Неявка на другий тур виборів чи голосування «проти всіх» - є зрада Україні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SATKUR, 20 січ 2010.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Кожний голосує за власним розумінням.
    Рибко, я би Вас попросив пригальмувати сипати "регілональськими" штампами. По-перше - звучить несерйозно, а по-друге - робите шкоду усім. Ви не усвідомлюєте ступінь небезпеки, яка загрожує Україні.
    No comments. Але прошу прислухатися.

• Подобається Подобається x 4
  2. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Это правильно, но вы уже в таком возрасте, что должны думать над политическими вопросами самостоятельно и больше доверять самой себе. Вы голосуете за будущее страны в которой вам жить.
    И если ваши близкие более спокойно относятся к выборам, типа проголосовать против всех и голову не морочить, то вы как представитель более прогрессивного молодого поколения принимайте активное участие в планировании своего будущего.

• Подобається Подобається x 2
  3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Юля нас врятує!! Ура-Ура-Ура!!! Очі горять щастям, падаю на коліна і молюсь на її плакатик...
    Наївні люди. Мені сподобалось як сказав Литвин про вибір, який ми зробили в першому турі і зробимо в другому в інтерв'ю, здається, на 5-му каналі.
    Його слова зводились до того, що вибір був і ми вибрали як завжди. І що як не гірко це говорити та наш народ заслуговує на того президента, якого обере.

---------- Додано в 13:29 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ----------

Якщо переможе Янукович - Ви виїдете з України? Бо ж вийде, що більшість в нашій країні "ті хто живе по блату, нечесно, не поважає закон"

4. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Єге ж, не так швидко, дорогесенький ;) При Ющенко та Тимошенко - розпродали країну? - не розпродали. При Ющенко та Тимошенко ділили країну - не ділили. Віддавали в Росію, чи в інші "другие страны" - не віддавали. Отже при Тимошенко як було так і залишиться. А от Янукович - тут якраз і підходить про все те, що Ви надрукували вище, починаючи з двомовності...

• Подобається Подобається x 4
  5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Юля наша, сущая на банковой...
    и не введи нас в Евросоюз,
    яко и Янек не введет в Рф,
    но избави нас ....:mocking::mocking::mocking::)))

6. Sithka Charley

Sithka Charley Active Member

Я пас, леди и джентльмены!
    Тут уж даже не розовые очки на человеке.
    Однако, может у него и идея держится на том что бы страну порвать на части.
    Вот тебе и патриоты!

• Подобається Подобається x 1
  7. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Я щось сказав що так не є?

8. KO3AK

KO3AK Active Member

:good::good::good:

9. Sithka Charley

Sithka Charley Active Member

Уважаемый SATKUR, у меня не было желания в посте, который Вы оборали, призывать ни за Януковича, ни за Тимошенко.
    Как уже неоднократно писал, ни тот, ни другая, недостойны быть президентом нашей многострадальной Родины.
    Идея была, возможноя её не до конца развил, что пока не будет гражданского сопротивления властям, нас так и будут заставлять выбирать из двух зол.
    Я очень далёк от убеждения, что Вы ярый поклонник Юлии Владимировны, по крайней мере у меня сложилось такое впечатление из прочитанного.
    Гнуть свою линию, это, конечно хорошо, но всё же Вы иногда перегибаете.
    Не ЮВТ и ни кто иной спасёт Украину!
    Пока мы будем собачится на форумах или просто в жизни, что очень на руку и "борцам с олигархией" и "реальным пацанам",(извините за "розовые очки", сорвалось), между ними нет разницы, вообще нет.
    Так выходит, что в президентских выборах, кто бы не выиграл, а сам народ проиграет.
    Идея такая, Вы с запада, я с востока. Вы - националист, я - скорее нет. Не может быть такого, что у нас не было чего-то общего. Ведь эта страна не чужая и мне.
    На востоке много людей не говорящих по-украински, но являющихся патриотами этого государства.
    Может стоит начать обьединение народа не под разного рода политическими лозунгами, а просто с "низов"?

10. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- В мене там конкретно написано - Харківська область. Я теж хі сходу і дуже чітко усвідомлюю тут сітуацію як воно на східних теренах країни.

