Не в тему...

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Оля, 19 гру 2006.

1. zet

zet Дуже важлива персона

Відповідь: Не в тему...

Оля, да какие это политики... Школа еще не та.

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Чого? Та як були помаранчеві, то тільки й чулося, що куми самі і ніякого професіоналізму. Я й дійсно думала, що в тому є доля правди. Але ось до крісел міністрів прийшли "професіонали". Тільки воно й видно, яка їхня професія. :cool: Вишибали якісь. :sad:

3. Дядя Ваня

Дядя Ваня Well-Known Member

Вышибалы непрофессионалов! :) Что тут непонятного? ;)

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Наскільки живучі стереотипи:sad: "ДивуваЦЦя" можна з того, що люди у своїх висновках керуються не розумом, а ємоціями. ДивуваТИСя можна ще й з того, наскільки може задурити мізки агітація. Це дійсно диво.:sad:

5. Оля

Оля Старожилка форуму

Степановичу, можна було так не старатися і не виділяти тих букв у обидвох словах. :) Я - філолог, так що можете скрупульозно більше не вивчати моїх дописів. То ж ваша рідна суржикова мова. Часом вона дуже добру послугу робить для іронічних висловлювань.:D Лучче й годі сказати! :D

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Олю, Ви допускаєте грубу помилку. Не професіонали, проффесіонали...
    З проффесорами.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так-так, Олю, поки Вас тут не було у правописі багато чого змінилося. Тепер буква "ф" нігди не пишеться їдна, а завжди йде подвоєння. Ось так. Наприклад ффедорович, ффас вже не говорю проффесор, ффігня й т.д.

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Петре, я до таких дрібниць вже не докопуюся. ;) Аби люди були людьми і на своєму місці, а якусь вже стареньку, чи молоденьку ;) вчительку української мови до них можна приставити, щоб помилки виправляла. Казала мені колись вчителька-пенсіонерка,як я починала тільки вчителювати, щоб особливо до хлопців задуже не братися з грамотою, бо потім повиростають і скажуть:"Нехай вам ті двійки городи орають, що ви їх нам ставили за грамотність!" :) І городів мені орати не довелося, а ця настанова запам"яталася. Так що я мужчинам орфографічні помилки прощаю. :):):)

9. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Оля.
    А к предыдущим двум "правительствам" нужно было не пожилого, а уверенного в своих силах доктора экономических наук, имеющего практический опыт работы с государственной экономикой, потому, что, что одна, что второй были чуть лучше слона в посудной лавке.
    "Смерть с косой" всё разгромила, а "батый" - бережно сохранил разгромленное.
    Лучше писать все слова с двумя "ф", чем ТАК руководить государством.

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

А Ви де, на морі?:) Чи вже емігрували до Росії? :D Чи до Мексіки?

11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Олю,
    ну чого ображатись? Справа не у тих же буквах, а у суті. А суржикова мова для мене дійсно рідна. Ну що поробиш?

12. Полковник

Полковник миється в бані

Интересно, так чьи ставки в выигрыше оказались?

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)