Відповідь: Неформали(наша сторінка) Гм,ну то може 6-та.Бо за описом-така.Я забула,а там ше один знайомий вчився.Певно-6-та))
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Певно,настрашився,після того, як ми "обкакали" (перепрошаю неформалів.Але ж це правда!
Відповідь: Неформали(наша сторінка) А шо?Правда!Знаємо таких-реєструються тут всякі труЪ,сворюють такі темки і звалюють.Взагалі,треба би ту темку прикрити.Флуд!
Відповідь: Неформали(наша сторінка) чогось мене всі вважаєть неіормалом... частіше за все лише по зовнішньому вигляду і то... ну люблю я чорний колір і що?.. через те що я ходжу вся в чорному я вже "нєфор"... і повинна диміти як паровоз та напиватись в зю-зю?... та слухати авріл лавінь та сліпкнот... ні... знаючи думку народу про теперішніх неформалів я не хочу такою бути.... помоєму неформаліз людини повинен проявлятись в її думках в її сприйнятті світу, а не в тому що вона одягає та слухає...
Відповідь: Неформали(наша сторінка) До речі,в мому одязі теж переважає чорний колір,але мене вже давно не сприймають як ніхершу.Того,шо я виросла з того,того,шо я вмію радіти життю і вдягати кольорові сукєнки і слухаю інді,і тому,шо чорний переважно відображає мій настрій,блек метал...
Відповідь: Неформали(наша сторінка) люди в моєму місті дуже обмежені в цьому плані... якщо я ношу чорний одяг то я або емо або гот.. інших варіантів нема...... а шей назвати їм пару груп про які вони в житті не чули то все.... бити мене бити.... правда морально ... ех... обмежені люди....
Відповідь: Неформали(наша сторінка) і тут те саме...... давайте спочатку визначимо, що таке нефор.... нефор - це патлате, переважно немите, чудо, яке у львові живе біля пам'ятнику шевченку... це чудо курить, п'є, вживає наркотики..... а як все гарно починалося!.....
Відповідь: Неформали(наша сторінка) я вважаю неформалом людину у якої світогляд відрізняється (круто відрізняється) від решти... у якого весь цей.. ем.. неформалізм на духовному рівні а не в зовнішньому вигляді.... ну а "Нєфорами" можна назвати немитих п’янючих людей які зараз гордо себе називають панками або анархістами....
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Нє,ну Пупер,блін!А ти як думав?Все правильно!Починалося вона гпрно в кінці 70-х,80-ті...а тепер-це мода,вже скоро скажемо-маскультура! Так шо тут і говорити особлливо немає про шо!
Відповідь: Неформали(наша сторінка) а в якому році? я 66 закінчив, троха навіть вам вікна бив :o (то я про 46)
Відповідь: Неформали(наша сторінка) А що,чорний колір одягу - то признак неформала? То я теж неформал - завжди у чорному ходжу.
Відповідь: Неформали(наша сторінка) А мене за кольоровий одяг неформалкою називали По моєму, неформально - це те, що в меншості.. От буде на світі готів, металістів, панків, реперів (їх теж називають неформалами.. ) і т.д. більше, тоді сіра маса буде неформальною? Чи як? Мені взагалі не подобається розподіл на звичайних людей і неформалів.. Краще ділити на хороших і поганих.. Або взагалі не ділитись, а об'єднуватись __________________ В єдності - сила!
Відповідь: Неформали(наша сторінка) "неформали" — натовп.... права ти, мед.... позерство і не більше.... те, що вкладається у сенс "неформал" вже давно перестало бути характерною рисою нефорів.... нефори давним-давно перетворилися у масову — навіть без префікса суб- — культуру....
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Тобто - всі "недержавні" об'єднання - в оригіналі - були "неформалами". Але... такий собі своєрідний "бунт" проти власних батьків - "ми інакші". Саме про це пісня Макарєвіча "Ты можешь ходить, как запущенный сад, а можешь все наголо сбрить.... Но годы прошли - и тебе все равно осталось полжизни прожить..." -- тому - пупер - те, що тобі видавалося не позерством, а сенсом життя - якийсь більш зрілий "дункан" оцінював тоді саме так, як ти зараз
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Мені здається, неформал - це людина, яка з власних переконань не погоджується з більшістю загальноприйнятих правил і не хоче вписуватися в певні рамки. А те, що зараз неформалами характеризує себе більшість (молоді), щоб показати свою крутизну чи особливість і грає цим в першу чергу лише на публіку, я неформальністю не вважаю. Неформал - це також і внутрішній стан, бунтівний і непримиренний, а разом з тим і нестандартний.
Відповідь: Неформали(наша сторінка) наприклад - московські скіни чи пітерські вболівальники Зеніту. ну, і суто львівський варіант - "пармалати" та металічний гребінець з довгою ручкою у задній кишені.... -- Хоча - це ви могли вже й не застати
Відповідь: Неформали(наша сторінка) а я що написав?.... типове позерство!... "неформали" — молодь, яка не хотіла боротися за світле майбутнє, не хотіла камунізм чєрез 100 лєт.... тому вони були патлаті, в джинсах з "фарцовки", тому вони "перлися" від рок-музики, а не російської естради.... пишу в минулому часі, бо цей термін підходить тільки їм.... те, що живе біля шевченка — якісь напівволоцюги........