Відповідь: Не хочу машину! Пересідаю на ровер! levandivka, Ну у Вас в гаражі пише шо машина ЗАЗ то я й подумав... На ровері я колись їздив дуже багато і дуже далеко такшо знаю шо то таке і як надоїдає, і як змучуєшся і як потім все болить і як погано їхати по калюжам і в дощ. Тому і кажу що кращий варіант мотоцикл
Відповідь: Не хочу машину! Пересідаю на ровер! А на мотоциклі "багато їздили"? Є бородатий анекдот: Увечері дзвінок по телефону -Альо! Морг? Мото-магазин турбує. Скільки мотоциклістів нині привезли? 2-х? значить 1 ще не доїхав...
levandivka Власного не маю але їздив на різних і не раз + Маю купу знайомих які вже багато років їздять і наразі живі і здорові. Деякі навіть з Брюхович і Дублян кожен день доїжжають. А на автомобілі не таак вже й меніші шанси попасти в морг... більшість залежить від людини.
Нє... Мотоцик - то вєщь! А ризик скрутити собі голову є навіть у пішохода. Та й кіко там того житє, нє?
Та ото вже 10 років їжджу, а до моргу поки не доїхала. Може тому, що не дуже поспішаю, як ви гадаєте?
Так, де мій калькулятор... ) Важко середнє арифметичне обрахувати, бо це "сезонний" транспорт. Влітку, на довгих заїздах - до 700 км за добу може бути (ну це максимум). Взимку взагалі не їжджу. Але якщо по місту у звичайний день - то десь від 10 до 20 км., не більше. Але звісно, як постійний вид транспорту (а не лише "для душі") то в нашому місті найкраще - власні ноги Бо бруківка в центрі так "у тонусі тримає" - ніякого вібромасажеру не треба.
Левандівка, пора руйнувати савєтскі стереотипи. Поїдьте в Європу і побачите шо там майже всі або на мотоциклах або на мопедах. А якшо бути необрежним то і на ногах можна вбитися при переходженні дороги... то що дома сидіти? Хоча цей спір це таке... нікому від того не буде ні краще ні ліпше якшо Ви чи я буду ходити на ногах чи їздити на ровері/мопеді/машині...
Та я і 40 років згодна Я б і більше їздила - але нема куди. Робота поруч - 5 хв. пішки. Так що не склалось. А от літом у відпустці - хороші довгі рейси.
Необычно выглядит название байка-ровер во всяком случае, в Харькове так не называют я сразу непоняла что речь идет о велосипеде, думала мопед. Велоспорт поддерживаю обеими лапками, так как сама с удовольствием катаюсь. С подругой поехали в Киев на поезде, там покатали на велах, совсем другой формат. Люблю Львов, но не представляю как там можно ездить по брусчатке у нас есть небольшой участок ул. Сумской... и очень неудобно, приходится все на ногах проезжать. Обязательно купите каску падение, даже на маленькой скорости может стать последним. У нас есть форум http://tourist.kharkov.ua/phpbb/ много интересной информации и по байкам (роверам) и по оборудованию и по покатушкам. почитайте посмотрите. Я там часто сижу