Дуже часто тут я бачу в літку , коли ремонтують дороги - молоді дівчата/хлопці студенти працюють на цій будові. Стоять на дорозі зі знаком STOP/SLOW і регулюють потік транспорту
Чому ви думаєте шо мені його треба розширювати? Тому що мене дратують американізми на українському форумі?
Патріку, та поясніть українській аудиторії. Salary, то як колись говорили і говорять і зараз, ставка. Вчитель має ставку 45 000 на рік. Він працює 8 годин в день - нормальний робочий день. Але всі вчителі працюють багато більше. Їх ніхто не заставляє, але дехто сидить аж до ночі в школі, як треба йому зробити роботу свою. Так само і ті працівники, що на селері в фірмі. А є люди, що працюють з оплатою погодинно. Якщо вони працюють більше, ніж 160 годин в місяць, то їм все додаткове оплачується в 1,5 рази більше. А в свята навіть в два рази. То називається оплата за овертайм( overtime). То, частіше за все, в приватних бізнесах. п.с. Перестаньте обзиватися, українці! Ну що за манера така? Ігноруйте, як нема що доброго сказати...
Олю це не є той випадок , коли людина щось не розуміє.Поділити суму на 12 - це не вища математика. Це є той випадок коли людина явно шукає проблем , при чому дуже -як в нас кажуть Desperately looking for trouble і напевно любить що би його матюкали. Цей "допитливий юнак" має велику "любов" до всього американського (як похідне від канaдійське чи англійське) і до емігрантів зокрема. Не знаю що за тим стоїть.Та і не хочу знати. Кілька днів назад це чудо нас назвало -нереальною сволотою. То що я йому маю пояснювати? ....дивуюся що не обматюкав його відразу.Нереальна сволота нічого не пояснює.
Не люблю гамериканщину так само як москальщину. Це незрозуміло? А ваша братія тут вся як на підбір - кожен день по десять раз доводить те шо ви написали. І визначтеся американець ви чи українець (чи канадець там, мені пох). Чи ви думали шо я не знаю шо в Гамериці з/п на рік називають. Та ні, знаю, просто ви і почуття гумору втратили як стали іноземцем і все на світі. Тільки вирячені від страху очі залишились від глобальної зради і все.
Ну тоді викинь свій компютер і пиши свої дописи (які переповнені жовчью) на ЕЛЕКТРОНІКА МК -37. А також викини джінси - як що маєш - кросівки , балонову куртку , відрви замки від всього ,.....Ну і так дальше....телевізор , телефон.....банківські карти, бритву і т.д. А вберися в постоли , довгу сорочку , неголися ...Зрозуміло , одним словом.
А вам на що?...що, український джихад формуєте? Канаду , я люблю.Ця країна дала мені все що я маю в житті.ВСЕ!!!!. І я є її ПАТРІОТ.
ну не треба вже так ... Медична страховка буваэ різною і далеко не кожна покриває все , а особливо стоматолога покриває тільки найдорожча страховка, за тим страхова компанія дуже стежить щоб лишній доллар за вас не заплатити, та і ціна страховки для всіх різна, не дай боже зверталися до лікаря ранніше за оформлення страховки і не вказали це в анкеті, бо це здорожчить значно страховку, вам можуть взагалі відмовити , бо ви не вказали що звертались до лікаря рік тому з якоюсь фігньою
Давайте я Вам напишу про свою , а Ви собі "посортуєте" що - до чого. Бо інакше виходить безпредметна дискусія. Так страховки (є в Україні слово -ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ? Чи це слово суто тутешнє?) бувають різні 50/50 , 80/20... Конкретно в мене на роботі є все 100%.Але суму яку платить робота за страхівку мені додають до мого Т4.Це папір з роботи на виповнення Inсomе Tax- податків.Тобто я плачу більший податок. Тепер в мою страхівку входить - дентист , окуліст і медична страхівка....???????- тут Медицина - одне , а дентист з окулістом - інше.Чому так? - спитайте Уряд Канади. Дантист покриває $2500/рік на лікування/чищеня зубів і $5000 на протезування.Це на дорослого і абсолютно все на дитину.Дочці робили braces.Заплатив -$0.00 . Окуліст - покриває кожних 2 роки перевірку очей від лікаря і $375 на окуляри. Медична страхівка в себе вкючає - медичний масаж - $500/рік (одноразовий візит @45хв - $70-90.) Фізіо , хіропрактик , психолог - це також $500/рік Розцінка приблизно одинакова що з масажом. Я ходив тільки до хіропрактика..Все решта просто пропадає. Також медична страхівка покриває вартість ВСІХ лікарст приписаних лікарем.Я тільки плачу $12 за рецепт. Тут варто додати що медицина в Канаді для її громадян і людей з постійним проживанням - безкоштовна. Щось як в бувшому Совку , тільки без взяток.Бо лікар за кожний Ваш візит бере від держави від $112 до $135.Це поговорити з Вами , поміряти тиск.
@Patrick ви забули написати який відсток від вашого доходй йде на стархівку. ВІдповідь по шаблону заробляю\дохід 1500 у.е в місяць з них 500 у.е плачу за страхівку
Та ні незабув.Я написав. Тобто на практиці це виглядає так Наприклад я за рік заробив тих самих 50тис.Робота за мене заплатила страхівки 4тис. В формі (папері) Т4 мені вказують що я заробив 54тис.І я від 54 (а не від 50) плачу податок. Потрачені гроші на страхівку робота з себе списала Державе мед стахування було введене в 60х роках минулого століття. Наразі воно працює ніби добре.
Ми плутаємся в назвах. Якще це питання Вас так цікавить , то тут все викладено. Я краще пояснити не зможу Система здравоохранения Канады
Оба-на, аж великими буквами Прошу пана, патріот то трохи йнакше Во, віка шо каже Патріоти́зм (грец. πατριώτης — патріот) — сукупність емоційної прив'язаності до Батьківщини, яка визначає особу як громадянина. Містить кілька етнічних, культурних, політичних та історичних аспектів. Включає в себе кілька понять тісно пов'язаних з націоналізмом[1]. А вам якась гондурасія дасть на кусочок лайна більше, ніж дала Канада - і ви Канаду забудете, будете "ПАТРІОТОМ" гондурасії, шо нє?