Як я зауважив серед своїх українських знайомих, там багато людей до сирів типу камамбер (Hermelin, Encian, Brie і т.д.) незвичні і навіть бридяться. Так само і до сирів з синьою цвиллю - Roquefort, Niva. Часто навіть куштувати відмовляються.
в Греції купляв по 6 євро за кіло. в нас дешевше 130грн небачив в Польші в понеділок купував 120 грам менше 3 злотих(~8грн), а в нас найдешевший 120 грам 20грн мінімум в 2 рази дорожче! курча багата в нас країна, раз такі ціни...
Сири Шостка-доречі непогана якість...... але що, як піднімлять ціну,будемо ходити лікті кусати... Ще поки не пізно нарід...в Барвіну акція російський здається 56-58 грн.... Але я якщо така ситуація перейду на домашю бринзу і сир(творог).....
доречі в Польші м"ясо свинина полядвиця сира в теско 9.99 злотих, теж в 2 раза дешевше ніж в нас, в нас по такі ціні тіко сало купиш
Навщо дратуєтеся? Завжди так було. Завжди жили НЕПРАВИЛЬНО після приходу окупантів... ---------- Додано в 12:55 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ---------- Хороший сир - завжди дорогий. Буру тільки Російський (Добряну)
Ну чого ж. Колєжанці-вчительці підняли зарплату. На цілих 16 гривень. Ще трохи - і кавалок камемберу собі купить... 2010го року. Але 20 гривень від Добряни - то ще божа ціна. Бачила я в Сільпо і за 60...
Не те ,шо неправильно - а паскудно. ---------- Додано в 13:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ---------- Твердий......
Вперёд на винные склады!!! Я хоч людина миролюбива, але останнім часом все частіше переслідує думка, що пора вже йти робити погроми. :ireful:
Ага. Я ще пам'ятаю (Ну і пам'ять! ), як 4-5 років тому купував сир по 12 - 14 грн. А ще був твердий сир "Для піцци" взагалі по 10 грн.
Останню низьку ціну на сир Добрани пам'ятаю 26 грн за кіло. То було минулого літа, як не позаминулого...
так і є, а в нас найдешевший 120 грам 20грн, а є і по 40-60 за кусок 120грам. я теж таке бачив а в ЄС він мінімум в 2 рази дешевший