Недоброзичливі балачки

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Bambook, 12 тра 2013.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

От цьому я якраз не дивуюсь, я скоріше дивуюсь цьому постійному, я б навіть сказав нав'язливому позиціонуванню себе як "real сanadian", при чому з таким злегка агресивним протиставленням "свідомітам"....Ну але то таке, кожен собі живе як хоче, і як хоче так себе і показує.

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Колись в молодості я наприклад стидавсі шо я з селе, докі не зрозумів шо всі ті "міщани" в основній масі своїй теж з села повтікали зовсім недавно, і (був такий час), жерти не мають шо, і возять шо тижня сумки "від бубулі".

От багато в кого з них (з "нових міщан") якраз і були такі замашки, хвалитись своїм запахом,тим шо помивсі з милом, курва :))), приколюватись з туалЄту на дворі, хвалитись шо сраку туалЄтним папером витирає а не газетою як на селі :))), з "колгоспних бабів" сміятись в маршрутці чи поїзді (хоч їхні матері і бабульки теж були тими бабами, і ше їх буванів годували) :pardon:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Патрік багато років на цьому форумі воював із тими хто боровся із "свідомітами". Коли повернувся на нього накинулась група дзеків-папуасів. До речі справжні папуаси набагато цивілізованіші від дзеків. Тому зовсім не дивно. Дзеки приносять Україні набагато більше шкоди чим Ху№ло.

• Подобається Подобається x 2
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Логіка охрініти. Чувак народився у Львові, а тепер живе за 10 000 км від Львова, з Петра перетворився на Патрика і сказав шо йому насрати на Львів і на 80% тем ЛФ. А хто в Україні живе - дивно чого їх тягне.:suicide:
    Зробіть собі емігрантський форум і відвисайте там. Ну це нецікаво явно - там нікого буде лікувати своїм надінтелектом.

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Такої групи не існує, точніше вона є, але туди входить тільки Дзеко :). Дзеко доречі не є аж такий "не цивілізований" просто він хоче завжди на образу відповісти більшою образою, і ще бажає щоб останнє слово завжди було за ним, а ви знаючи цю його особливісь, навмисно його дражните, а потім пальцем показуєте, який він не хороший :scratch_one-s_head:

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та ну, не може бути. Каркуші-папуаси приносять тільки бла-бла-бла (чи кар-кар-кар?). Не накаркаєш, все буде по-нашому.

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це все наслідки совка насправді. Але хіба хтось із ними боровся за час незалежності? Хамство в Україні і серед українців феноменальне. Право на володіння зброєю, введення шерифств і подібне це б вилікувало. Але хто цього не хоче? :)

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не намагайтесь відбілити "папуаса". Його вже добре знають. Хоч особисто можете його ідеалізувати скільки завгодно. Але хто починає бійки всім відомо. Тому не треба ля-ля.

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну вас це ж не вилікувало :blush: Може то такий "український ген" :haha:

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Яка це сволота - емігрантщина, на одному полі не сів би... Якби поїхав куди за кордон і мені тицьнули пальцем шо оце хтось з ЛФ-івської емігрантщини - то одне бажання - плюнути в пику. Чи навіть не чіпати це лайно, обійти метрів за 300 і забути поскоріше. Таких "землячків" нікому не побажаєш.

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

До того як відкрили совок на заході цеглою по морді не били. Потім почали бо з совком інакше не можна. Це як з Росією, совки ввічливість приймають за слабкість.

Останнє редагування: 14 січ 2016
    • Подобається Подобається x 1
  13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А я би от з тобов залюбки випив пива, друже джекi.

• Подобається Подобається x 1
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Все дуже просто - гониш всяку #уйню на Україну - ідеш на #уй, не гониш - можна пити пиво.
    Всяку срань з "неукраїнськими фаміліями" я за українців не вважаю.

15. Samojlovu4

А на УкраЫну гонити можна, чи на Урканiю? В мене теж просто, гониш на благословенний Захiд (до якого таким як ти бомкам як до Мiсяця, сидиш там за монiтором, компом, телевiзором, iнтернетом, автом..... видуманними Заходом, якби не Захiд срав би досi в своiй стране по кукурузах i дивив би сi Електрон чорнобiлий) - iдеш на уй.
    Думаю, ми би файно зiйшлися на пивi з нашою простотою, друже джекi, коли будеш в европi чи гамерицi?))

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти мене переплутав з кимось чи шо? Тим більше на благословенний.:mocking:
    Ти може асоціюєш тутешню емігрантську срань з Заходом, так з якого переляку? Вони для Заходу нічого не зробили, вклад нульовий. Приїхали і "впали на хвіст", зрозумілою тобі фенею простіше кажучи. А потім роздули щоки і пишуть від імені Заходу. Сміх, та й годі. Ще й вчать українців як їм розвиватися.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Вибачайте що влізаю в "бій титанів", аже Джеко правий, я тут ні від кого не чув наїздів на захід, зато часто чути як ви сі хвалите досягненнями німців чи канадійців як своїми власними ;).
    Так як би то ви особисто винайшли унітаз, папір для витирання сраки, і монітор :))).

18. Samojlovu4

Я це розкажу про вклад кiльком моiм друзям-вченим тут в унiверах, двом математикам, одному професору фiзики, десятку iнших програмерiв та всяких iнженерiв, бомку ти кумедний. З таким вкладом твоя УкраЫна вже би давно америку перегнала, бiда лиш шо iй той iхнiй вклад виявився до сраки.
    На пиво краще йдем, бо я в найближчий мiсяць до Львова не планую.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То розкажи. Не вчені ж сидять тут сруть з ранку до ночі і не професори фізики. А сидять якісь взагалі не пойми хто.

Я в Києві живу. Ти ще не допер до цих пір.

20. Samojlovu4

От курва! Та ти не львiвшьский бадиль??!!! Оце поворот.))
    Соррi, я не сиджу тут 24/7 як ти - пропустив. Овва, джекi.)

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)