нам неоцінено допомагає моя мама (також педагог з багаторічним стажем, як і тітка моя)... так що у нас майже типовий хомскуль, про який розповідає пані гелена... чи як там [STRIKE]по-буржуйськи[/STRIKE] по-мудрому називається дошкільняцьке виховання?...
ага... ) маємо політиків-переможців, які вимазані багном трохи менше, ніж ті, кого вони переграли... ) :rolleyes:
:rolleyes:То прочитайте його))) Отакоє...Я наплутала? Де саме??? Це ВИ, шановна, змішали докупи всі види індивідуального навчання - це ж видно неозброєним оком. Кхм...))) ЖЖ?:rolleyes: О, оце переконливо!!! А СКІЛЬКИ юристів її бачили? і, головне, що вони про неї сказали? Ну, ті, інші юристи...Які її бачили))) Я спокійна, чесне слово. А пластинку не можу - бо пишете тільки " так правильно, бо я ЗНАЮ чи я ЮРИСТ", а мене вчили довіряти майстрам своєї справи)))
ну, пупере, а хто казав що вчити мають лише батьки? ніхто не боронить наймати репетиторів, вчитися в групі з іншими хоумскулерами тощо до речі, знаю ще 2 хлопців віку мого малого батьки яких планують ДН в Львові так я про те що ви знаєте Лілю в мене нема причин їй не вірити
Дякую за побажання жіночого здоров"я:rose::rolleyes: Але ж навіщо "якось"? Ні, я дилетанства взагалі не виношу (то ж підготуватись до дискусії треба було, а не позорити диплом).
навчання в закладі альтернативного типу - це не є домашнє навчання, не є хоумскулінг де ви в нашому законодавстві знайшли термін "домашнє навчання" в значенні "homeschooling"? в нас можливе навчання: 1. в індивідуальній формі на дому учителями 2. екстернат - самостійне вивчення шкільної програми
Вибачте, знову ляпсус. Альтернативи бувають різні. Один з варіантів - надання родині послуг вчителів на дому, як різновид ІНДИВІДУАЛЬНОГО навчання. Приклад - Школа Русової в Одесі. В тому-то і справа, що ніде....І не треба цитувати мені те, що я сама Вам приводила як аргумент. Перечитайте мою цитату - там так і написано - варіант № 1 тільки без довідок.
Гелено - Ви знаєте...думаю, якійсь львівській школі дуже поталанило Ви доросла людина. Тим більше - юрист. То коли дають кваліфіковану відповідь - Вам би союзників шукати та прислуховуватись, а Ви про білявок та чоловіків Смішно. Хоча - в кого чого не вистачає, це зрозуміло. Добраніч!
та то ваш ляпсус, дорогенька у цілому світі під домашнім навчанням мається на увазі навчання вдома і тільки ви домашнім навчанням називаєте школу, яка надає послуги в україні вдома вчаться у формі екстернату або в інд. формі і тільки а хто надає послуги це інше питання. але не можна називати надавачів послуг "домашнім навчанням" бо хоумскулінг саме так перекладається
:rolleyes:Ні, це таки цирк безкоштовний)))) Та про що Ви кажете - я ж привела Вам цитату з Закону, де по пунктах перелічені варіанти)))) Після цього Ви таки перечитали Закон і вирішили запостити ті самі його частини))) Я вже починаю розглядувати корені волосся
смішно, що ви замість того щоб змиритися з помилкою довго викручуєтеся і постійно намагаєтеся мене чимось вколоти чи запиляти насмерть ) але добре, що я брюнетка і маю чоловіка. тут мене важко зачепити за живе, ги-ги і вам щасливо!
:rolleyes: Я? Ви впевнені? Та назвіть жеж ту помилку, бо Ви мене цитуєте. у відповідь на мою цитату - знов жеж ті ж рядки викладаєте... М-де....Ги-ги...
ойойой, де ж є таке в законі? в котрому? де ж то була цитата з закону? га-га-га Луна, витяг в студію! дайте № статті і назву саме того закону де таке пише як в вашому пості ) дорогенька, це пише лише в двох положеннях, які законами не є, ги-ги ви забули чоловіка спитати що то є ) от вам витяги: Наказ МОНу від 20.12.2002 N 732 Положення про індивідуальну форму навчання в загальноосвітніх навчальних закладах 1.2. Індивідуальне навчання в системі загальної середньої освіти є однією з форм організації навчально-виховного процесу і впроваджується для забезпечення права громадян на здобуття повної загальної середньої освіти з урахуванням індивідуальних здібностей та обдарувань, стану здоров'я, демографічної ситуації, організації їх навчання. 1.7. Право на індивідуальне навчання мають учні: - які за станом здоров'я не можуть відвідувати навчальний заклад; - яким необхідно пройти лікування у лікувальному закладі більше одного місяця; - які мають високий навчальний потенціал і можуть прискорено закінчити школу; - які проживають у селах і селищах (коли кількість учнів у класі становить менше 5 осіб); - які не встигають протягом двох років навчання у школі I ступеня; - які потребують корекції фізичного та (або) розумового (психічного) розвитку (у разі, якщо батьки або особи, які їх замінюють, відмовляються направляти дитину до відповідної спеціальної загальноосвітньої школи (школи-інтернату). Наказ МОНу від 19.05.2008 N 431 ПОЛОЖЕННЯ про екстернат у загальноосвітніх навчальних закладах 1.1. Екстернат - одна з форм здобуття повної загальної середньої освіти, що передбачає самостійне опанування екстерном програмового матеріалу в обсязі, визначеному Державним стандартом початкової загальної освіти, Державним стандартом базової та повної загальної середньої освіти, або знань згідно з вимогами програмового матеріалу за певний клас чи з окремих навчальних предметів для отримання документа про відповідний рівень освіти (табель, свідоцтво, атестат). 1.3. Можливість пройти річне оцінювання за відповідний клас та атестацію за освітній рівень відповідно початкової, базової і повної загальної середньої освіти мають особи, які: - з будь-яких поважних причин не мають змоги відвідувати навчальні заняття в загальноосвітньому навчальному закладі; - прискорено опанували навчальний матеріал відповідного класу, ступеня навчання; - не завершили навчання в навчальному закладі системи загальної середньої освіти; - є учнями загальноосвітніх навчальних закладів з денною формою навчання та з не залежних від них причин не можуть пройти річне оцінювання та атестацію не більше ніж з двох предметів; - є випускниками загальноосвітніх навчальних закладів попередніх років, які у свій час не мали річного оцінювання та (або) не пройшли атестацію з будь-яких предметів (кількість) предметів не обмежується); - отримали документ про відповідний рівень загальної середньої освіти за кордоном; - є громадянами України, які тимчасово або постійно проживають за кордоном і навчаються в Міжнародній українській школі за дистанційною формою; - є іноземцями або особами без громадянства, які перебувають в Україні на законних підставах.
Все, Гелено, на Вашому ги-ги сьогодні можна поставити крапку. Спати. Завтра розберемось - бо "гиги" мене вже лякає
Гелено, я цитувала саме цей закон. І дуже рада, що Ви його таки перечитали. Добре, не хочете на ги-ги завершувати, давайте на гага, я вже згодна на будь-який варіант
Луна, я копіюю свій власний запис зі свого сайту якщо ви кажете що слово в слово, то певно ви в мене взяли ту цитату так я чекаю на закон, на № статті - ви ж цитату з нього дали, ню-ню )
У ВАС???? Це закон України "Про загальну середню освіту". Ню-ню - також варіант:rolleyes: ВСЕ - спати, Гелено. Відпочіньте, завтра. Все завтра.