі. І уявляла собі поляків такими, як він, бо інших поляків не бачила в повсякденному житті. Так само уявляла собі англійців, дивлячись на королівську сім'ю. Чи німців, судячи по канцлеру.

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Куди вже ширше...до бездоганно мислячого Саткура...

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Якщо буде мати мізки, як в Юльки , хоча б як в Яценюка, то я ЗА!

14. premium

premium Well-Known Member

Треба було Вам "дебати" послухати. Особливо про "сматрящіх" з Донецька в кожному районі.

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

То вже плюс.

---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:21 ----------

не бидлом, а козлами. (хоч може про перше і не бачив...)

---------- Додано в 00:24 ---------- Попередній допис був написаний в 00:23 ----------

Заставити!
    Самим не здаватися!

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Жодну країну не оцінюю за президентом. Та й як так можна. Візьміть того ж Обаму, Буша і Клінтона. Абсолютно різні особистості, але ж країна то одна. І суджу я про неї по історичних фактах, по рівню розвитку, по жителях, з якими зустрічався і по сукупності багатьох інших факторів. А президент - то річ другорядна.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Умгу...:sad:
    Кравчук...Кучма....Ющенко....
    Не будем оцінювати країни....:nea:

18. sl4m

sl4m Well-Known Member

согласен... а то вечно на новый год с экрана нас поздравляла ж

19. syavych

syavych копач

не дадуть :nea:. максимум трохи більше повноважень перетягне, взамін на якийсь закончик для регіоналів (в пакеті, як вони люблять казати).

20. Gron

Gron тафгай

Нетреба було в НГ ніч дивитися ОРТ.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)