Відповідь: Неформали(наша сторінка) КиШ у львові..... я піду!...... "срєді ублюткаф шол артіст......."
Відповідь: Неформали(наша сторінка) :D :D :D А нащо?Обов"язково патлатого?А як же решта?:D Вийди під Франика чи хоч раз в Ляльку сходи...Не знаю,що ще порадити....:D Пупер,так само на КиШ підеш як і на Агату?:bazar: :D
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Мег, а в Ляльке и сейчас подают Сало в Шоколаде? Или прикрылась фенька?
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Нинаю....Я там давненько не була і...не жалію..Чекаю поки приїдуть мої любимі бенди!
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Я обожнюю слухати панк,панк-рок.Улюблені групи:Good Charlotte,Greenday,Simple plan,SUM 41
Відповідь: Неформали(наша сторінка) москалів можливо і багато...але деякі російські групи просто КЛАС!!!
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Змістовний допис... А,як звучить...Чисто по неформальсько... Панки Хой!!!
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Я тут :D , що далі Додано через 37 секунд КиШ - це зло для дітей )))
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Тільки при вмінні крутити "мєльніци" та відвідуванні тяжмет акцій :D :D :D
Відповідь: Неформали(наша сторінка) А що ж це... підсіли дітки на неякісний примітивний панк з придібіленими тестами...
Відповідь: Неформали(наша сторінка) мені теж киш не подобається.... мені подобається їх пісня про анархіста.... от тепер думаю, чи йти заради однієї пісні....