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ті, хто голосують Проти всіх, мають теж свою рацію. Бо і при Юльці, і при Янику їм особисто буде так само житись. Але вони не задумуються, що в другому випадку постраждає Україна. Адже, нашу країну перестануть поважати (бо вже зараз за кордоном Юлькою захоплюються, а з Янека кепкують), українців вважатимуть бандюками по прикладу президента і т.д. Але я розумію, що таким "українцям" це байдуже, бо їм не доводиться червоніти за свою країну, спілкуючись з іноземцями; не доводиться пояснювати, що насправді в нас ненормально бути зеком, що насправді українці грамотні і освічені люди. Мені особисто буде простіше не зізнаватись, що я українка, бо гордитись вже не буде чим. Ніхто не знає якими ділами займається Юлька чи Янек, ніхто не знає як насправді в Україні живеться. Це як і ми не знаємо нічого про Англію, але дивлячись на королеву, ми вважаємо, що це процвітаюча благородна країна. А якби на її місці був Янек? Як би світ думав про Англію? Отож бо. Задумайтесь, поки не пізно.

• Подобається Подобається x 3
  12. Борисе, перестаньте агітувати - це заборонено на ЛФ.
    У першому турі я голосувала за Яценюка - він не пройшов. Інші мені не подобаються. І вибирати з двох зол менше я не збираюся.

За Юльки небезпека теж буде. Нічого вона не зробить, яка б вона не була "європейська".

---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ----------

І що? Президента треба вибирати за принципом "Хто краще виглядає і красивіше бреше"? Тоді давайте якусь топ-модель виберемо. ;)

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

ЩО ??? Заборонено ???
    Рибко, перепостіть це у гілку "Більше, ніж анекдоти! Або я це сам зроблю.
    Це Ви тролям розкажіть - що дозволено, а що заборонено.

І не розкидайтеся бабськобазарними штампами. Я ж не висміюю Ваше голосування за Яценюка, хоча міг би навести цікааааві матеріали.
    Просто аутсайдерів всерйоз не сприймаю ні на яких виборах.

Понти ганяти - всі вміємо. А кусати власні лікті - цьому вчитися досить боляче. Але бачу, що Ви хочете навчитися на власному досвіді.

Пропустили одне слово - ГІРШЕ не зробить. Ви просто не знаєте такого поняття, як "панятія". Краще справді - не знати.

Пропонуєте себе ?

14. Одного вже помили...

А я і не казала, що Яценюк такий хороший. Просто не бачила альтернативи.

Угу, усім стадом підемо голосувати за рила, які вже по 10 років біля корита.

Юлька-ангелок з крильцями - це вже точно бидляцький штамп.

15. KO3AK

KO3AK Active Member

Ох не знаю. Не хочу навіть про це думати. Знаю єдине, що ми не повинні допустити Януковича до президенства. Прикласти всих зусиль, щоб Хам не став Гетьманом.

Але якщо народ хоче жити як бидло...

Мені жаль моїх дітей. Я все своє життя борюся з падлюками, за свідомість українців. Проти нас працює потужна машина олігархічної і рос. пропаганди. Як бачимо по результатах 1-го туру їхня бере.

Я не хочу, щоб мої діти ходили моїм шляхом. Безрезультатним. :sad:

Чехія наприклад досить прихильно ставиться до бізнес емігрантів. :)

16. poetka

poetka Дуже важлива персона

Це вже в певній мірі перебільшення...........
    Мабуть йшлося, не про зовнішній вигляд, а саме про культуру людини,яка уособлює розум і здатності позитивно представляти свою державу.
    Янукович точно випадає з того контексту, з якої б сторони на нього не подивився.........
    По-перше його інтелект,як лице нашої нації.........бажає кращого
    Його "розуміння" і промосковське протиже тільки налаштує всю Європу,самі знаєте як........

• Подобається Подобається x 6
  17. Юля краща лише зовні... :sad:

18. poetka

poetka Дуже важлива персона

Як то бидляцький штамп?............
    Хіба бидлом не є хтось інші?

Янукович нас з вами називає бидлом І навіть бровою не морге,а ше геноцидом нації:sad:
    Хоча вона ,як на мене теж варта того Януковича..........
    Ні він не вона не буде любити Україну і її людей ніколи:cry:

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

О шо ходить...:dntknw:
    Я давно усвідомив одну істину:
    Все не те,чим видається...і навпаки...

20. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Юля ніколи невідстоюватиме Україну....як патріот цієї країни...по великому рахунку Україна для неї, лише можливість здобути владу...мала б вона змогу "охомутати" іншу державу то вона б це зробила...їй це не важливо...головне - ВЛАДА, до якої вона йде по трупах...

а де твій аватар? :)