Не все в житті продається.....

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Mavpysuk, 11 гру 2009.

1. nata-k

nata-k Well-Known Member

Ні, я, нажаль, поки що ближче до першого досвіду :).

Міра у кожного своя ;). Головне відчути межу.....
    Напевно, вона настає тоді, коли гроші перестають бути лише можливістю і засобом, а стають метою.

• Подобається Подобається x 2
  2. Gron

Gron тафгай

З нетерпінням буду чекати Вашого "другого" досвіду;)
    Зараз погоджуюсь тільки з
    :)

3. night

night Well-Known Member

думаю купити можна все. справа в ціні і наскільки вам це потрібно. І якщо не в одному то в іншому місці вам продадуть те що ви хочете. Якщо добре пошукати завжди є "зговорчива" альтернатива.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Згадалася фраза Віто Корлеоне:
    Я сделаю ему предложение, от которого он не сможет отказаться

• Подобається Подобається x 4
  5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

а якщо те, що я хочу купити є в одному єдиному екземплярі...ексклюзив??? мені ж не потрібні підробки, які продає хтось інший...

• Подобається Подобається x 1
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Для Mavpysuk Дозволю собі прокоментувати ваш підпис.

Диво можливе. Це факт. Але хтось таки повинен його для Вас зробити...

P.S. Приємно чути, що є ще люди, яких цікавлять такі питання, яке Ви підняли...

Останнє редагування: 15 гру 2009
  7. nata-k

nata-k Well-Known Member

Цікаво. А з позиції якого досвіду говорите Ви?

А от я собі подумала. Так може проблема у тому, що Ви не знаєте про існування інших оригінальних виробників?

З.І. Хоча розмова на рівні алегорій дуже швидко ризикує зайти у тупік :)

8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Якщо річ ексклюзивна..то знаходиться точно в одному примірнику...і водного єдиного виробника...
    п.с..розмова і справді заходить в тупік

9. Arthur

Arthur Well-Known Member

Тільки, якщо є продавець. Безсмертя можете купити? (не безсмертя душі, а й тіла)

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ми ж говоримо про купівлю реальних речей, а не примарних. Ви б ще сказали, що не можна привида орендувати...
    А як тільки винайдуть спосіб стати безсмертним - він буде продаватись ( і не за маленьку ціну:) )

11. Arthur

Arthur Well-Known Member

Реальні речі буз продавця Ви теж не купите. Річ не можна купити (не реальна річ), коли нема продавця.

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Річ є, а продавця нема? Продавцем буде будь-який власник речі. Адже ми говорили, що треба лише знайти відповідну ціну. Якщо ж нема власника, то річ і не треба купувати, її просто можна взяти.:)
    Так що описана Вами ситуація просто нереальна. А наведений Вами приклад про безсмертя скоріше з розряду "речі нема, і ми її купити не можемо":):)

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Зірку Сіріус, к приміру. Вона є, нічия, і взяти не можна і купити зась. Хоча продавці знайдуться...

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Філософія почалася....
    Вона належить відкривачу:) Якщо Ви відкриєте якусь нову зірку, то зможете назвати її, як заманеться і вона свого роду "Ваша". А загалом, те що Ви не можете її взяти в прямому сенсі цього слова, то вже технічне питання. Не виключено, що через сотню-другу років...;)

15. nata-k

nata-k Well-Known Member

А таки ризикну ще одну ідею висловити. Ще один можливий вихід - змінити мету.

"Изменить мечту, не изменяя мечте"

• Подобається Подобається x 2
  16. Arthur

Arthur Well-Known Member

Власник є, але він не хоче продавати.

Як ви думаєте, чому ще ніхто не купив картину Леонардо да Вінчі – Мона Ліза. Власник цієї картини є. Покупці теж знайдуться. А продавець?

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Тому що ніхто не запропонував потрібну ціну. Як уже говорилося вище не обов'язково в грошовій формі. Це може бути не менш цінний предмет мистецтва, якісь послуги і т.д.
    От, припустимо, у власника хвора дитина. І найкращий хірург у світі по цій спеціалізації забажає цю картину за свої послуги... Як вважаєте, вона буде продана? )Це просто примітивний приклад. Перше що в голову прийшло.) Все залежить від обставин. Ціна є завжди.

18. Arthur

Arthur Well-Known Member

Власником може бути держава. І є речі, які держава ніколи не продасть.

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ніколи не кажіть ніколи.
    Купляється ВСЕ!

20. Arthur

Arthur Well-Known Member

Якщо є продавець.
    Купити можна тільки у продавця.

а де твій аватар? :)