Відповідь: Не в тему... Чого? Та як були помаранчеві, то тільки й чулося, що куми самі і ніякого професіоналізму. Я й дійсно думала, що в тому є доля правди. Але ось до крісел міністрів прийшли "професіонали". Тільки воно й видно, яка їхня професія. :cool: Вишибали якісь.
Відповідь: Не в тему... Наскільки живучі стереотипи "ДивуваЦЦя" можна з того, що люди у своїх висновках керуються не розумом, а ємоціями. ДивуваТИСя можна ще й з того, наскільки може задурити мізки агітація. Це дійсно диво.
Відповідь: Не в тему... Степановичу, можна було так не старатися і не виділяти тих букв у обидвох словах. Я - філолог, так що можете скрупульозно більше не вивчати моїх дописів. То ж ваша рідна суржикова мова. Часом вона дуже добру послугу робить для іронічних висловлювань.:D Лучче й годі сказати! :D
Відповідь: Не в тему... Олю, Ви допускаєте грубу помилку. Не професіонали, проффесіонали... З проффесорами.
Відповідь: Не в тему... Так-так, Олю, поки Вас тут не було у правописі багато чого змінилося. Тепер буква "ф" нігди не пишеться їдна, а завжди йде подвоєння. Ось так. Наприклад ффедорович, ффас вже не говорю проффесор, ффігня й т.д.
Відповідь: Не в тему... Петре, я до таких дрібниць вже не докопуюся. Аби люди були людьми і на своєму місці, а якусь вже стареньку, чи молоденьку вчительку української мови до них можна приставити, щоб помилки виправляла. Казала мені колись вчителька-пенсіонерка,як я починала тільки вчителювати, щоб особливо до хлопців задуже не братися з грамотою, бо потім повиростають і скажуть:"Нехай вам ті двійки городи орають, що ви їх нам ставили за грамотність!" І городів мені орати не довелося, а ця настанова запам"яталася. Так що я мужчинам орфографічні помилки прощаю.
Відповідь: Не в тему... Оля. А к предыдущим двум "правительствам" нужно было не пожилого, а уверенного в своих силах доктора экономических наук, имеющего практический опыт работы с государственной экономикой, потому, что, что одна, что второй были чуть лучше слона в посудной лавке. "Смерть с косой" всё разгромила, а "батый" - бережно сохранил разгромленное. Лучше писать все слова с двумя "ф", чем ТАК руководить государством.
Відповідь: Не в тему... Олю, ну чого ображатись? Справа не у тих же буквах, а у суті. А суржикова мова для мене дійсно рідна. Ну що поробиш?