Відповідь: Неформали(наша сторінка) я твоїх фінів не обзивав, хоч вони мені страшно не подобаються.....
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Нас обєднує музика, спільні ідеї. Покищо єдиний шлях розвитку неформального суспільства - це вирізнятись, бути іншим.
Відповідь: Неформали(наша сторінка) ПУПЕР от дивлюсь я на твої пости та дії і ніяк не можу зрозуміти - тобі 30, чи 15? Що ти себе ведеш як підліток якись ))
Відповідь: Неформали(наша сторінка) вам, мабуть, сімдесят, якщо дозволяєте собі "тикати" незнайомій людині у всіх дописах.... або ж ні!.. це сихівське виховання, традиції...
Відповідь: Неформали(наша сторінка) подають... Додано через 1 хвилину це good Додано через 10 хвилин не йдіть краще. я одного разу пішла на концерт(сейшн) з купою груп, щоб послухати одну пісню однієї групи. результат - ця група не приїхала, а я опинилась в тилу ворога - концерт виявився ЕМО. а я їх, пробачте прибічники цієї своєрідної контркультури(культури???) недолюблюю, якщо м"яко сказати. а взагалінеформальство - нема такого поняття. бо нестандарте мислення (наголошую, не просто вигляд зовнішній чи музичні вподобання) ВИХОДИТЬ ЗА МЕЖІ. а дати якесь визначення - значить загнати в рамки. про себе скажу, що спілкувалась і з панками, і з металюгами, і з готами, і з блекерами, і з альтернативщиками, і зі скінами, і з хіпанами, і з растаманами, і з трансерами. дурнів вистачає скрізь : і серед "звичайних" і серед "неформалів". рівно так як і хороших та СПРАВЖНІХ людей.
Відповідь: Неформали(наша сторінка) маюнко, знімаю капелюха!... пс. хотів піти на агату крісті, всі, хто зголошувався -- не пішли... потім бачив концерт у запису -- жах!... фальшиво, криво-косо....
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Золоті слова! +1 Додано через 4 хвилини А треба було піти, враження були б зовсім інші. Доречі, немає груп які ідеально виступають в живу. :p Додано через 5 хвилин Отжег... )) "Ріспект і уважуха"... ОТ тільки цікаво, якщо всі таки правильні, чому ніодного "викання" не видно... Може в житті і "повикаємо", а тут всі рівні.
Відповідь: Неформали(наша сторінка) не тільки тут всі рівні... в житті також! P.S. я знаю групу, яка ідеально виступила вживу! ))
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Соррі що буди глаголити на російській..Краще так , ніж на суржику.. Розкажу вам про себе трошки.. .В душе моей давно было"готическое" настроение так сказать..и скорей всего "стала" задолго дотого, как узнала что есть такая вот субкультура.. Мне нравяться такие надрывные , глубоко-духовные драматические образы, меж тем очень динамические и сильные..Моя внешность как раз подходила для создания такого образа (благо у меня есть чувство меры и красоты , чтобы не сделать из себя чучело).Но это лишь одна сторона-образ, то что мы видим, проявление этого так сказать..Другая сторона-внутренняя она намного сложней и многогранней, нежели внешняя..Внутри может происходить своеобразная борьба с окружающей средой, непринимание современных "идеалов"(только так могу выразиться в кавычках, ибо на сегодняшний день высоких идеалов у общества нет)..У готов тонкая впечатлительная душа.Сейчас сложно с такой жить..И жажда познаний что самое важное, поиски себя где то, поиск людей минувшины, которые разделяли твое мнение.. Но, Вы сами наверное понимаете, что ,увы, готику совершенно не так понимают детки, которым при сегодняшнем обилии субкультур хочеться выделиться, выпендриться..Я сама в ранний период свеого "готсвования" ходила на эти "сходки" -один раз..Я поняла, лучше мне быть все таки отшельником, чем с кучкой испорченых детей..Среди 7 человек я нашла только одного почти сознательного, который не просто так пришел к этойц субкультуре..Я поняла, что или быть одной ,никого не искать из субкультуры, или же искать людей посерьезней.Это оказалось трудно..Я выбрала первый вариант.. Знаете, правильно поступила))В завершение могу сказать одно-готика, когда ее правильно понять-не есть чем то злым, наоборот, она по сути прекрастна и воспитует прекрастных, думаю щих и мудрых людей..
Відповідь: Неформали(наша сторінка) І хто? то що слухач не чує лажі, це не точність зіграності, а професіоналізм музиканта, який вміє викрутитись) Перевірено на собі
Відповідь: Неформали(наша сторінка) на "ти" можна звертатися до людини, яка це не заперечує, наприклад особисто знайомі... чи знайомі тривалий час... пс. навіть не дивуюся, чому для вас це тяжко зрозуміти... я передумав туди йти.....