Не тот калибр (о Российском после в Украине)

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Stix, 25 чер 2009.

1. ostrov_Lyalya

ostrov_Lyalya Well-Known Member

в данном случае, уважаемый Улл, посол ничерта не определяет.

2. шахрай

шахрай Well-Known Member

Він навіть не професійний дипломат, а український напрямок в МЗС РФ-ії має очолювати людина, яка дійсно на цьому знається.Тим більше зараз російська влада щодо України налаштовано м"яко кажучи не зовсім позитивно, я б навіть сказав агресивно: постійні газові війни, які починає Газпром, проблеми навколо Чф РФ,якій має борги перед Песійним Фондом України, а також навколо виведення російського флоту з Севастополя, та багато інших конфліктів поменше

3. Капитан

Капитан Политический флудер

Ну в некоторых конфликтах вами перечисленных мы сами были виноваты. Ну например с газом.

4. ull9

ull9 Дуже важлива персона

поясни?

5. Jiliana

Jiliana Well-Known Member

Ах,капитан,так не патриотично?;)мы не можем быть виноваты,"ми дiйсно э демократична держава":))

6. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Вам то чего. Его же российским послом назначили, а не украинским министром, так что реально распределять украинские бюджетные потоки, у него прямо скажем возможносстей мало. А вот чтобы это значило, когда ярковыдающегося жулика послом в соседнюю страну назначают... Может Кремль забил на Украину, ну а Зурабов, просто болтался хороший человек без должности (ну разве для бывшего министра один из многочисленных советников президента должность), а тут должность и подвернулась.

7. Капитан

Ну вот и договорился уже до нехорошего в адрес моей страны(((

8. шахрай

шахрай Well-Known Member

Давайте не будем захищати чужу країну,а потурбуємся за свою.
    Тероризування газовою темою-один з елементів зовнішньополітичного тиску владної верхівки РФ-ії на держави, які проводять незалежну зовнішню політику.Далеко йти не треба-пам"ятаєте 2004, газову війну Росії і Білорусі.
    А Білорусь здавалось стратегічний союзник, Лука ж хотів жити в 1-й державі з Росією.Що тоді казати за Україну.Незалежна Україна на політичній карті світу- бельмо на оці для РФ-ії.

9. Капитан

Я не защищаю чужое государство. Я просто хочу у вас спросить, а как вы относитесь к лозунгу Майдана, что "воры должны сидеть в тьрьме"? Я понимаю, что вам бы тоже не нравилось, если бы я брал у вас с огорода и не платил за это. Смысл простой, покупай и забирай. Нет денег не трогай чужое.

10. шахрай

шахрай Well-Known Member

Росія так точно і не довела, що Україна здійснівала несанкціонований відбор газу для європейських споживачів.Треба було Газпрому вирішувати справу через стокгольмський арбітраж, а цього чомусь росіяни не зробили.А щодо бандитів,які мають сидіти в тюрьмах-так це у кожного можновладця рильце в пушку-і у біло-синіх, у біло-сердечних, у оранжевих.Майдан стояв в не за Ющенка, а за свій вибір.А на місці Ющенка міг бути хто завгодно.Нажаль наш президент виявився заслабким
    для наведення порядку в державі.Тре було зробити як в Китаї-стратити
    штук 100 корупціонерів публічно,щоб іншим неповадно було і все.

11. Капитан

:)) Это ты что предлагаешь, чтобы все померанчевые лидеры закончили жизнь самоубийством?

12. Jiliana

Jiliana Well-Known Member

ох,Капитан,у меня плюсов не хватает:))

13. шахрай

шахрай Well-Known Member

Самогубвство-це великий гріх.
    Пропоную, щоб всі політики,ні не політики,-політикани,ті що при владі, ті які в опозиції пішли з політичної арени нашої держави і ніколи не повертались.
    Хоча варто було корупціонерів рзстріляти або повісити, пам"ятаєте,що зробили з Чаушеску в Румунії в кінці 1989 року;)

14. Капитан

Мечтательвы батенька .
    Барон Карл Фридрих Иероним фон Мюнхгаузен отдыхает!!)))

15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

чаушеску їв людей....
    в прямому сенсі...

16. Оникс

Оникс Well-Known Member

:scratch_one-s_head:

17. Маджентис

Маджентис Главный Бухгалтер

ЧВС дескать был профессиональным дипломатом.
    Ничего плохого Зурабов про Украину никогда не говорил, ни в чем антиукраинском замечен не был.
    Мое мнение, что вам кого угодно назначь, вечно недовольны будете, то одним, то другим.

18. шахрай

шахрай Well-Known Member

Не порівнюйте божий дар з яєшнею.ЧВС знає багатьох українських політиків особисто,а це значно йому полегшує роботу.А Зурабов запоров роботу Мінсозразвітія і здравохранєнія, а його на висилку в Україну;)

19. Tan To

Tan To сын империи

А не пойман - не вор.

20. Маджентис

Маджентис Главный Бухгалтер

Я не знаю по каким критериям Вы решили, что Зурабов запорол работу министерства соседней страны.
    В газетах прочитали наверное.
    Кстати, сколько копий было сломано про монетизацию, а никто отменять ее не собирается в России и плодить существующие на бумаге льготы.
    А у вас как с льготами, на бумаге они или заменены денежными компенсациями ?

а де твій аватар? :)