@Dzeko@, Samojlovu4 то вам хлопці в же в "Доброзичливі балачки" час перейти , квіточки метелики вишліть одне одному
Та реально ж скучно, хулi - ну признайся. Хворум iтак на пси зiйшов, а без джекi взагалi дупа. Вiн не дурний опонент, таких не шкода в сраку послати i самому пiти.
Чесно кажучи я вже збирався тебе в ігнор відправити, але для очистки совісті все ж запитаю, чого по-гімняному ти дозволяєш собі поводитися конкретно зі мною? Я здається тобі ніколи не хамив, завжди старався писати ввічливо, якщо і підколював то злегка, не по хамськи...то в чому справа? Може то таки з тобою шось не так дядьку?
І я вас теж радий бачити. Зараз піду землю гризти за студолу від радості що ви мене ощасливили своїм дописом. ....згадалося. А то часом не ви були десь років 5 ...певно назад в тролейбусі?- ...забув номер що їде в Львові від Універу на Левандівку Була рання осінь , ранок.Я зі своєю дочкою (їй тоді було 5 років) їхав в цьому тролейбусі до своєї тети на Левандівку. Людей було не багато - всі сидячі.Моя мала щось співала собі під ніс і рахувала червоні машини проїзжаючі повз тролейбус.По-англійськи звичайно. Не голосно і не тихо , що можна було почути.Більшість людей не звертало уваги , деякі просто кинули цікавий погляд. А один пан десь так між 50-60 з червоно-чорним значком на марнарці i з сіткою в руках. Bід якого було чути сильно потом , а може з рота (бо він сів коло нас)почав мене питати , а коли почув українську мову від мене - то з претензіями чого мала не говорить по-українськи.Я від такої наглості аж рот розкрив. На щастя (не знаю його чи моє ) тролейбус повернув на Широку і ми вийшли.
Дзеко не зі Львова і живе в Києві. Чи говорить там українською невідомо. Якщо судити з дописів то ненавидить Львів.
Він замаскований кацап,в одному дописі він пробовтався що його мама працювала в кащенко ,а це дурдом в москві
Ви там на емігрантщині всі замасковані кацапи. Певно у вас і пологове відділення в тому кащенко - наполовину дурка, наполовину інкубатор КДБ.
Ага, значить все ще гірше. Навіть і дитина вже англомовна повністю. Тобто весь прикол в тому шо від пана було чутно потом. А від вас не було чутно потом?
Ну не гнiвайся, ти дiйсно цiлком адекватний чувак. Просто пiд гарячу руку попасти нiхто не застрахований.)
Ні , не було....милом , дезодорантом , чистою t-shirt - так. ....а я вам ще більше скажу - що в неї англійське імя , і моя фамілія не українська.І імя моє в советскі часи викликало запитання в вчителів історії і воєнки.І в активних свідомістів тепер теж.
Багато людей яких я знаю з дитинства, мого віку або дещо молодших вже відслужили на фронті. Хоч до армії жодного стосунку не мали. Слава Богу ніхто не загинув. Тепер, молодший від них, здоровий як бик Дзеко від початку війни сидить на форумі 24 години на добу. І обсирає усіх довкола. Хіба не зрозуміло що це за "патріот"?
І шо, ви цим пишаєтесь? Прізвище, а не фамілія. Коротше все ясно з вами, черговий зарозумілий москальок не пойми хто з емігрантщини.
Ніфіга собі , може якось вчисі контролювати свої гарячі руки , в "живому спілкуванні" за таке можна і в копня в дупу дістати Хоча з іншого боку, з ким не буває , якщо на далі буш вести себе "по європейськи" , то можемо вважати інцидент вичерпаним.
Патрік народився у Львові і на форумі дуже давно. Нічого дивного. А ось чому не львів'ян так тягне на львівський форум це не зрозуміло. Що вони тут загубили?
Який він ріел кенедіен, він би тоді на канадському форумі сидів. Але там мабуть нікого не вразить своїми досягненнями.