Я за Унновн тебе глаз высосу, лимита питерская, безо всякого бака мусорного. И пусть хоть сто раз банит, но ты ближе мне не станешь ни на миллиметр, "северный алень".(пишу на русском, чтоб гугел ты не мучил).
На мене старий маразматик, партократ, написав до прокуратури скаргу...пппццц ,та ще не за свою провину отримала це, серце аж болить, ..тримає лише те що це все пусте коли згадую ,що зараз наші хлопці там ...на кордоні, в землянках , та одночасно зло бере, ладно ще хворі городські божевільні звертаються, а грантоїди -- лише грошики тринькають, краще б допомогли людям , ніж "відписки" для ЕС робити.
Сорі, треба виговоритись. Начальниця прийшла з чергової зустрічі і заявила, що більше ніяких навушників на роботі, оскільки керівництво вважає, що це заважає робочому процесу (це при тому, що в офісі на всю волає ХітФм з усіляким шлаком типу Лабуди, Лорак і т.п.) Я досить часто сиджу в одному навушнику і слухаю музику, щоб зосередитись. І моя начальниця ніколи не робила мені зауважень з цього приводу і не нарікала на якість роботи. А тут таке... Може видатися дрібничкою, але мені образливо. Почуваюся гидотно
нажаль, волосся не надто довге і шнур помітно. Чує моя душа, що таки доведеться відпускати "косу до пояса" Long live Rock'n'Roll
Ось такий навушник поможе http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00KL...qid=1429884087&sr=1-11&pi=AC_SX110_SY165_QL70
Не думаю, що те тупе одоробало на щось здатне. Для цього хоч крихта мозку, причому психічно здорового мозку, потрібна. Чого нема того нема.