Неформали(наша сторінка)

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Левко, 13 кві 2007.

1. MITALb

MITALb New Member

Недавно вичитав - "Перелесть быдла в том, что он всегда не ты"
    Але то все філософія. Насправді прагнення виділятись в багатьох людей переломлюється, як тільки починається доросле життя. Тоді всі стають однакові - робота-дом, а не семкі-патли-барсеткі-...
    Та й взагалі у наш час "неформал" це не те слово, яким треба характеризувати субкультуру, оскільки вона стала массовою, навіть популярною. Може хтось і прагне виділятись, але серед цієї маси це неможливо. І доречі "пацанчики" с семками несильно виділяються на фоні тієї маси своїми розумовими здібностями.

Може ще років 7 неформал це дійсно було якесь неординарне явище, то зараз це просто популярна фішка. Подив скільки розвелось "патлатиків", "панків", емачєк і готів. Кожен з них далі вважає себе "лічнастью", а діє і живе як всі)))

• Подобається Подобається x 4
  2. soulslayer

soulslayer New Member

Неформали - надійно!

Я ще в школі був попсовиком, а тепер я - неформал. Взагалі то це означає бути не таким як інші. А глянувши на мене навіть не скажеш, що неформал, бо я вважаю, що це не залежить від одягу, браслетів, та інших фішок. Це має бути в душі!

Останнє редагування модератором: 7 лют 2009
    • Подобається Подобається x 2
  3. AndreasUA

AndreasUA New Member

ХОЙ! ХОЙ! ХОЙ!!! СЛАВА ХАРДКОРУ!!!

цілком згідний, але ще і музика!

взагалі не шарю, реп і вакарчук, що за японамать
    хДД

я готику як пес діда на перелазі, я люблю панк-хардкор, стреййт едж, емокор, і вважаю що музика мене добряче виховала, у рок музиі є філософія, а про попсу мовчу, неха далі будуть реальними пацанчіками

цілком з тобою згідний

Останнє редагування модератором: 3 бер 2009
    • Подобається Подобається x 1
  4. Geograf

Geograf Меломан

Зараз неформалів багацько розвелося, проте за своєю суттю ті ж самі гопники (хіба що не підходять з питанням чи є 2 р. на сігарєти), на мою думку рівень неформалізму не вимірюється кількістю випитої горілки чи пива, викурених цигарок з тютюнцем або ж чимось іншим, не кількістю сказаних матів за хвилину, а неординарністю смаків у музиці, кінематографі, чтиві і т.д і т.п.
    У школі я був попсюком, пізніше почав слухати рок, ще пізніше джаз та блюз, попри це мої погляди відзначаються консервативністю, я не можу себе назвати неформалом та й загалом недолюблюю я це слово.

• Подобається Подобається x 2
  5. Olessia

Olessia New Member

Я хочу сказати що Ви праві, адже неформали взагалі проти алкоголю, наркотиків, і сигарет...

6. Alone Wolf

Alone Wolf New Member

Неформали - це люди, які не належать до натовпу, ідуть своїм шляхом, який відрізняється від інших. Така моя думка...

7. veronka

veronka Well-Known Member

тю, а як же "sex, drugs & rock'n'roll"?о_О:)))

8. Geograf

Geograf Меломан

В гопників те ж саме гасло, лишень з "бухлом" і замість рок-н-ролу, шансон.
    Неформал це необов*язково sex, drugs & rock'n'roll

9. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

От-от!;)
    Неформал-відрізняється від інших,але всі ми чимось відрізняємося6думками,поглядами,музичними смаками.

10. Nevermind

Nevermind Просто персона

Nevermind - це мій нік, він зі мною вже більш ніж десять років. Знаєте що таке Nevermind?

1. Never Mind (англ.) = мені байдуже :)
    2. Це найкращий альбом Nirvana.

Колись ми теж були неформалами.

А зараз слухаю Within Temptation, Sonata Arctica, Excalion та інший power metal.

• Подобається Подобається x 3
  11. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Мммм! так, люблю Sonata Arctica, дякую що нагадали, щось давно не слухала

12. mikyoda

mikyoda живу

слухаю багато чого але найбільш проперає мелодік дез, металкор, починав з симфоніка)))
    кому цікаво
    мій ласт фм
    http://www.lastfm.ru/user/Mik_Yoda

а де твій аватар? :)