Відповідь: Неформали(наша сторінка) для нашого нерівно розвинуто народу так... мало того якщо хлопець з довгим волоссям в чорній сорочці та чорних джинсах він емо О_о... це мене взагалі вбило.....
Відповідь: Неформали(наша сторінка) кемен, а хто сказав, що хлопець у чорних джинсах і довгим волоссям обов’язково емо?...
Відповідь: Неформали(наша сторінка) ем... гопи з мого міста.. що саме дивне навіть звичайні цивіли теж так думають... жах...
Відповідь: Неформали(наша сторінка) хто б в цьому сумнівався... та й взагалі розумеих гопів я ще не зустрічала....
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Зустріти розумного гопа...Ммммм..Мабуть це дійсно важко, скоріше за все неможливо..))
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Доречі те саме можна сказати про неформалів. Це лише слова. Інакше думати - це взагалі цікаво. Хіба є хоча б дві людини, що однаково думають? Яких це? Не вбий, не вкради, не дихай свіже повітря, не живи як всі (et cetera)? Такі або давно померли - Сід Вішес, Джим Морісон, Керт Кобейн (et cetera), або скоро помруть. Власне, нещодавно спілкувався про кіно з наче неформалом, то він сказав, що ніколи не дивився і не буде дивитися prison break, наприклад, лише через те, що він усім подобається, ну тобто - це є попс. Разом з тим, ми випили N літри пива та він викурив X сигарет. (Статистика - кожний другий дорослий українець палить; Україна - одна з перших країн із алкоголю). Якщо це не 'загальноприйняті правила', то я не знаю.
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Так таких людей напевно шо немо...Хоча...))Ви також праві шо серед неформалів теж важко знайти розумних людей .. ....
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Може і так!Але я насправді цікаві люди , які Слухають альтернативу і при цьому пишуть вірші(може не такі як в Шевченка чи Франка), пишуть музику (не таку як Тартак чи Пугачьова ) але всеодно цікаву і класну! Не всі неформали бухають, не всі неосвічені - це лише упереджена думка більшості!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Смію не погодитися з вами....По - перше ті шо слухають альтернативу не обов'язково неформали...По - друге я не казав шо вони бухають я тіки казав що серед них менше розумних людей ніж серед простого можна сказати народу...Так що попрошу уважніше читати всі дописи(не сприйміть як образу :shy: ) ..
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Нарахунок освіченості я написала , і ті шо слухають альтернативу- я мала на увазі знайомих мені неформалів!!!!!!!!!Чому ви вважаєте іх неосвіченими??????????
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Та блін(вибачте) я не сліпий шо ви шо ви написали на рахунок освіченості просто вам кажу шо я не писав шо вони бухають та й трохи Вас виправив чи може я неправильно вчинив шо зробив це???...і я не кажу шо вони неосвічені просто кажу що трохи важкенько таких знайти серед них (неформалів)..
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Може й так....:cowboy: Додано через 1 годину 41 хвилину Мерелін...Сорі..Не хотів Вас образити.. ))
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Доречі, є такі, що пишуть вірші, не такі, як у Шевченка й Франка, пишуть музіку, не таку, як Тартак та Пугачьофа, але все одно цікаву, і не бухають і досить освічені, і не є неформали. Не сприймайте все так близько. Насправді є проблема, що, так звані неформали, маючи улюблених музікантів починають копіювати їхню поведінку не тількі на сцені ,але й у житті. Носити таку саме одежу, пити чи курити, чи ще щось. Упереджена думка більшості теж не виникає на рівному місці. Просто насправді не буває братерства, про яке так багато говорять у неформальному колі. Та й взагалі, що то є таке - неформальство? Адже репери - то теж неформали.
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Чуваки поможіть незнаю,що робити я хочу пробити собі другу дирку у вусі а ато не позволяє хоча я з ним не живу,що робити? пишіть на мило: info@shpak.name Додано через 1 хвилину *тато Заходьте на мій сайт www.shpak.name
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Сайт то непоганий , але по українськи якби було ...А так шось там не хочеться...Я сам собі сказав-"Тількі українські сайти :naci: , а не якісь там російські :moskali: "..Так шо там не буду сидіти..!