Нецензурщина

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем hunter, 24 тра 2010.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Коли познайомився зі своєю нинішньою дружиною - з подивом помітив майже повний "провал" в її знаннях цього предмету.
    Зайшов друг до нас в гості, дружина читає газету:
    Хтось зробив зауваження собачнику, що псу треба надягати намордник. А собачник відповів - "це тобі, старий "м" треба надягти намордника" І запитує мого друга - що то на літеру "м" ?
    Довелося пояснити.

А то якось у лікарні: веселий лікар каже - "приподними жопку!"
    Дружина - "у мене нема такої частини тіла!"
    Лікар: "Мне виднее - есть или нет! Бум лечицца или спорить?"

Найвеселіше, коли дружина (при людях) каже: "Оцей, як ви кажете, ***** її обманув - як ви кажете ******* і втік!"

• Подобається Подобається x 7
  2. Оленa

Оленa Well-Known Member

Органічно не переношу! Ознака деградованості.

• Подобається Подобається x 3
  3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

В моїй родині не вживалися ніколи навіть слова "срака" чи "дупа", не те що матюки. Тому матюки в кіно, при родинному перегляді, наприклад, мене шокують, і при своїх дітях-підлітках я в такі моменти чуюся незручно. Мене дуже шокує сучасна "вулична" польська мова з її "курва" і "пєрдоліць" , бо ту мову, яку я чув у дитинстві, вона зовсім не нагадує - молодші старших завжди називали "на Ви" і т.д. Найгірше, що міг сказати дідусь, добряче влучаючи молотком по пальцю - це "холєра ясна!!!"..., і то, бабця його потім три дні соромила...
    Але я сам - "загнути" можу, але дуже-дуже рідко, у стані люті, на виробництві, коли хтось із-за дурості, алкоголю чи абсолютного недбальства учворив чи тільки намагається учворити таке, після чого у нього, чи навіть в багатьох інших можуть виникнуть відчутні проблеми... Тобто, коли треба кричати "ховайся"... :)))

Офф-топ:

Парашутист розповідає перед стрибком колєзі: "моїй мамі сон поганий приснився сьогодні - що мій парашут не розкрився". Той сміється і каже - "це все дурня і забобони. Ось давай парашутами поміняємося!". Помінялися. Той, якому мама розповіла сон - боїться, але стрибає першим... - парашут розкрився... - і він думає - "тьху, дійсно - які дурні забобони все ці сни і т.п...."
    Раптом - повз нього "зі свистом" проноситься донизу "сміливий" колєга, який встигає тільки крикнути "ххх твоююю маааааааать!!!"
    :)))

• Подобається Подобається x 10
  4. Patrick

Patrick Well-Known Member

...та ні , звичайно , як тут кажуть - canadian. Лиця англо-саксонського /шотлансько-голандсько-ірланського етносу...
    Наші жінки (або жінки зі Східньої Європи) ще не на стільки емансиповані і "просунені" щоб мати спеціальність бульдозериста , або heavy duty mechanic - механіка для тяжких грузовиків , або локомотивів .
    Поки що наші жінки йдуть в традиційні жіночі професії , хоч є звичайно виключення.....
    =====
    В квітні я з сімєю летів в Канкун (Мексика). Ми сиділи на самих перших рядах , зразу коло кабіни пілотів - 1a/b/c і побачив як в кабіну зайшли дві жінки пілот і ко-пілот ...а двоє мужчин в цьому літаку були стюардами.

• Подобається Подобається x 6
  5. hunter

hunter мандрівник

цікаві дописи :good:

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я во,щодня ходжу з малою попри поле.
    Де щодня якісь фацети копают бальОна і голосно вивергают різні нецензурні звуки....:sorry:
    голосно вивергают....:preved:
    Раз їдного злапав і спитавсі,що вони таке роблят.:scratch_one-s_head:
    Каже,жи то вони в той...ф у т б о л грают...:dntknw:
    Не люблю футболу...:ireful1:
    Згідний з п.Оленою...

7. Кохана

Кохана LuBimaya

Особисто я вважаю, що на такій "мові народу" спілкується той, хто не має словникового запасу і достатньої освіти... А коли в людини раз-другий слівце проскочить, то можна пробачити. Головне, що би діти того не чули, і не образити нікого.

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ги. Знаю я кілька докторів наук... Так у них, звичайно, і освіта, і такииииий словарний запас - що вуха трубочками скручуються...

:)))

А ось цікаве інтерв"ю покійного костоправа Миколи Касьяна:

http://obozrevatel.com/news/2008/8/19/254191.htm

• Подобається Подобається x 2
  9. Кохана

Кохана LuBimaya

То добре, але й гідність людську треба мати... ну хоч трошечки...

10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Касьян не мав гідності?

