Не хочу машину! Пересідаю на мопед (скутер, мотороллер...)!

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем VasMT, 2 сер 2009.

1. redfox

redfox Well-Known Member

мой муж все лето на велосипеде (правда ооочень клевом) на работу гонял, так мы и выезжали я за 40 минут до него, а потом в пробке встречались ))))

• Подобається Подобається x 2
  2. MLB

MLB New Member

Це ви не так мене зрозуміли! Я питаю цілком серйозно,бо є різні думки з цього приводу. І питаю я не для себе, а для тата свого!

---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ----------

Просто я тільки недавно зареєструвалась і появилась у нас тема для обговорення!

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Точно... Прогавив... Сорьте... Хоча здається десь говорив...

• Подобається Подобається x 3
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

круто :) ну розкажіть же що то таке :)

5. VasMT

:)))
    Чінарік. Ну китаєць по-простотому. 49,5 см. 1,6-1,8л/100км, А-92. Два пасажира з вудочками і броцаками, вдягнуті на рибалку віз із швидкістю 40-60 км/год.
    Щось типу Delta. Мені подобається. Двигун суперский. І на морозі, і в спеку...

6. Сашко

Сашко Well-Known Member

Тре було брати чуть з білшою кубатурою, і їхав би цікавіше і гриз би менше:)

7. VasMT

От тільки що з лісу. Їздив по черемшу. Дорогу розмило вчорашнім дощем, грязюка, калюжі, тай дамбу через річку змило надцять років тому. Залив пів-літри нафти. Намотав 36 км. Де не міг проїхати - переніс, перепхав, перетягнув. Мені досить, я ж не сопливий тін, якому понти і швидкісь. Мені трудяга потрібен. Скільки я ним вже перевозив-перетягав. Кинув мішок цементу межи ноги, другий на бегажнік, кнопку тиць, передачу клац і вйо...

8. Полковник

Полковник миється в бані

А если цепи на колёса?

9. VasMT

:haha:
    И че это за монстр будет, с цепями??? Проще шины поставить вездеходовские.
    Вотакие...

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)