Зайшов до китайців, хто цікавиться Росією на сторінку де вони тему (російська абсцентная лексика) обговорюють. Список слів і виразів там дуже великий. Вразило: -Янукович! В одному списку з Елтон Джон
А я считаю что иногда можно....Главное чтоб детей небыло рядышком. А так...незнаю ни одного человека который бы не загнул...)))) У каждого бывают моменты когда вырывается... А тот кто не понимает - возьми молоток ударь по пальцу - а я послушаю как ты будеш "выражаться".
До матюгів ставлюся негативно, тепер, і намагаюся їх не вживати, взагалі, хоча раніше тим троха грішив. Але якщо розібратися в тім питанні то стає очевидним той факт що матюги придумали люди для образи одне одного. Доречі не цензурними вважаються ті слова котрі не пройшли цензури інтилігенції і набули масового поширення. Тобто для вас слова 'йОСИП сТАЛІН' ні про що не говорять, а в когось це може бути 9ти поверховий матюг. Але якщо про теє ніхто не знає то буде й не матюг? Доречі матюги придумали москалі для того аби створити міжнаціональну внутрішньоімперську мову. Вони є абсолютними рекордсменами в цьому напрямку. Матюги погіршують емоційний стан людини до кого він звернений, та й сам оратор отримує нищімний удар по своєму психічному здоров'ю. Матюгатися - зле. Краще не матюгатися... І замість вульгарних слів вжити такі котрі породжують внутрішню гармонію, котрі зближують людей. Як важко деколи сказати щось добре: пробач, кохаю, допоможи, будь-ласка, дякую... А от лихе саме з язика зривається й летить... Словом можна поранити набагато серйозніше ніж мечем, й рана від слова загоюється довше...
А ми,во з Зоряною проходим біля місця,де росташувалась ціла зграя молодих осіб сімейства homo. Обох статей... Але звуки видають однакові. Ті звуки чергуються словосполученнями: "тигонішвнатурєбєзбазараатвєтіш" ,а потім знов звуки...
ішов минулого тижня додомуа позад якийсь напівбомжуватий дядько в свою мобілку на цілу вулицю матюками кричав шо це не йому а тому другому треба. мабуть потреба була в якомусь мотку міді котрий він ніс. але, скатіна, ішов і голосно матюкався прямо за мною. так і намилювало встати а потім с нагі по ліцу матюкливому.. але потім рішив, шо його бог ітак покарав, раз він комусь мідь носить, та ще й на мус. во! взагалі-то сам нерідко на роботі як не вкручу слівце семиповерхове. але ж то наодинці, це ж сам до себе, ну і техніки всякої-різної ламающуєся (так правильно?) дуже вбиває коли на людному місці, та ше й дівчата.. це трохи відбиває апетит і викликає огиду.
Також часом, як то кажуть, "виривається", особливо на роботі, коли всі "на нервах" і щось треба зробити скоро, що щось не зроблене чи т.п., коротче - робочий процес. Крім того є у нас такі співробітники (представники робочого класу - шофери, вантажники, слюсарі), які без мату і не розуміють!!! Кажеш такому, "підпишіть, будь-ласка, документ", чи щось в тому роді, а він дивиться як баран. Ну, я, звичайно не всіх поголовно маю на увазі, в робочому класі також багато вихованих інтелигентних людей, то все залежить від конкретно взятої особи і її виховання. Згідний, що матюки пригнічують психологічний стан і є недопустимими в любому товаристві і за любих обставин! Тим більше, у нас чромусь, нажаль, більше популярні російські ніж наші українські лайливі вислови
звичка матюкатися важче викорінюється, ніж куріння. На роботі звикла. Навіть не помічаєш, як воно входить в твою мову. А от тепер ніяк не можу повністю позбавитись від того. Ніби і контролюю себе - а воно якось само виходить, нє-нє, а вискочить
То все оточення - як не ти його, то воно тебе. Мати розповідала, як на будівництво потрапила то під час перекуру бригада трударів спокійно виражалася що в швеця. Зробила кілька зауважень - при ній намагалися тримати слова за зубами. (були потім "тьорки" - але настояла на своєму і ніхто їй потім тим не тикав) Так що можна, якщо хочеш... Легше, звичайно, уникати середовища, ніж виправляти його...
так, тепер я хочу. Але деякий час назад мене то не дуже турбувало. о так! але найближче оточення виправляти доводиться, хоч воно і пручається трохи
Нормально. Дур можно и послать. Тут другой вопрос вырисовывается. Крайний раз забанили меня за нецензурные высказывания на форуме. Господи-святы, подумал я, вроде, старался без нецензурщины. Оказалось, что за слово ПИНДОС. Никогда не думал, что это слово нецензурное. Начал гуглить (яндексонить). И вот что обнаружил (источник фиговый, конечно, просто дальше зарываться лень). В этом значении оно встречается в «Энеиде» Ивана Котляревского — бурлескном переложении «Энеиды» Вергилия на украинском языке, (первый поэмы вариант написан в 1798 г.):Либонь, достались од пендосів, Що в Трої нам утерли носів http://ru.wikipedia.org/wiki/Пендос Но, раз ТУТ считается матерным, то буду стараться его далее не употреблять. Однако, имеются и определённые подвижки. Тешу себя мысью, что и не без моего участия. В жизнь форума вошло слово МУДАК (мудило). Теперь оно не является нецензурным. Теперь смело буду употреблять.
Ну пиндос пішло ориґінально з польської - російська курва - пінда. Зрештою хочете самі себе ображати - прапор в руки, пінди, ))
Спорить не буду. Вы фахивец - Вам виднее. Но курва, лично у меня, исключительно с поляками ассоциируется.
матьГатсо погано, так... але скажіть, коли за РУЛЕМ сидить МУДАК і на залізничному переїзді світить світлофор (шлагбаума не було) "воді" обганяє машини які зупинились перед знаком STOP (дотримувались ПДР) і переїжаю колію коли в любей момент міг виїхати поїзд... Скажіть, як я мав там не загнути матом??? Та мені там серце в пятки втікло коли він то робив... Я вважаю, що до деяких людей так тільки і доходить...
Ясно що темп життя змінився у багатьох але й раніше (у доматерние часи) були ризиковані й небезпечні для хлопа заняття якось обходилися без матюка.