Фаріон вкрай ліберальна особа в порівнянні із Дзеками, хоч і істерична. До того розумніша від останніх. Краще б вона заходила замість Дзеків. Було б цікавіше чим слухати безкінечне бе-бе-кання останніх.
Шо воно каркає? Я хз. Типова тирада ЛФ-івського емігранта - "В мене українського паспорта немає, але я корінний львівянин. Тільки шо у Львові не був 20 років і мені на нього насрати. Гамерика дала мені 4000$, тому львівські рогулі мені не рівня. Та й розумом я від них перескочив сходинок на сто, хіба шо чорнобильці складуть мені гідну кумпанію. Я маю синка Боба і донечку Барбару, ми справжні українчі - їздимо кожді три роки на вкраїншський фестиваль, ходим в шароварах, здаємо доляри на допомогу Україні. Якшо раз пропустим - Україні гаплик, але їй і так гаплик, бо нею керують жиди. Але в нас безхмарне майбутнє в Гамериці (Канаді, Ніеччині, Англії, Чехії), ми спаслися і благословенні іменем діви Марії, а дурні най тлумляться. Амінь".
Так, і коли в Україні відбувається щось позитивне, то Ви пишете пости з гордістю за свою країну. Але це одностороннє почуття, нерозділене кохання. І переконання, що перед державою треба мати якісь заслуги. І мені здається, в наших людях дуже закорінене, що вони на амбразуру мусять впасти, аби їх держава шанувала, і що вони щось державі винні, і той комплекс меншовартості поширюється на міжлюдські стосунки. Тому наші люди дупу рвуть на німецький хрест, аби купити машину новішу, ніж в сусіда, хату більше і цепуру грубшу - бо ти живий, на амбразуру не падав, то хоч за щось будуть тебе поважати.
Повна маячня якa писалася з цалофановим мішком на голові де був ацетон. P.S.А взагалі то я би дуже хотів прочитати думки пана МИХА , що він думає про це все.
Хоч я не Мих ,а ви( в широкому сенсі) окрім УнКновн ,бо ще в Стрию має хатинку,заграли вже всіх і своєю зверхністю і єднанн'ям з ворогами України типпу Чорнобильця і Васі -прапора. Ваша свора давно в мене в ігнорі ,бачу ваші висери в цитуванні Джекі. Може він ще молодий, але така моя Батьківщина.І я за нього ,а не за вас підерасів Tapatalk
Ви звертаєте увагу на бомжів і їхні монолоґи на вулиці. Я ні. Це той же бомж тільки в інтернеті. І просить він не гроші, що ще можна зрозуміти, а увагу. Увагу будь-якою ціною. І в уяві бомжа Львів до котрого він ніколи не мав стосунку є його власністю. Зрештою як і решта світу. Пролетаріат уявляє себе геґемоном. Як і обіцяв відомий масовий убивця Ульянов. Тільки відбулась певна зміна. Замість СРСР - Україна. Тому Поліґраф Поліґрафович Шаріков поміняв прізвище на Патріот Патріотович Дзечко і побіг волати "Слава Україні - слава Порошенку!" голосніше від усіх. Варто зазначити що стан Шарікова в Україні бідніший від певної сусідньої країни. Немає ні "вставання з колін", ні багатьох інших чудових "скрєп". Але тим не менш наш Шаріков-Дзеко має багато гасел до викрикування. І його вічний голод нічим не менший. Поза зміною прізвища і гасел наш Шаріков-Дзеко мало помінявся. Його хворобливо цікавлять імена чужих дітей, сексуальне життя чужих жінок, фінансовий стан чужих йому людей і їхня приватна власність. Об'єднувальним в цих дивних зацікавленнях є те що наш антигерой щиро вважає що йому як геґемону належить все. Вся Україна, весь Львів, вся Америка і Австралія разом із мешканцями і їхніми речами належить йому - болотному геґемону. Геґемон Дзеко хоче грабувати усіх бо йому завжди мало. Тому із налитими кров'ю очима він гнівно верещить "слава Порошенку!". Будь-яка жінка для геґемона завжди замало через те що геґемон безнадійно імпотентний і не може допомогти собі навіть рукою. Від безвиході він зі скаженою піною кидається на оточуючих "слава Порошенку!". Геґемона завжди мучить внутрішній голод через те що він абсолютно порожній і ніколи не може наповнитись. З голоду він відгризає свої власні яйця і закривавленим рилом ричить "слава Порошенку!". Його б можливо було навіть шкода якби він не приносив стільки шкоди. Люди які нічого не можуть сказати про себе завжди стають геґемонами-Шаріковими. В них завжди групове мислення. Вони завжди ототожнюють себе з нацією, народом, класом, вождем, президентом і готові на будь-яку підлість яку вони намагаються пізніше виправдати вищезгаданим. Навіть на індивідуальну, власну, особисту підлість вони не здатні. Тому-що нічого індивідуального в них немає. Окрім хіба вічного голоду який ніщо не може втамувати.
