Написано, що польського виробництва, але на металевій запчастинці пише, що чеське: То значить не має різниці який трос купляти?..
Ви би бачили який Магда ланцюг хоче купити Насправді тут страшно все крадуть. Навіть можуть зупинити і ровер забрати чи фотоапарат серед білого дня..
Я за цей свій в останні дні грудня минулого року , на Різдвяній розпродажі , дав $150 канадських (~402zl , або ~980 гривень). В нього легка дюралюмінева рама , 21' колеса,передні амартизатори. Коли я цей купляв , хлопака переді мною торгувався за такий самий з обірваним тросиком передніх гальм (ровер новий) хотів щоб скинули ціну. Менеджер магазину скинув до $110...здається.
Нірванко, Velosteel - це підприємство, котре крім обробки металів ще випускає саме оту частину колеса ровера, що на фото. Роверів Velosteel не робить.
Ага, дуже дякую! Тепер розумію чому там написано Чехія, а ровер польського виробництва (чекаю-недочекаюсь вже! може завтра приїде.. :radist
Справа в тому , що коли проходять Christmas sales (Різдвяні випродажі) , де ціни на 50-60%% дешевші, то вибираєш з того що лишилося.А лишилося було не багато. А зараз в цьому спортивному магазині кольорів - що душа забажає.Але і ціни теж - від $300 і дальше...за "Trek".
правильно зробили до того треба дозріти я дозрів цієї весни тільки велосипедистів на дорогах в нас зовсім не поважають
Тю... А кого "поважають"? КамАЗ? ЗІ: п.4 " Не тре проклинати йолопів- водіїв, котрі поперек дороги." не підтвердився. Йолопів доводиться регулярно проклинати.
а ще у нас для велосипедистів нема зовсім умов ніяких страшно їздити по дорозі в мене раз біля знайомого фура так близько проїхала шо його повітрям відкинуло на обочину
вчера 31 км проехал, неплохие ощущения и видимо оч. хорошая физкультура, из негатива - шея затекла, матадор прав условий вообще никаких, мало того что нет дорожек ( я ездил в черте города ) так еще и обочина дикая ....
перевага велосипеда в тому і полягає, що хоч він і поступажться прохідністю гусеничному трактору, але при певному навику використання - на "відсутність умов" увагу звертати перестаєш == Єдиний реальний неолік такого виду пересування - одяг. В "парадному костюмі" особливо не поїздиш
Мотоциклы тоже разные бывают. Есть желание не ограничивать себя асфальтом, то есть Honda Ax-1, honda transalp, drz-400, dr650... Двухколёсные средства передвижения люблю, весной взял себе с рук велик -меридку 100д. Она меня радует.