Не все в житті продається.....

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Mavpysuk, 11 гру 2009.

1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я знав, що Ви це напишете. Та це вже скоріш через небажання визнати.

2. Arthur

Arthur Well-Known Member

Тільки якщо погодиться продавець.

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А ми тут про що по-Вашому говоримо?!
    Зробити пропозицію від якої не можна відмовитись. Це і є можливість купити все.

4. Arthur

Arthur Well-Known Member

Та ні. Це продати можна все. А купити можна не все.

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Продати можна тільки те, на що є попит. Знов перейдемо на приклади? Продайте шляпку від ржавого гвіздка, чи листок з опавшого клену, чи камінчик з обочини. Є безліч нікому не потрібних дрібниць, які нікому не продасте.

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

То за скільки продасте здоров’я або життя своєї дитини?

• Подобається Подобається x 3
  7. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Не сприймайте все так буквально, є такі речі про які йдеться в переносному значенні.:haha:

8. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Я думаю, що все має свою ціну, але це не означає що все купується чи продається.

• Подобається Подобається x 4
  9. Peri

Peri Well-Known Member

бачу дві особистості - одна-тільки й дивиться щоб ще продати і собі у кишеню,інша-Особистість з великої літери,не бачила щоб вона йшла на компроміс зі своєю совістю,їй під 80,але вона всю себе віддає людям і завжди собі у збиток.

не все прдається.не все купляється.

та нехай кожен визначає міру своєї ринковості,бо загальної формули і в цьому немає.

• Подобається Подобається x 1
  10. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ромко, я мав на увазі, що продавець може продати все, що у нього є. А захоче він продати чи ні залежить від продавця. Хтось продасть і за 30 срібників, хтось не продасть взагалі. А якщо є такі, хто не продасть, значить і купити можна не все.
    Я не продам ні за яку ціну те, що для мене важливо.
    Безсмертя не купиш (по простому не купиш здоров’я)
    Божу Ласку теж не купиш, її треба заслужити.

---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ----------

Дехто і повітря в баночці купляє. Дайте гарну рекламу і заверніть в блискучий папірець і чудак-покупець завжди знайдеться.

11. night

night Well-Known Member

головне призначення речі, її параметри знати (тобто знати що хочеш) і такий ексклюзив можна знайти в іншому місці або за велику оплату вам зроблять такий же самий :)

12. Игорь

Игорь Well-Known Member

Это к рынку относится. А ещё как говорят - на рынке два дурака, одному кажется, что дорого ( покупателю), а другому кажется, что дёшево ( продавцу). Конечно ,то в среднем, если не принимать в расчёт мошенников.

а де твій аватар? :)