Недоброзичливі балачки

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Bambook, 12 тра 2013.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

мабуть самостверджуєтесь....:)))

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, а може ви скажете конкретніше, хто і де? Я? Ратрік? Оля? Ворон? Ну може Самойлович трохи поязвити. Та зрозумійте, ми тут влаштували наше життя і не вважаємо себе емігрантами і тутешні жителі нас не вважають. По крайній мірі я того не помітив. І ми щиро співчуваємо вам, що за 25 років і кіт не валявся, а банда на чолі з головним баригою має вас як свою власність.
    І якраз отой бруд на форумі йде не від так званих емігрантів, не від Василя чи інших українців А в основному від тих "двох Дроміо", які чіпляються до кожного слова і так відносяться до людей, що на Заході за це з вязниці не вилазили б.
    Ось візьмімо цю тему. Патрік поділився про канадський досвід в боротьбі з запахами і забрудненням. На нього "два брата-акробата" налетіли як навіжені. Чому? Бо жаба душить лузерів?
    Мені шкода ЛФ. Колись це був чудовий форум. Навіть з Чорнобильцями і Невстранцями. Тепер сморід від різних Дроміо...

• Подобається Подобається x 2
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Це як хлопи які до міста повтікали пару літ тому, і потім пальці гнуть на селі, які вони круті, в ванні миються, виходок в хаті, а в селі одні дурні залишились, свині годують....Виліз з гімна, поможи другому, а не цвірінькай

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Народ, ну ви даєте! :sad: Ну нащо і цю тему зафлудили, перетворили на сварню між собою? Не думаю, що ті, хто з діаспори, хотіли похизуватися чимось. Кожен щось підкидав, як то в його країні з тими каналізаціями, як би то краще зробити для Львова. А вийшло, що одне одного закидали лайном, пообзивали - і на тому скінчили. Українці, ну доки будемо одне одного в ложці води топити? Адже мета у всіх одна - всі бажаємо добра для України. Перестаньте сваритися хоч перед Різдвом! Майте Бога в серці. :sad:

п.с. Львів"яни, українці, не паскудьте діапору. Те, що діаспора зробила і робить для України, без того би Україна ніколи не вистояла проти москалів. І взагалі, зараз настає такий світ, що з кожної країни люди переміщаються по всьому світі, але честь і хвала тим, що зберегли і зберігають свою ідентичність.

п.п.с. Я не збираюся нікого нічого вчити. Але якщо можна щось добре від когось запозичити, то чому би і ні? Нащо самим винаходити ровера наново?

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви знаєте я ніколи не думав, що сиджу в гімні, проживаючи в Україні. І ви не разу, ніде в моїй писанині не знайдете що я хвалюся моїм теперішнім життям. Я мав в Україні непогане життя, голодний не був, мак таке-сяке авто, на вулиці не спав. Що маю і зараз.
    Звичайно, найкращі друзі лишились в Україні і я б думав про повернення навіть якби там були такі ж умови подібні то тих, коли я виїжджав. На жаль, там все під владою мафії і все не йде до кращого. А я ж не самогубець...

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Миху, я б хотіла бачити ту призму, через яку Ви дивитесь і бачите ті явища.

Наразі тенденцію говорити так про тих, хто залишився в Україні має лише Самойлович.

Решта хоче лише звернути увагу на "головокруженіє от успєхов" (пам'ятаєте, хто написав?), бо дивитись, як колишні співгромадяни наступають вкотре на ті самі граблі вже несила.

І знову притягну свій психоз, чи що мені там діагностував шановний ІгорМ, і нагадаю часи, коли на форумі майже усі україномовні були по одну сторону барикад. Вірніше, ми всі дружили проти когось. А зараз виглядає, що не стало проти кого дружити, тому муситься сваритись між собою.

Може вам Полковника повернути з очкаріком і іже?

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Величезна кількість притомних людей добровільно пішли звідси, навіть не грюкнувши дверимо.

8. Un.Known

Тут не мусить всім подобатись, притомні вони, чи ні.

9. VasMT

Борис з Києва саме так і сказав... Coolzak, Gron, Степаныч, Дальневосточник...

10. Un.Known

О так. І підозрюю, не в москалях справа.

11. VasMT

Не в москалях. В вишиватніках справа.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

а хто тут в нас вишиватнік?

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

теж це помітив

14. VasMT

А хоча би Ваш кореш з псєчою клікухою.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Нажаль, чи нащастя в мене тут нема жодного корЄша. Хіба Бамбук, в силу пережитих разом пригод, але він явно не вишиватнік, та і нема тут його давно....

Ви говорите загадками, "собачі асоціації" викликав хіба Палковнік, якого тут теж дуже давно нема...:dntknw:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це називається асиміляція. Ваша дитина ще так-сяк зліпить два українських слова, а онуки вже ні. Канадські манкурти.

Звичайно поверніть. VasMT і Петро на їх фоні відчувають себе мудрими.

:bad:

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

:haha:
    Яничари американські :haha::haha::haha: Запроданці польські :haha::haha::haha::haha::haha:

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Джекi, привiт друже! Радий тебе бачити.)

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо це ти радий мене бачити. Ти мене дивуєш.

20. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та нi, без тебе скучно тутка, дiйсно радий.

а де твій аватар? :)