А по-за школою нема однолітків? (хоча чому саме однолітків), нема людського колективу? Не переконливо. Зрештою, так складалося моє дитинство, що з перших трьох класів сумарно в школі я був лише дві чверті. Ні в чому себе ущербним чи обділеним не почував. (Звичайно - це не досвід, це лише фрагмент досвіду)
Домашня освіта в Україні http://korysne.ostriv.in.ua/publication/code-291D9438C84CE/list-13FBA6DEB27 кому цікаво можливо почитати, всі + та -
Не кожна, звичайно ж, але дітям варто соціалізуватися. Якщо відсутність школи не обмежуватиме дитину в соціальних контактах, на вашу думку, то можна здобувати освіту в домашніх умовах.
Я теж дотримуюся думки дитина в соціумі, це більші преспиктиви в майбутньому,спілкування з однолітками,обмін думками,емоціями,спільні інтереси,та ще багато факторів можна назвати чому краще відати дитину до школи. ---------- Додано в 12:35 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ---------- Я теж думаю що дитина повина бути в соціумі з своїми ровесниками,обмінуватися думками,емоціями,мати з кого взяти приклад,прагнути бути кращою,а якщо її ізолювати то накого вона буде рівнятися!?
Я теж коли малий був не рвався в колектив. Да і взагалі уникав місць де я нікого не знаю, ніяковів і тд...Але всетаки виріс абсолютно нормальною людиною, мене не питали чи я хочу, просто відправили. А воно он як круто вийшло.
Моя донька в 9 класі до школи ходить просто так, а всі знання здобуває вдома. Ми з нею вирішили, що найкраще буде вчитись екстерном. В будь якому випадку, на звичайне навчання можна перевестись в любий момент. Але є проблеми, директор нашої школи в селищі відмовив нам в навчанні екстерном. Може Ви знаєте такі школи у Львові, де можна легко поступити на екстерна? Дякую.
І знову аргументація домашнього навчання Мои дети не пойдут в школу http://life.pravda.com.ua/columns/2015/08/20/198851/
та как то в школу отдавать реально не хочется. С такими ценами на канцелярию rozetka.com.ua/office_and_school/c2460392/ то ничего не хочется. Наши зарплаты ничего не стоят для таких товаров...
То є дуже файно. Рекомендую дуже уважно разом з ним робити уроки з української мови. Нарешті, з"явилася надія, що ви щось взнаєте про існування розділових знаків.
Не знаю хто придумав, що школа сприяє соціалізації дитини, але це абсолютно не так!!! На соціалізацію дитини впливає сім'я, в якій ця дитина народилася і виросла, а також любов, теплота, ніжність, ласка, звичаї, традиції і т.д., що панують в цій сім'ї. Ось і все! Тому ті батьки, які наважуються не віддавати своє чадо до школи - чинять цілком правильно. Є всі шанси, що така дитина виросте повноцінною людиною і особистістю, а не рабом, чи ще одним "вінтіком системи".