Це пише особа яка працює в Росії під час війни. ВасМТ служить в українській армії на відміну від зрадника Форпост і молодого товстозадого дезертира Дзека. Хто ви такі і так зрозуміло. Можете про себе зайвий раз не нагадувати.
Я вже не раз про це все писав. У мене немає найменших дорікань до тих, хто куди поїхав жити. Це справа кожного. Комусь там, закордоном добре і супер, знайшов своє життя, я й сам інколи думав про виїзд, але все ж залишився в Україні. Жалію? Я б так не сказав однозначно. Бо хто знає як би доля склалася там? Не всі, хто виїхав -у захопленні, є люди, що повертаються, бо не прижилися там. Я радий, що на ЛФ є люди, що виїхали закордон, це корисно для спілкування. Я сьогодні спілкуюся з США, Канада, Англія, Чехія, Польща, Швеція, Німеччина, Нова Зеландія.... Чим зле? А в Україні можна жити. І з кожним роком, думаю, ситуація покращиться. Я - оптиміст. Зараз в Україні є куди вкладати гроші і розвивати свій бізнес. Тем дуже багато і не треба щось вигадувати. Поїхав закордон на різні виставки, глянув чим займаються ті, що попереду і маєш ідею. У розвинутих країнах напевно влізти у бізнес значно важче. Тому нема змісту дорікати один одному. Єдине, що не переварюю, це коли хто виїхав закордон і какає на тих, хто не виїхав. Я того просто не розумію. Але якщо людина знайшла собі хороше місце закордоном і має прибуток і щаслива, то повірте на слово, вона не буде обсирати інших, бо нашо їй то? А хто виїхав і не знайшов себе і робота фігова, або зовсім її немає, то ця людина буде гавняки кидати на тих, хто не виїхав. Щаслива людина не буде бажати комусь нещастя, а нещасна - прошу дуже.
Ти знаєш шо таке "дезертир"? Вигадує мутню якусь на ходу - і сам же вірить. Замкнутий цикл. ВасМТ служить в українській армії - і шо? А чого сре на українську армію, поліцію, взагалі державність в цілому? В шию гнати таких служак тилових запроданців.
одне другому може цілком не заважати. ВасМТ дуже поважав зрадника Януковича. А як тепер? Можна служити в армії і неповажати свого командира - головнокомандуючого? Мені, наприклад, це не вкладується в голові. Він ж його зрадить при першій добрій нагоді. А це армія!!! В армії недопустимо, щоб підлеглий ненавидів свого командира, це у політиці можна, а не в армії. Він ж має звання, у нього є підлеглі і що він може навчити? "Хлопці, за кого ви воюєте? За Вальцмана? " А вбити в голову 20-річним воякам можна любе, а воно завтра піде воювати і що? То є деморалізаційно - підривна робота. Кому потрібна така служба в армії?
Одне незв'язане із другим. Порошенко не його командир. І він не ґенерал. Тобто підлеглий іншим. Президент може комусь подобатись або ні це його приватна справа. І форум це приватне спілкування, навіть якщо і відкрите. Його погляди стосовно Януковича тут ні в кого не знайдуть підтримку. Але він давав присягу Україні а не президенту. І президент і країна це різні речі. Президенти міняються. Інакше буде як в Кадирова. Персональна відданість президенту і очі в підлогу, інакше вб’ють. Здається через це скинули Януковича? Він старша людина і погляди в такому віці якщо міняються то дуже повільно. А ось щодо зради то будь-хто може бути зрадником. Навіть найполумяніший ентузіаст Порошенка. На форумі це не визначиш. Це робота для контррозвідки. Шпигуни здебільшого намагаються особливо не виділятись. І на форумах я не думаю що будуть встрявати в довгі дискусії. Не форумне це заняття ловити шпигунів.
Кому потрібна Васькіна присяга Україні? В нього якась своя "Україна" і тою присягою він крутить як циган сонцем, тут у нього присяга діє, а тут уже ні, як він полюбляє тлумачити кожне слово альтернативним змістом, хоббі сі називає паперовий щур. Можна сказати що беркутки котрі калічили людей на Майдані теж дотримувались присяги - це ж їх обов'язок за присягою - захищати конституційний лад. А Бандюкович і військові частини в кінці підписав на Майдан, ті що не доїхали. Вони ж за присягою йому підпорядковувались. Не виконувати злочинний наказ? Ну будь-ласка. Є варіант. Так що, Васька вважає що теперішнє керівництво армії дає злочинні накази? То чого він їх виконує? Значить порушує присягу.
Немає значення. Якщо хтось командує ґенштабом (арміями) і не може знайти спільну мову із президентом то він скорше всього втратить команду, рано чи пізно. Але інші безпосередньо з президентом не стикаються. Вони мусять знайти спільну мову із своїми командирами. (бажано). Якщо звільняти усіх кому щось не подобається то армії не залишиться. І щоб підготувати офіцера і навіть солдата потрібно вкласти дуже багато коштів. Тому на принципі "подобається" нереально збудувати армію. Ґенералам рідко подобаються президенти. Хоч і такі існували в історії.
Дякую ,Мих.На рахунок еміграції Ви вже писали і не раз.Але я не про це Я хотів дізнатися Вашу думку , коли навпаки - неадеквати чіпляються до нас , а коли ми відбиваємся , це сприймається як загально-національна образа. А також коли такі як НоТоЦо приїжають до Америки/Канади , працюють тут нелегально (чим порушують закон) , а потім ще все тут обсирають.І коли заходить спір то знову закінчення це саме емігранти ображають українців. P.S. Якщо 2/3 голландців не хочуть бачити Україну в ЄС - то що вони погано живуть? Ворон правий.Не всі офіцери Армії США , наприклад люблять Обаму.І в приватних розмовах про це говорять ,напевно.Але вони виконують свою роботу , не порушують присягу і це головне.
Колись НоТоЦо був інший - галицькі анекдоти писав... цікаво було. А сьогодні... роки беруть своє... Мені його позиція теж незрозуміла: де їм, там і какаю. Всюди є люди і більшість нормальні. Яка різниця хто де живе і чим займається? І чому хтось повинен повчати де і як йому жити? Я взагалі того не розумію. Тут російське ФСБ постаралося, повірте. Історія з краденими картинами....(не по темі) несперечатимуся, може і так.
ФСБ якусь свою роботу зробило , але вже не АЖ таку. Та я дивлюсь по Канаді.Коли був ПМ Стівен Гарпер , він був за Україну. А тепер коли прийшов Джастин Трюдо , то він далеко не збирається її (Україну) підтримувати як це робив йога "папірєднік".Хоча з Росією він теж не збирається зближуватися В газетах все більше статей про корупцію , про втрачені надії , а деколи і про "фашистів" з Азову. Думка пересічних людей (яких зі мною працюють) приблизно зводиться до -" я нічого не маю проти України , але я не хочу аби мої податки йшли на підтримку незнати кого.Тут є проблем достатньо щоби тратити ці гроші"
Юрко не пхався в політичні теми, і взагалі нікуди не пхався. Сидів собі у своїй темі і не чіпав нікого. Хто хотів - той сам ішов туди його читати. І то чеській громадянці не догодив.