Неформали(наша сторінка)

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Левко, 13 кві 2007.

1. Meg

Meg Well-Known Member

Відповідь: Неформали(наша сторінка)

Гм,ну то може 6-та.Бо за описом-така.Я забула,а там ше один знайомий вчився.Певно-6-та:wacko:))

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а де цей неформал, який гілку почав?.... :confused:

3. Meg

Meg Well-Known Member

Певно,настрашився,після того, як ми "обкакали" (перепрошаю:))) неформалів.Але ж це правда!

4. Мерелін

Мерелін New Member

:eek: :eek: :eek:

5. Meg

Meg Well-Known Member

А шо?Правда!Знаємо таких-реєструються тут всякі труЪ,сворюють такі темки і звалюють.Взагалі,треба би ту темку прикрити.Флуд!

6. Кемен

Кемен New Member

чогось мене всі вважаєть неіормалом... частіше за все лише по зовнішньому вигляду і то... ну люблю я чорний колір і що?.. через те що я ходжу вся в чорному я вже "нєфор"... і повинна диміти як паровоз та напиватись в зю-зю?... та слухати авріл лавінь та сліпкнот... ні... знаючи думку народу про теперішніх неформалів я не хочу такою бути.... помоєму неформаліз людини повинен проявлятись в її думках в її сприйнятті світу, а не в тому що вона одягає та слухає...

7. Meg

Meg Well-Known Member

До речі,в мому одязі теж переважає чорний колір,але мене вже давно не сприймають як ніхершу.Того,шо я виросла з того,того,шо я вмію радіти життю і вдягати кольорові сукєнки і слухаю інді,і тому,шо чорний переважно відображає мій настрій,блек метал...

8. Кемен

Кемен New Member

люди в моєму місті дуже обмежені в цьому плані... якщо я ношу чорний одяг то я або емо або гот.. інших варіантів нема...... а шей назвати їм пару груп про які вони в житті не чули то все.... бити мене бити.... правда морально ... ех... обмежені люди....

9. duncan

і тут те саме...... [​IMG]

давайте спочатку визначимо, що таке нефор....
    нефор - це патлате, переважно немите, чудо, яке у львові живе біля пам'ятнику шевченку...
    це чудо курить, п'є, вживає наркотики.....

а як все гарно починалося!.....

• Подобається Подобається x 1
  10. Кемен

Кемен New Member

я вважаю неформалом людину у якої світогляд відрізняється (круто відрізняється) від решти... у якого весь цей.. ем.. неформалізм на духовному рівні а не в зовнішньому вигляді.... ну а "Нєфорами" можна назвати немитих п’янючих людей які зараз гордо себе називають панками або анархістами....

11. Meg

Meg Well-Known Member

Нє,ну Пупер,блін!А ти як думав?Все правильно!Починалося вона гпрно в кінці 70-х,80-ті...а тепер-це мода,вже скоро скажемо-маскультура!;)
    Так шо тут і говорити особлливо немає про шо!:suicide:

12. peGas

peGas Well-Known Member

а в якому році? я 66 закінчив, троха навіть вам вікна бив :o (то я про 46)

13. Meg

Meg Well-Known Member

та Ви шо?!Другий раз мене кличте,зі собою...

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

А що,чорний колір одягу - то признак неформала?
    То я теж неформал - завжди у чорному ходжу.

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А мене за кольоровий одяг неформалкою називали :) По моєму, неформально - це те, що в меншості.. От буде на світі готів, металістів, панків, реперів (їх теж називають неформалами.. ) і т.д. більше, тоді сіра маса буде неформальною? Чи як?

Мені взагалі не подобається розподіл на звичайних людей і неформалів.. Краще ділити на хороших і поганих.. Або взагалі не ділитись, а об'єднуватись :)

В єдності - сила!

16. duncan

"неформали" — натовп....
    права ти, мед....
    позерство і не більше....
    те, що вкладається у сенс "неформал" вже давно перестало бути характерною рисою нефорів....
    нефори давним-давно перетворилися у масову — навіть без префікса суб- — культуру....

17. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Тобто - всі "недержавні" об'єднання - в оригіналі - були "неформалами". Але...
    такий собі своєрідний "бунт" проти власних батьків ;) - "ми інакші".
    Саме про це пісня Макарєвіча "Ты можешь ходить, как запущенный сад, а можешь все наголо сбрить.... Но годы прошли - и тебе все равно осталось полжизни прожить..."
    --
    тому - пупер - те, що тобі видавалося не позерством, а сенсом життя - якийсь більш зрілий "дункан" оцінював тоді саме так, як ти зараз ;)

18. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Мені здається, неформал - це людина, яка з власних переконань не погоджується з більшістю загальноприйнятих правил і не хоче вписуватися в певні рамки.
    А те, що зараз неформалами характеризує себе більшість (молоді), щоб показати свою крутизну чи особливість і грає цим в першу чергу лише на публіку, я неформальністю не вважаю.
    Неформал - це також і внутрішній стан, бунтівний і непримиренний, а разом з тим і нестандартний.

19. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

наприклад - московські скіни чи пітерські вболівальники Зеніту.
    ну, і суто львівський варіант - "пармалати" та металічний гребінець з довгою ручкою у задній кишені....
    --
    Хоча - це ви могли вже й не застати ;)

20. duncan

а я що написав?....
    типове позерство!...
    "неформали" — молодь, яка не хотіла боротися за світле майбутнє, не хотіла камунізм чєрез 100 лєт....
    тому вони були патлаті, в джинсах з "фарцовки", тому вони "перлися" від рок-музики, а не російської естради....

пишу в минулому часі, бо цей термін підходить тільки їм....
    те, що живе біля шевченка — якісь напівволоцюги........

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)