Чого вони туво не сидять, я не знаю. Українці в Америці На вигляд убожество звичайно - відображає рівень дияспори.
Та- НІ.Ви сильно переоцінюєте можливості "руки КГБ".Вони можуть когось вбити , робити якісь пакості.Але щоб маніпулювати думкою 2/3 населення держави , то вони це не можуть. Як правило пересічні громадяни Зах.держав зовнішньою політикою не цікавляться.Вони дивляться місцеві новини , спорт , погоду. А також цікавляться як розприділяють їхні податки і який це буде мати вплив на них самих. Вони можуть співчувати іншим , але не забагато . І коли порушується такий баланс в житті , а країна на порозі вирішення якогось питання - як Голландія , наприклад. Чи Канада - коли Гарпер "забагато" переймався Україною , як сказала мені одна моя коліжaнка , з якою я мало не посварився. То тоді люди "тягнуть ковдру на себе". Та зрештою (я це памятаю добре) , коли була війна в Югославії , то українські газети трималися позиції - ми ні за кого , або за тих де буде краща користь Україні.
Брехня. Забанено його в іншій темі. І це неправда. По-перше, український паспорт в мене ось, в столі. По-друге, я реагую на скарги, не хожу по темах вишукуючи, чи не можу комусь натраскати випадково. Мені не подобався його туалетний лексикон - забагато фізіологічних процесів в дописах.
Який жах. Прорвався. Але виявили і знешкодили. Не знаю, я читав аби повеселитися. Тут упоротих сильніше разів у 20 "гамериканців" вистачає, і дозволяється їм чомусь разів у 20 більше.
Не варто їх недооцінювати. Нідерланди маленька країна. Я там жив довший час. Вкрай ізольована країна де живе багато твердолобих і обмежених людей. Франція яка може похвалитись своєю вкрай дурнуватою буржуазією все одно набагато більш спроможна в якомусь реалістичному сприйнятті решти світу. Голландці мало знають про сусідню Бельґію, що вже говорити про Україну. Звичайно що всі 2/3 не були жертвами російсько-нацистської пропаґанди але вона вплинула на багатьох. Тим більше що впала на ґрунт евроскептицизму який поширений в Нідерландах сьогодні. Коли я там жив там було багато еврооптимістів. ) Але то довга історія описувати пертурбації голландської масової психолоґії.
Українська політика ізоляціонізму була вкрай наївною щоб не сказати дурною. Але подібне притаманне не тільки Україні. Стратеґія Киссинджера стосовно Раші і пострадянського простору у 21 столітті нав’язувала Україні таку позицію насильно. Українська корумпована "еліта" щоправда не робила нічого щоб чинити цьому спротив.
Мене особисто мало зачіпало те що писав Нотоцо. Мені здається що було забагато демаґоґії стосовно того хто що має право писати. Писати право мають усе але в культурній формі. З якою боюсь є багато проблем. Це скорше через війну бо з ворогами спілкуватись неможливо. Але чомусь це було перенесено на всіх що є вкрай контрпродуктивно і шкідливо.
ВасМТ пішов добровольцем, міг би сидіти дома. Тому тим більше незрозумілі постійні претензії від осіб які в армію йти добровольцями навіть не збираються. В армії багато хто матюкає уряд і напевне є за що.
Ось це один із прикладів вдалої російсько-нацистської пропаґанди. Росія підняла проти України усе. Включно із ультралівими лібералами в яких столиця традиційно була Москва. Усіх українофобів яких могла знайти. Російсько-нацистських еміґрантів які дивляться РТ і лай нюс. І це має вплив хоч на щастя не домінантний. Російських нацистів кількісно набагато більше ніж українців. Були вже випадки розбитих автомобілів з українським прапором в США, відомо ким. Кількість нацистів в США досить велика і не тільки з Росії а і з Білорусі і інших фашистських дзюр. В захисті українських прав за кордоном українська держава показала себе імпотентною. Якийсь час назад (під час Йолопа) ) центральна бібліотека Ню-Йорку викинула українські книжки на смітник. Моя сім'я їх врятувала. Але сам факт є яскравим свідченням. Цього разу нацизм почався із спалення українських книжок в Раші. Тепер вони палять татарські книжки, книжки по сюрреалізму і економії. А неонацисти з Ню-Йорк Таймс полюють за "Азовим" сидячи і бухаючи "водка" із вбивцями у Москві. Україні повезло що це не більшовики. З таким урядом як зараз з України би нічого вже давно не залишилось якщо б в Москві сидів Лєнін-сифілітик а не лєнінґрадський босяк. "Азов" такі ж "нацисти" як і Обама. Є чудове відео бандита із США який воює за "русскі мір" на Домбабве. Я люблю його показувати американцям. Воно пояснює все краще ніж будь-що.
Приклад напевне варто брати із Конґресу США який офіційно запрошував українських громадян підписувати петиції до них. Нічого поганого в чиїхсь поглядах немає. Їх можна не приймати але шкоди вони не несуть. Мені наприклад цікаві погляди мешканців Саудівської Аравії. Вони дуже обурені політикою Обами і думаю що багато в чому праві. Не всі можуть із ними погоджуватись але право вони мають повне. В США є група осіб які свято вірять в те що Обама найкращий президент всіх часів і народів. І будь-які арґументи для "славаобамі" це "трин-трава". Погляди з Саудівської Аравії набагато тверезіші і реалістичніші чим погляди "славаобамістів". Є щось абсолютно нездорове в несприйнятті будь-якої критики, фактів і реальних подій.
От це і є ключове слово. Діставши перед тим досвід Болгарії і Румунії + кризис в Греції , це їм і відбило будь- яку охоту ще когось інтегрувати. Ніхто не може порахувати кількість людей яка сама до цього дійшла і кількість яка повелася на пропоганду Ху@ла. Я не є противник , звичайно.Я просто хочу зрозуміти ( но не розділити) позицію тих 2/3 населення.Це називається devil's advocate здається. А 1/3 , яка проголосувала "ЗА" - це певно емігранти в різних поколіннях , різних націй.Які співчувають.І люди з освітою які дивляться ширше на проблеми 21ст.І знають звідки йде загроза Європі Деколи слухаю Davidzon radio 620АМ , Ви певно його знаєте.Н.Й. , Бостон і околиці Кожного понеділка 2pm EST за Вашим часом йде пeредача Москва- Нью Йорк з Матвійом Ганнапольским. То більшисть дзвонящих в студію до України налаштовані ....50/50 , але на всі 100 ненавидять Пуйла. Але є де які що зазомбовані в Америці і дуже агресивно налаштовані.Це скоріше всього не постійні мешканці , а візитори. Я колись одному такому сказав що я подзвоню в RCMP (канадське ФБР) і хай вони з тобою розберуться.Може депортують за любов до Пуйла Пройшло вже кілька місяців після того , я і забув , не дзвонив звичайно.А його як бачив , то завжди починає розмову :....ну ти паймі , вот панімаєш ....."
Я як в Новому Йорку буваю, то люблю слухати якесь жидiвське радiо, i жидок ведучий там дуже класно говорить, i кацапстан з уйлом мочить нехiло.
Офіційне недоброзичливе попередження - ті, хто балакає із спамерами, цитуючи спамер і з його посиланнями, будуть отримувати штрафні бали разом із спамером.
Я їх тепер про це прямо питаюся От вчора прийшов на форум хлоп продавати гумові цюники і піськи. З вигляду спамер, я його спитався - таки не спамер