Не хочу машину! Пересідаю на ровер!

Тема у розділі 'Велодоріжка', створена користувачем levandivka, 27 лют 2008.

1. Tony

Tony Well-Known Member

Відповідь: Не хочу машину! Пересідаю на ровер!

levandivka, Ну у Вас в гаражі пише шо машина ЗАЗ то я й подумав...
    На ровері я колись їздив дуже багато і дуже далеко такшо знаю шо то таке і як надоїдає, і як змучуєшся і як потім все болить і як погано їхати по калюжам і в дощ. Тому і кажу що кращий варіант мотоцикл

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Не хочу машину! Пересідаю на ровер!

А на мотоциклі "багато їздили"? [​IMG]

Є бородатий анекдот:
    Увечері дзвінок по телефону
    -Альо! Морг? Мото-магазин турбує. Скільки мотоциклістів нині привезли? 2-х? значить 1 ще не доїхав...

3. Зануда

Зануда така зануда

Машина Леополіса була в захваті ! гг

4. Tony

Tony Well-Known Member

levandivka Власного не маю але їздив на різних і не раз + Маю купу знайомих які вже багато років їздять і наразі живі і здорові. Деякі навіть з Брюхович і Дублян кожен день доїжжають. А на автомобілі не таак вже й меніші шанси попасти в морг... більшість залежить від людини.

5. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Нє... Мотоцик - то вєщь! А ризик скрутити собі голову є навіть у пішохода. Та й кіко там того житє, нє?

Останнє редагування: 22 вер 2008
    • Подобається Подобається x 2
  6. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Та ото вже 10 років їжджу, а до моргу поки не доїхала. Може тому, що не дуже поспішаю, як ви гадаєте? ;)

• Подобається Подобається x 1
  7. levandivka

Скільки км/день проїжджаєте?

8. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Так, де мій калькулятор... :))
    Важко середнє арифметичне обрахувати, бо це "сезонний" транспорт. Влітку, на довгих заїздах - до 700 км за добу може бути (ну це максимум). Взимку взагалі не їжджу.
    Але якщо по місту у звичайний день - то десь від 10 до 20 км., не більше.
    Але звісно, як постійний вид транспорту (а не лише "для душі") то в нашому місті найкраще - власні ноги :sad: Бо бруківка в центрі так "у тонусі тримає" - ніякого вібромасажеру не треба.

9. levandivka

ТАК - можна й 20 років "їздити" :)

10. Tony

Tony Well-Known Member

Левандівка, пора руйнувати савєтскі стереотипи. Поїдьте в Європу і побачите шо там майже всі або на мотоциклах або на мопедах. А якшо бути необрежним то і на ногах можна вбитися при переходженні дороги... то що дома сидіти?
    Хоча цей спір це таке... нікому від того не буде ні краще ні ліпше якшо Ви чи я буду ходити на ногах чи їздити на ровері/мопеді/машині...

11. levandivka

ТАКе скажете...
    Та шо я там не бачив..?

12. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Та я і 40 років згодна :)
    Я б і більше їздила - але нема куди. Робота поруч - 5 хв. пішки. Так що не склалось.
    А от літом у відпустці - хороші довгі рейси.

13. Капітан

Капітан Well-Known Member

на такое бы пересесть...

• Подобається Подобається x 7
  14. Капітан

В принципе рассматриваю еще такой вариант - мини-байк работающий на дрели...
    Дриллбайк блин :)

15. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Отой "дріллбайк" - то до біса незручно. Типу садіння на палю :)
    Але ідея звичайно, оригінальна.

16. levandivka

Ггг...
    Аби на працювати..?;)

17. Капітан

Зимний вариант...

• Подобається Подобається x 3
  18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ніфіґа собі зимовий... Навіть якби крісло мало термоядерний підігрів, всеодно не врятує.

19. An-77

An-77 New Member

Необычно выглядит название байка-ровер во всяком случае, в Харькове так не называют :) я сразу непоняла что речь идет о велосипеде, думала мопед.
    Велоспорт поддерживаю обеими лапками, так как сама с удовольствием катаюсь. С подругой поехали в Киев на поезде, там покатали на велах, совсем другой формат. Люблю Львов, но не представляю как там можно ездить по брусчатке у нас есть небольшой участок ул. Сумской... и очень неудобно, приходится все на ногах проезжать.
    Обязательно купите каску :) падение, даже на маленькой скорости может стать последним.
    У нас есть форум http://tourist.kharkov.ua/phpbb/ много интересной информации и по байкам (роверам) и по оборудованию и по покатушкам. :) почитайте посмотрите. Я там часто сижу :download:

• Подобається Подобається x 1
  20. levandivka

Та скіко тої зими..? (с)

а де твій аватар? :)