1. Я не лікар, жодного відношення до медицини, медикаментозного лікування, чи чогось подібного не маю і ніколи не мав; 2. Все правильно, професійний психолог дивиться на ситуацію відсторонено. І тому висловлючи свою думку по тому, чи іншому питанню я роблю це саме так – ВІДСТОРОНЕНО. Природньо, коли в різних людей бувають різні погляди. Але після того, як в оппонентів закінчують аргументи - відбувається миттєвтй перехід на особисте, а також на обговорення мене як психолога, чи моїх професійних. Та раді Бога, будь-ласка... Але триматися в рамках обговорюваної теми, любі друзі, чомусь у Вас не получається??? 3. Коли я працюю з клієнтом на консультації, проводжу тренінг, чи даю коментар для телебачення, я однозначно займаю позицію "сторннього спостерігача". Коментарі на форумі жодним чином не пересікаються з моїми професійними обов'язками. В першу чергу, я це роблю як звичайна, проста людина.
Записуйте, будь-ласка) Між психологом і лікарем є таки певна різниця. Чому? Це ж так просто, адже я "горе-психолог", "херОвий лікар" і т.д.
І знову немає, що відповісти на прямі запитання))) Як бачите з повідомлень вище, я не лікар. Крім того, лікувати за будь-яких обставин Вас ніхто не збирається. Не вигадуйте.)))
І саме тому Ви перейшли на обговорення моєї родини особисто. І саме тому Ви розцяцькувались комерційними об'явами та посиланнями на сайти. Ким Ви себе уявили щоб ставити особисті питання незнайомим людям? А не сходив би пан парвеню куди-інде? Вкотре Вам відповідаю - НЕ ДОЗВОЛЯЮ!
1. Не полінуйтеся будь-ласка продивитися це обговорення трішки назад і пригадати собі, хто перший перейшов на обговорення про особисте! При потребі можу Вам допомогти.))) 2. Обговорення Вашої родини - це як мінімум двохсторонній процес, а в нашому з Вами випадку його не було. Я лише задав Вам декілька запитань, але із зрозумілих причин Ви не наважилися відповісти на них.)))) Це особисто для Вас, щоб спростити Вам життя і процес пошуку інформації. Тим більше що до пошуку моїх висловлювань на цьому форуму Ви вже успішно приступили. Наснаги Вам)))) Чому Ви не задавали це ж питання собі, коли ставили "особисті питання незнайомим людям"? Повторюся щераз: "Не полінуйтеся будь-ласка продивитися це обговорення трішки назад..." Я так і зрозумію. Сподіваюся, що оце Ваше "НЕ ДОЗВОЛЯЮ" пов’язано з причинами, які описані мною в попередніх повідомленнях)))
Загадки финской школы: меньше учишься - больше знаешь. Загадки финской школы: меньше учишься - больше знаешь В такій школі і я б хотіла навчатись. Ех...
Дивний випадок з цим парапсихологом що б не відбувалось- усі відповіді у стилі "а ти купи слона". Чи це розлад якийсь, коли людина не може сприймати далі власного вигаданого світу. Чи невже це результат виховання в ізоляції від коллективу ой, забула - в колективі у підворітті Бачу , важко Вам, але постарайтесь зрозуміти, що не відповіла на Ваші питання через те, що Ви не здобули довіри і поваги як психолог та не наділені хоч трохи симпатією, як співрозмовник зараз подякує за комплімент
Я дивуюся, як дівчата легко і просто розкусили вас пане Ігоре. Як там? ---------------------------------------------------------------------------- - Ви на узліссі і на вас біжить стадо коней. Яке у вас відчуття? - - отаке саме у вас відношення до сексу. ------------------------------------------------------------------------- (З розповіді вашої пацієнтки)
@Мих, так коней, чи кобил? А то минулого разу в іншому обговоренні Ви згадували і про кобил також))) Сходіть до сусідки ще раз і перепитайте, щоб не плутати наступного разу)))
Ну так, це суттєво. Я думаю, що тут залежить яка стать стоїть на узліссі, а тоді тварини будуть протилежної. І взагалі, нащо мені бігати до сусідки, ви ж самі не памятаєте що казали?