Недоброзичливі балачки

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Bambook, 12 тра 2013.

1. Patrick

Patrick Well-Known Member

Це також патріотизм.Його різновидність
    Повна назва Патрітичний Плюралізм.Цей термін був виведений і досліджений одним поф. з Гарварду.
    Поґугліть PATRIOTIC PLURALISM by Jeffrey E. Mirel. і попробуйте прочитати якщо зможете са славарьом ілі без
    Також поняття nationality має дещо різне значення в Україні і в Північній Америці.
    Але менше з тим...
    Відповім на ваше питання
    Від добра - добра не шукають.Розвинуті країни дбають за своїх громадян і звичайно громадяни відповідають взаємністю.
    А по друге - коли людина має вибір і ій щось (не лайно звичайно , як ви написали.Лайно пропонують тільки декілька країн в світі.В основному це країни бувшого совка.) пропонують .
    Значить це є добре , значить ця людина щось варта.
    Гірше коли ніхто нічого не пропонує.Коли людина є повний лузер яка не може поїхати навіть трускавки до Польщі позбирати.
    І це своє абсолютне лузерсто припідносить як патріотизм (в вашому розумінні) , любов до рідної землі і все таки решта.
    Дістає мізерну зарплату , а ще краще сидить на шиї своїх батьків-пенсіонерів .
    І гордиться тим що просто гордиться....зато ми гарно співаємо
    Або озлоблена на весь світ - Вороги обступили рідну хату і всі щось тій людині винні.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. prius

prius Well-Known Member

Найшли кому щось доводити,табаки сидить на дупі жере лайно великою ложкою і славить потроха за це

• Тупо Тупо x 1
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Хіба не зрозуміло чому він чіпляється до чоловіків? Йому можливо ні. Поки-що.

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Виглядає так, що ви до такої міри зашугані, що навіть не припускаєте, що і на своїй батьківщині можна достойно жити. І не треба чекати на кусок того лайна, який дасть держава. А знайти своє місце і просто жити в своє задоволення ;)

І збирати трускавки в Польщі - то для вас показник успіху? Чудак ви - і тут можна знайти для себе заняття набагато цікавіше і корисніше :)

5. Patrick

Хто-хто тільки не ви
    Тут не треба бути психологом щоб би знати що люди вашого типу це категорія ніщебродів і лузерів.
    Люди які живуть в достатку ведуть себе інакше , думають інакше .Поведінка в цих людей інакша.
    А агресивність і все що навколо , майже 24/7 сидіння на форумі що би щось комусь доказати це поведінка людей середнього віку
    з великими нереалізованими амбіціями.Про яких кажуть що жізнь праходіт міма.
    Йди далі з факелом походи.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. ІгорМ

От бачите - ви все про когось знаєте :) І знову ж таки помиляєтеся ;)

А щоб самому самоутвердитися, то ви навіть в темі про сморід кричите великими буквами, що ви ПАТРІОТ Канади :haha:

Зверніть увагу - практично всі форумляни - жителі України не кричуть про свій патріотизм. І вони нічого не доказують, а просто живуть собі так, як вважають за потрібне. І практично всі з розумінням сприймають ситуацію в державі /є, правда, і контужені, але в сім"ї не без виродка ;)/

А педрики і патріки щось весь час доказують, шо нє? :)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

І я відповім на це саме питання.

Кожна людина живе там, де вона хоче жити, де їй підходить. Колись, за совка, той, хто різними шляхами виїхав закордон, вважали зрадниками батьківщини. Це повний маразм на мій погляд. Я того не сприймаю. Але тут, на форумі я зустрівся з дивним явищем. Це явище полягає в тому, що хто виїхав на ПМЖ закордон - герой, а хто залишився, з точки зору виїхавших, - лохи, дибіли і так далі. Мене то дуже дивує. Ну виїхала людина з України, ну живе собі... ну й слава Богу. А комусь і в Україні добре і що? Далеко не всі, хто виїхав навіть у США є задоволені тамтешнім життям і є такі, що повернулися назад. Ми є всі різні.
    От читаю:

Людина явно нещасна в Америці і для того, щоб хоть якось виправдати свій промах у житті, їй приходиться писати, що люди сидять в Україні на дупі і їдять лайно ложками. Людина, яка живе щасливо, в добробуті, нічого її не хвилює, ніколи не буде так принижувати інших. Ви згідні? А коли людина нещасна і тяжко гарує, а користі з того мало, її завжди буде клювати шпак, який сидить в голові і не дає спокою. Хіба нє?

8. prius

prius Well-Known Member

Шановний,де ви бачили що я написав люди,покажіть,там написано табакі,ви такий самий брехун як і ваш президент

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

В місті зараз нічого не смердить, зате засмерділо в цій темі.
    І причину не треба шукати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Упс. newcanadian.ru?? Це сайт, через який ви емігрували?

Перша ознака вкраїнського емігранта. Принаймні тих, шо працюють на ЛФ.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Село і люди. Хто "в люди вибився" - того все село повинно поважати.
    В мене є підписка на блогера Олега Пономаря, теж громадянина Канади. Там і близько немає навіть тіні зверхності, чудова людина, ні в яке порівняння не йде з тутешніми диаспорськими скотами.

12. ІгорМ

Від @Оля тоже іде тільки позитив :good:

• Подобається Подобається x 1
  13. prius

prius Well-Known Member

Свинарь почав тут ще смердіти

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Про Олю я говорив уже шо вийняток. Ще Юрко Нотоцо не вчив нікого як жити, ну його забанали чомусь, а всі оскотинені висять далі як ні в чому не бувало.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Щаслива людина.... що тут скажеш?:)))

16. prius

prius Well-Known Member

Щасливий,а ви нє?

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А Вас чому це цікавить? Чи Пріус щасливий чи ні? Признавайтесь. ;)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо я хочу, щоб на ЛФ всі були щасливі, нє?

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Благими намірами вистелена дорога в пекло.

• Смішно Смішно x 1
  20. Patrick

Ви вже це мене питали.І я Вам відписав якщо це конкретне питання до мене , то коли я це писав? Ви мене з кимось путаєте.
    Мих мені байдуже де Ви живете і як живете , я знаю де я живу.
    Ще як ми мали квартиру в Львові , мама жила там і я періодично туди їздив мене ще щось з життя Львова цікавило.
    Відколи мама живe в Нью Джерсi і ми не маємо квартири в Львові мене все менше і менше цікавить львівське життя і що там робиться.
    Туда я скоро не поїду і як ви там живете мені теж фіолетово.

І що я роблю на цьому форумі? ...якщо мені 80% тем просто не цікаві.
    Мені шкода цих кілька хвилин часу потрачених на писанину.

View: https://youtu.be/nQBZGSLp93w

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)