Відповідь: Правильно слухати один напрямок??? Та скіки можна???!!!У нас вже така гілка на форумі є-про нефорів.Там вже говорилося,шо неправильно. Я не слухаю чогось одного,хоча мені подобається мітол-блацк,дез,треш...ну і т.д.Але попри то я слухаю інді,нью рейв,граймі... Нічо такого-колит на шо є настрій)))
Відповідь: Неформали(наша сторінка) сподіваюся, що дригачка в тебе тільки віртуальна.... руки ще не трясуться7... пс. ой, і підтримка твоя з тобою!... за одним комп"ютером сидите?... лиж
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Поняття не маю про шо ти Але пофіг-на твої дописи серйозно не реагую *ш.Опечатка
Не погоджуюсь! Чому зразу гот? Наприклад, органна музика Баха - то дуже потужний симфо-блек, "дах рве", як кажуть молоді люди
Ой... забудьте це погане совєцьке слово (неформал) ) В інших країнах немає ніяких неформалів. Є металісти, панки, готи, грайндери, клабери, репери.. а вони - неформали та й неформали...
Неформал - це той, хто ще не вибрав, хто ж він - чи репер, чи металіст. А виділитись хочеться вже і зараз! Тому і використовують універсальний термін - а потім вже розбираються, хто є ким насправді. Знаєте, як в приказці - "поїхали, по дорозі запряжем!"
Хм. а це цікавіше) Сам би не відмовився відвідати, хоча, чесно кажучи, ніколи не був фанатом трешу) Хіба тільки Чаком Біллі і компанією))
я, наприклад, вважаю себе неформалом, саме через відмінність від інших. Зневажаю людей, які не слухають ту чи іншу музику чи не вдягають той чи інший одяг, лише тому, що це не для готів, чи не для панків позерство... в кожній характерній течії можу знайти дещо, що мені близьке. Трошки гот, трошки панк, трошки хіппі, так би мовити...
неформали це теж позерство, і може воно "відмінність від інших", але явище масове, що саме собою робить ту відмінність нульовою. "Трошки гот, трошки панк, трошки хіппі" - готохіппіпанк.. нова течія))) пропоную ще пералельно приєднатись до блекерів, емо і грайндерів)
Ну, емогот звучить представив вигляд цього створіння, сміх до сліз пройняв. MITALb, кожна людина унікальна по-своєму. Я взагалі ні до кого не приєднуюсь. Вважаю, що характерне панківське зневажання стереотипів повинно бути підсилене критичним оцінюванням недоліків сірої маси та своїх недоліків, готичний спокій - теж добре, бо бути надміру емоційним чоловікові не личить. До певної міри це, звичайно, позерство. Можливо, я дійсно волосся запустив, підсвідомо прагнучи показати, що відрізняюсь від тої часини бритоголових підлітків - моїх однолітків, - які поступово скурюються, спиваються і поголовно стоять на обліку. Звичайно, вони не всі такі. І в хороших відносинах з нормальними "ненеформалами", і друг мій має стрижку 4мм і одягається як всі. Тільки на голову не хворий. До чого я веду? Багато з нас прагнуть, щоб до них було певне ставлення, щоб їх якось оцінювали. Просто мені не хочеться, щоб мене оцінювали так, як оцінюю я і мої знайомі бритого на 0 "пацана", що стоїть в порізаних джинсах з емінемом, згорбившись в 3 погибелі, одну руку тримає в кишені, а другою, в кращому разі, тримає жменю насіння. І все ж... Кожен з нас повинен в першу чергу бути не панком, готом, репером, неформалом, формалом... Кожен з нас повинен бути людиною... Патріотом своєї країни... Сім'янином, люблячим сином, батьком, чоловіком, освіченою (не обов'язково багато знаючою) людиною... Людиною, що вміє співчувати, що не веде себе, як дикун... довгий вийде опис... Бо якщо будем думати лише про те, "як бити нефорів" або "як бити гопників", то нічого путнього не вийде.
Вообще, прикольное название темы - неформалы. Неформалы по какому признаку? Я обожаю слушать альтернатив метал и готик.