Відповідь: Неформали(наша сторінка) палковнік, у вас таке почуття гумору!.... що не скажеш — все смішно і смішно... може краще російською перекладати?...
Відповідь: Неформали(наша сторінка) маєте рацію, переважно — російськомовні.... україномовні у львові — це скінхеди...
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Ну,не всі нефори-москалі...Хоча мене пре-"Неформал-то є москаль".Гарна фраза!))) Пупере,хочете,щоб я фотку своїх колін виставила?)))
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Не, лучше пальчик покажите, как говаривала моя учительница в средней школе №35 города Львова!:D :D :D
Відповідь: Неформали(наша сторінка) не повірите... хотів сюди помістити фото зі своїм пальчиком, але подумав, що образитеся...
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Надеюсь, что евреи? В хорошем смысле ЭТОГО слова! На форуме Саши Львовского нашей с ним школе посвящена целая страничка. Частенько захожу посмотреть. Ностальгия, однако!
Відповідь: Неформали(наша сторінка) в унсо їх записав... російськомовні українці та росіяни... юдей у мене є швагро, він вчився на зеленій (на початку)...
Відповідь: Неформали(наша сторінка) Бачите,скіки ньофарів на форумі знайшлося!))) То та школа,шо біля 28-ї?О,то мені її з вікна видко.Але я закінчувала 46-ту.
Відповідь: Неформали(наша сторінка) 46-та?На Нуковій?А 7-ма на Зеленій. Ну,може колись і покажу вам свої коліна