Не все в житті продається.....

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Mavpysuk, 11 гру 2009.

1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Стомлююсь повторювати. Кожен власник - потенційний продавець. Просто треба створити певні умови і запропонувати необхідну ціну. Тож, якщо є власник, то є й продавець, а якщо нема власника, то відпадає необхідність в самому процесі купівлі.

2. Arthur

Arthur Well-Known Member

Наведіть мені приклад таких (реальних) умов, щоб США, Німеччина, Китай, Японія погодились продати частину своєї території (щоб ця територія перейшла у власність іншої держави). І не так, щоб ці умови настали через 1000 років, а зараз. Тобто Власник-Продавець (Держава) є. Ви кажете, що купити можна все. Дуже цікаво за яких реальних умов це може відбутись.

P/S/ І ще, які умови треба створити, щоб ви продали когось зі своїх родичів.

• Подобається Подобається x 2
  3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Наприклад:
    США без проблем продасть Аляску якщо ціною будуть пару республік, що входять до складу Росії і т.д.
    Я ж говорив, що купити можна все, але чи вигідна ця покупка, то вже зовсім інша річ.

4. Arthur

Arthur Well-Known Member

Сумніваюсь, що США продасть свою територію. А умови запропоновані Вами не реальні. Так можна написати, що США в замін отримають у власність Сонце і Луну і зірку Сиріус.

За яких умов Ви готові продати своїх родичів?

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

З якою метою?:nea:
    Хм...:scratch_one-s_head:
    продам тьощу.:ireful1:

• Подобається Подобається x 3
  6. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ой, Теща це святе.

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ми говоримо про можливість покупки, а не про доцільність. Купити можна все, але багато чого не купують, тому що ціна занадто велика.
    Створити умови можна. То вже залежить від моральних цінностей людини. Якщо людина аморальна, то варто запропонувати просто значні матеріальні блага. Якщо ж високоморальна, то й зіграти можна на моральності. Наприклад, ціна - життя мільйонів дітей... А?

8. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ага, запитайте, тут на форумі, в батьків, за скільки мільйонів, свого одного-рідного вони продадуть.
    Я свою дитину не продам і моя жінка не продасть. Купити можна не все.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Гм! Цікаво...
    А якщо "ціною" Вашої дитини запропонують її життя в високоцивілізованій державі, найсучасніше медичне забезпечення, освіта в найпрестижніших НЗ світу, можливість реалізуватись в будь-якій сфері, і факультативно вивчати українську мову, українську культуру і зустріч з батьками раз на тиждень?

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Все. Дискусію закінчено. Не бачу сенсу продовжувати. Я свою думку висловив. А далі щоб доводити доведеться вдаватися до жорстокості. Думаю змусити можна до всього. Гестапо то вміло робити.

11. Arthur

Arthur Well-Known Member

А що я втрачаю в такому випадку?
    Але питання навіть не втому. Життя своєї дитини хтось з батьків готовий продати і за скільки?

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

VаsMT зміг подивитись на це з іншого боку...
    А я відразу до таких "цін" кинувся... Хм.. Є над чим задуматись. Мабуть, варто "поколупатися" в собі. :sad:

13. Arthur

Arthur Well-Known Member

Тільки не один солдат, партизан, бандерівець загинув не продавши свою честь, свою землю, свою совість.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм..
    В тому й справа...
    Я готовий віддати своє життя,без роздумів,за здоров’я своєї дитини...
    Але знаю таких...що купляють..хм,в лапках...своє благоолуччя,"життя",ціною своєї дитини...
    На жаль,таких багато...

• Подобається Подобається x 1
  15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я ж говорив. Ну раз так...
    Ось Вам ціна:
    Кожну хвилину на Ваших очах болючою і мученицькою смертю після тортур помирають всі родичі, знайомі, а потім незнайомі діти... сотні, тисячі...
    Або ж укол снодійного дитині (в необхідній дозі).
    Жорстоко, але ж цїна.

16. VasMT

Шість днів на тиждень життя своєї дитини...

17. Arthur

Arthur Well-Known Member

А мені вона не підходить, що робити?

---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ----------

Вона ж не буде мертвою ці шість днів. А так це нормальне життя батьків і дітей старшого віку.

---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ----------

Але ж не всі такі, значить залежить від того хто продає.

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Це і є створення умов. Ви продасте чи ні? Думаю, вибору не лишається. Чи як?

19. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ні, я не продам! :)

20. VasMT

Тобто, купити можна... Незважаючи на те, що дитина буде жити з іншими людьми... В іншій сім"ї.

а де твій аватар? :)