Нині в Рясному празник. Як звично,нарід наликався,горланить пісень,старші - українських,молодь - блатоту. Йдем з малою,стоїть купка недорослів,дивляться,як один з них лупить по мордасах дівчиско. То виривається,плаче: - Я додому!... Зупинився: - Ти такий герой? Щось вякнуло до мене. Довелось повиховувати. ніби нічого не поломав А в самого все аж клекотить...моя Зоряна ж теж має 16 років,це цілком могла бути вона. Забрав пацанку,довів до дому,сусідське мале. Гуляла з коліжанками,празник ж...всюди музика,танці...то знайомі хлопці,ніби,коліжанка вирвалась,тій не вдалось. Найцікавіше,що,коли я того виховував,решта - штук з десять,стояли по стойці "струнко". Шпана,шакали смердячі.
там стадна ієрархія, коли опускають "виховують" вожака, в решти стада відбувається розрив шаблону... зависають
то нехай би йшли жити в ліс з тою ієрархією, або в якусь ізоляцію, а не крутились серед нормальних людей
Солистка Национальной оперы Украины Екатерина Абдуллина отправила свою дочь учиться в русскоязычную школу, потому как считает украиноязычных людей морально нездоровым быдлом. Об этом Абдуллина написала в социальной сети "Фейсбук", передает Цензор.НЕТ со ссылкой наL.B. Так, в одном из обсуждений темы русского языка Абдуллина написала: "Отдала ребенка в русскую гимназию и еще ни разу не пожалела. Все предметы по русски все предельно ясно и понятно. А больше всего понравилась торжественная линейка я даже плакала. По русски очень красиво говорили старшеклассники. Пели и читали стихи. Да вобщем то контингент родителей и детей резко отличается от быдлячих украинских школ. В первом классе 3 раза в неделю укр мова, и выпускники разговаривают на ней куда лучше чем выпускники укр школ. Я рада, что моя дочь учится среди морально здоровых детей. А не среди быдла", - написала Абдуллина (орфография и пунктуация автора сохранены). "Впрочем, певице самой не мешало бы подучить русский язык", - подчеркивает сайт. Следует отметить, что после возмущения пользователей соцсети "оперная дива" удалила свою страничку в "Фейсбук". http://censor.net.ua/p252561 кацап не людина.... :
Я вчора якраз читала ту всю історію в Фейсбуку. Це совок головного мозку, не лікується. Українська мова їй бидляча, російські школи такі круті, а сама не вміє правильно коми розставляти в реченнях. На Заході за такі висловлювання кінець би настав її кар'єрі.
А яка, зрештою, різниця, де вона то каже? То в голові вкорінилося, таку людину публічним тавруванням не зміниш
Є люди,а є кацапи. Себто москалі. Москаль - загарбник, наволоч і кат Синонім підступу й брехні! Москаль - він українцеві не брат Його не любим я і ти! Москаль, лізе нагло, водку жре Матом криє, в морду б'ється Тля московської землі "Удалые" москалі! Ти бачиш бідність, бачиш бруд Ти бачиш спалені поля Хати розбиті, рабський труд - Все це діяння москаля! Москаль - не росіянин, не казах Не білорус, не армянин Москаль - не українець, не латиш Не молдаван і не грузин Москаль, вічний варвар, вічний хам Бруд російської землі! Чуже загарбать, знищить храм - Все це вміють москалі! Москаль не любить та ї..е Для нього вбити - це ху...я! Одвічний блуд, одвічний гріх - Все це ознаки москаля! Москаль - страшніший чорта той москаль А може він і сам є чорт! Москаль - не без урода той народ В якому чорт москаль живьот! Москаль, КДБ і Соловки І трупом вкритая земля Мордви диявольські полки - Все це творіння москаля! Брат-росіянин, зрозумій, Благають небо і земля: В собі ти москаля убий Убий в собі ти москаля!!! http://youtu.be/kn4rpgBGBtA
Виключили гарячу воду. Решта допису - нецензурщина. ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ :