А можна не платити податки? На вибір чи шо? Українці слабонькі на асиміляцію, лиш кордон пересік - і вже ти його фіг ідентифікуєш. Злився з обстановкою. Продають свою ідентичність, яка різниця - в Москві чи в Чикаго. При чому свідомо, ще й раді як слон після клізми. Ну і шо шо я тепер не Петро Іваненко? Педро, Патрик, П'єр - набагато красивіше. Зате в мене зарплата пару тисяч $.
Wow!!! Мою персону аж на цілій сторінці обговорювали. Ворон за мене "мазу тягнув" і атакували його зі всіх сторін. Дякую Ворон. А що курячі мозги працюють тільки в один бік.Інших варіантів бути не може? Зациклився на Петро-Патрік і мусолить. Я "Патрік" - тому що народився я 17 березня на День Св.Патріка. Свято яке тут масово святкують.На моїй бувшій роботі ми завжди ходили в цей день після роботи в паб.І бармен коли я показував йому I.D. давав мені перший , а деколи і 2й дрінк безкоштовно. І називали мене всі в цей день Патрік.От так я ним і став. А справжнє моя імя - Марк.Власе Марк , не Марко чи Маркіян. Я напевно один з небагатьох корiнних львівян.Моя бабця народилися в Львові.В неї в метриці так і було написано -Lwow. І другі дід з бабою з Брюхович. І родина моя відображення етнічності Львова - поляки , євреї і українці. Жаль що сюди на форум не заходить Перестаріла Орлиця ( симпатія НоТоЦо) вона би мені розказа що я маю робити зі своєм іменем. Заходжу я сюди на форум ради кількох людей , які мені цікаві і думаю я їм теж. Почнеться плейоф NHL піду на свій хокейний англомовний форум де я писав раніше. От це в принципі і все. ....Колись в Нью Йорку Сергій Довлатов сказав - Не люблю комуністів , а антикомуністів тим паче. Так і я -сперечався з Чернобильцем .Але бачу що він стoяв на 10 голів вище від від місцевих кловунів- свідомістів. А Ви Hyligan якщо претендуєте бути обєктивним то не виривайте слів з конктесту. Коли я щось писав , тому що було питання , або так повелася розмова.З ні того - ні сього я просто так не писав. Обєктивний , ви наш. Взагалі то пишіть що хочете , я до вас в друзі не набиваюся.
Ні, вибору нема. В цьому й справа - для того, щоб для держави мати вагу і бути шанованим громадянином вистачає платити податки. Фіг правда. Бикота, що приїхала на шкіряну куртку заробити, після чого звалить назад в свій Турківський район ідентифікується всюди і за усіх обставин. Грону вітання. )
Значить і заслуги нема. То шоб не бути бикотою наші вкраїнці готові косити під кого завгодно - під чехів, канадців, німаків... Може спробувати стати просто освіченим українцем?
Я в Україні плачу податки. Тому всілякі канадські лохобани мені не будуть втирати як мені будувати Україну.
Тепер дезертир вже масон який будує Україну. 24-7 язиком на форумі. Без громадянства жодної країни. Дезертири ніколи не є громадянами і ніколи ними не стануть. Навіть у Папуа Новій Ґвінеї.