Відповідь: Неформали(наша сторінка) не можу погодитися..... розвиває особистість вільне мислення -- а це вже плюс вихованню, тобто батькам (школі, вназу тощо).... музика -- вторинне.....
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Як на мене,музика якраз і формує ту особистість.От,наприклад,неформали.Це дійсно бунтарі,яким просто набридають рамки,батьки зі своїм вихованням,школа і т.д.Вони протестують проти того всього,обирають музику і вже музика впливає на подальше формування їхнього мислення.От,наприклад,готи-є такі,шо їм давно за 40,вони не одягаються в чорне і не п2ють на кладовищах,але вони залишаються вірними своїм музичним уподобанням,своєму готичному,якшо так можна сказати,мисленню.
Відповідь: Неформали(наша сторінка) this is not a question to be argued about/ under no doubt, you are right, behaviour - the way you were brought up is the first thing to be mentioned. but music helps=) sorry, I have just come from my job - teaching English. we don't need no education, we don't need no thought control...
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Yeah,something like that.And I think thats normal 4 kids like 14-15 years old,but its also normal to grow up.And,music really helps-I know tham from my life!)))
Відповідь: Неформали(наша сторінка) "це не є питання, що буде ... даруйте, я з роботи, викладаю англійську" -- це те, що я орієнтовно зрозумів.... маюнко, на форумі спілкуються тією мовою, яку всі розуміють: українською і общєпанятною, але не буржуйською.....
Відповідь: Неформали(наша сторінка) цивільні - це обмеження, гопи- обмеження, неформали - це теж обмеження і певнйи формат. Чому не плюнути на все і не бути собою, щоб тебе не причисляли до жодних груп і форматів.
Відповідь: Неформали(наша сторінка) так про це є і мова -- бути собою, а не бути нєфором, гопом і дри...
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Мені не раз доводилось спілкуватись з ЕМО. Дуже цікаві люди.Зовсім інакші погляди на життя.
Відповідь: Неформали(наша сторінка) щось "зараз" затягнулося.... а у вас точні дані щодо приходу МЕГ?..
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Та,я повернулася-з тебе поржати. А та дригачка-то реакція на твої дописи ха-ха))))))!
Відповідь: Неформали(наша сторінка) чесно кажучи, ця гілка не має абсолютно ніякого , анінайменшого сенсу. от на цьому було б найкраще завершення дискусії. не можна ділити людей на нефорів та Не-нефорів - це примітивно.
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Ця тема зі самого початку була смішна. Але нам лиж би пофлудити))) Ніхто дискусію так скоро не завершить,хоча і говорити тут нема про що.
Правильно слухати один напрямок??? Так цікаво - якшо ти репер, то слухати Вакарчука тобі категорично забороняється...(наприклад) дурні стереотипи