Давайте, крім такої достойної категорії, як гідність, достосуємо ще й інші категорії - рівень культури, стриманість, інтелігентність. Очевидно, що саме "інтелігентність" - тобто зовнішня і внутрішня культура - і є головним "запобіжником" явища нецензурщини. Але не всі люди - інтелігентні, тому що середовище, в якому вони виховувались, ПЛЮС їх вроджений темперамент, або ситуація, або відсутність "культурних гальм" - і призводить до "міцних виразів".

Принаймні, якщо людина може стримуватися при дітях та незнайомих людях - моє ставлення до неї не зміниться.

11. hunter

hunter мандрівник

ось за це і "+"!!!

12. ograda

ograda Well-Known Member

Спасибі за посилання!
    Оце справжня ЛЮДИНА, світла йому пам’ять ...
    Кріпкі слівця в нього органічно вписуються мову і по ділу ... він же ж не з трибуни, а так, на мікрофончик... мо’ і за столом.

А я таких директорів, та всяких головних: інженерів, кострукторів ... Правда, все ж, більше російськомовних ... Хоча не тільки ...

В сім’ї у нас таких слів не вживали, брали приклад з батька. Хоча серед ровесників це швидше було виключення.

А тоді в моєму житті був головний конвейер Львівського автобусного заводу! Оце була школа! Матюк там був як складова частина технологічного процесу, каталізатор виробничої діяльності і засіб комунікації ...

Кожні 20 хвилин конвейер переміщався, потрібно встигати закінчити свою операцію, щоб не підвести слідуючого за тобою, встигнути повідкручувати пневмошланги, електрокабелі (щоб не пошкодило конвейером), тоді прикрутити, прийняти наступний автобус, і так далі ... Кращого прискорювача ніж матюк не було ...

Тут вам не там ...

• Подобається Подобається x 5
  13. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ґвалтують наші вуха, нє.

Як сказала одна жіночка: мої вуха не помийна яма.

• Подобається Подобається x 4
  14. Dimex

Dimex Well-Known Member

Ай, пане Ромку! Я таки згідний з п. Оленою але скажу Вам, що голосно вивергати якісь гадості при футболі те саме(вибачте за то шо сі повторю), що голосно вивергати якісь незрозумілі для сусідів звуки під час сексу з жінкою(ну чи там як вже хто на шо сі вчив:))

А ще тувонка якийсь пан казав про дружину яка не знала що то погані слова і говорила на зупинці, коли було багато людей. Так от маю тоже таку історію. Моя знайома, їй на той час було 23 рочки. Сидимо в хаті з друзями і п*ємо чай. І тутка якийсь джентльмен спустив з вуст своїх таке буквосполучення що звучит приблизно тако з*л*п*(друга і остання літери "а") кінська. Се її дуже сильно шокувало бо вона вважала себе досить освіченою і начитаною людиною. І коли вона подивилася усім в очі по черзі і зрозуміла що всі розуміють про що йдеться крім неї, я відчув той маленький трепетний момент коли від її самооцінки відлупивсі ( :) ) кусочок. Ми ще довго і нудно старалися пояснити їй це поняття так, щоб не ранити більше нам це тагі би вдалося. Але я відразу відчув СЕБЕ ущербним і мені до безкінечности було встидно за того джентльмена і за себе. я не хотів тоді знати цього слова.

• Подобається Подобається x 5
  15. Gron

Gron тафгай

Десь років двадцять тому вперше прочитав С. Довлатова.
    Перейняв у нього (у його діда) слово АБАНАМАТ.
    Досі користуюсь замість матюків.
    Майже усіх, бо нмд, слово це універсальне.

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

А мені дуже неприємно,коли моя мала повторює оті звуки.
    І нікому не поясниш,що ми вдома того не вживаєм.

17. A_l_e_x

A_l_e_x New Member

у цьому відношенні контролюю себе на всі 100%, але на роботі в чоловічій компанії ми якось не переймаємось цим, у нас нема такого що хтось не розуміє по-людськи, у нас всі на одному рівні, ну але часом виривається, якось цим не смакую

18. Honda

Honda Well-Known Member

Не вживаю таких слів, майже ( бо деколи терпець вриваєтьсяо_О)
    Не розумію тих людей ( і не поважаю), які розмовляють так, що чуєш не мати між словами, а десь-не-десь слова між матами:)

19. Чупага

Чупага Well-Known Member

Я проти тацих не міг грати. Робота така заважати чужим людям красиво грати і допомагати своїм-хавбек англіцкой. Не міг витримати матюків і кращі роки на лавочці просидів.
    Іноді по дурості і безсердечності "людину "мордою в асфальт увіткнеш але треба було просто вилаяти зрозумілою йому мовою.

• Подобається Подобається x 1
  20. adviser

adviser Well-Known Member

В анекдоті - сприймаю;
    серед друзів чи на роботі - припускаю;
    в новій компанії та в компанії жінок - не бажано;
    а щоб дитина не чула - прикладаю максимум зусиль.:)

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)