ДТП??? Це не перехід, а жах, довбані шумахери, взагалі стараюся там не ходити... Одна з ай-ті фірм неподалік домагалася встановлення світлофору, готові були оплатити частину витрат, але міськрада виставила кошторис в 100 000 у.е. - мовляв, ви хочете, ви й платіть всю суму....
нє, якась жінка вирішила перейти дорогу біля офісного, водій виїзджав з бічної вулиці (там де убоз) і повертав в бік тролейбусної відповідно дивився на право, в бік моста чи є машини, а вона в той момент вийшла на дорогу....пішохідного в тому місці нема.
Мне завтра объясниловку сочинять. Аж за июль 2012 года. Будем строить отношения по ранжиру, как прокурор ко мне, так и я к нему. Грязная глумка. Сослуживец - хАхол потребовал, чтобы я украинский прапорок убрал со стола. Х..! Я не во всём поддерживаю ваши способы и методы. А минусовать - ваше право, иногда даже радует, ибо безмолвие равнодушных, а далее по тексту. Бандеровец, никуда не деться, я не умею зеленку так быстро выводить, ваш Ветер.
Я сьогодні люта. А крім того, на фоні воєнних дій у форумі розмножились оффтоп і персональщина. Буду траскати по пальцях.
тестіла сьогодні нові кросівки на пробіжці , пппц. більш продавчиням довіряти не буду , натренділи мені , що за 40 хвилин нога не спітніє в них , не зважаючи на те що вони з щільної тканини --- ноги вже після розминки , та 500 стрибків спітніли , налилися мов гирі...бррр бігати більш -меньш ,все ж таки амортизують добре ,не чутно нерівностей асфальту, та потім ноги боліли що не дай боже , неначе глину ногами місила . Авжеж сама винна , розраховувала в них бігати восени..подивлюся ще 3-5 тренувань як відчуття буде , ехх якщо ні, куди дівати..., нові ж зовсім., шкода , а в мене розмір що ні в кого зі знайомих не підходить.
Не ну що за нафіг.. це точно вплив повного місяцю , вже тиждень як фігня якась відбувається ., машини два рази трохи не збили, сУ** водії , на зелений для пішохідна їдуть. Зараз ще колишній коханий написав , що знов в АТО відправляють ..і що мені з цим "щастям" -чекати..?! Ще і комуняки -хвойди на площі сьогодні мітингували , нема в них ні якої моралі.
Я тут понию трохи, бо капець. Декілька днів поспіль не можу виспатись - пес спить поруч, то в ногах, то з боку, а мені довидиться в одному положенні спати всю ніч, щоб його ненароком не зачепити. А сьогодні, на додачу, ще й спина розболілась. І дратівлива я через це все.
Та ну, це вже перебір по-моєму. В мене кицька завжди в іншій кімнаті спить, і звідти може на балкон ходити - робить там шо хоче. А якшо випустити, то в 6 ранку почне лазити по голові.
Ви собаку любите більше ніж себе У мене кицьки в цьому плані просто ідеальні. Одна лягає спати поруч біля мене, але вранці вона спить у мене в ногах, інша взагалі або в ногах. або в іншій кімнаті спить . Хм...і сплять поки хтось не прокинеться та не погодує. Потім знов сплять