Це ще не смертельний тиск але ризик є. Тому потрібно обслідкуватися добре у лікарів , і може прийдеться приймати постійно якісь таблетки. Це краще, ніж ризикувати і отримати інфаркт або інсульт
Друже Бамбуче! Перший раз я скажу тобі, що Ти був не правий. Ти відкрив, Ти і закрий цiй смітник. Є люди навіть у Рашці, які Тебе люблять. Пам'ятаєш, що не не можеш пам'ятати: "Борис, ти не правий!" (с) Єгор Лігачов.
Нє, я зараз таки поїду на той Сихів добряче настукаю по головіНу і нашо самолікуванням займатися? Ви ж вже один випили, досить наразі.
більше ніц не пийте. оптимально в таких випадках дзвонити на швидку і просити консультацію. Там завжди є доктор на дроті, і вони дуже прихильно ставляться, якщо не роблять виклик, а просто питають, що робити. Якщо треба викликати - вони ж і скажуть.
Карабіне... не заходітьте на тему "еротичні фото", не пийте кави, не пийте горівки, не паліть... просто побільше насолоджуйтеся і смакуйте життя. То мені так лікарка молоденька повіла... Як то можна все забрати і радіти життям поки не знаю...
поки нє, але вона настоює, щоб я частіше обстежувався в неї. ---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ---------- не слухайте, людина без пиття довго не протягне.
Ука певно про горівку... ---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ---------- вона дає вам шанс
жгут на шию, жеби юшка з носа не бризкала. О, який я добри-и-и-й Во. Файний рецепт. Тільки до Карабіна ща не молода лікарка, а молода Іспанка з кувалдов припреться. Ще тільки кузнєца і сіновалу бракує. Нє?