Знаю, що на ДП збираються купити. Думаю, аби не ускладнювати, Мартіні б міг замовити з тих грошей, котрі посилають форумляни.
життя є таке швидкоплинне. за буденними подіями часто губляться більш важливі... але коли втрачаєш рідну, близьку чи знайому людину, як у ситі золотошукача, можеш бачити те, що має значення - те, скільки життів ти торкнув, і як довго буде горіти свічка пам'яті про тебе. сумую і співчуваю всім, хто відчув втрату Віктора. те місце в серці завжди залишатиметься порожнім нехай з Богом спочиває його душа
Зайшла в аську... Левандівка-онлайн... сумно... моторошно... жахливо... так і чекаю, що зараз напише "привіт" видалити зі списку контактів, щоб не труїти серце??? на піднімається рука... може пізніше.. але не зараз... він сьогодні мені снився... нічого не казав, просто усміхався, примружуючи одне око як завжди...
хто переказує гроші, вибачте, що я всім не можу відповідати на ПП, вас дуже багато. Але я перевіряю кожен платіж чи прийшов. Всім велике дякую, ці гроші дуже потрібні.
Вчора, 07:10 #4 Полковник Москаль, Совок, Бригадник інфо Как же так???? Столько планов у него было, столько не доделал... Ребятки, берегите себя. Chaldon (Вчора), FourA (Вчора), Inozemka (Вчора), levandivka (Вчора), LuBimaya (Вчора), Oxid (Нині), tanchyk (Вчора), Ольга (Вчора) Нехай спочине з Богом... Suum cuique лінк ВІДПОВІСТИ Chaldon (Вчора), FourA (Вчора), KLIBERN (Вчора), levandivka (Вчора), LuBimaya (Вчора), Oxid (Нині), Игорь (Вчора) Нееет .. ОН жив!
А я не видалю. Це як маячок, хто б не був на другому кінці. Я б навіть пробачила такий дурний жарт... Стан такий... дурний. Усвідомлюю і повторюю усілякі банальні фрази типу "всі там будемо", змирююся, але коли подивлюсь на фото угорі - знову не вірю... ...
Давно сюди не заходила, але ця новина не виходить мені з голови. Як так .... Я в дикому шоці... НЕХАЙ СПОЧИВАЄ З БОГОМ!!!! Співчуваю Його дружині і дітям ...
Так, буде. Звернулась з цим проханням до Ірини, дівчини яка купуватиме вінок від ДП., аби вона взяла 2 вінки. Напис також сказала.
Рядки, читаючи їх подумала про Віктора В грозы, в бури, В житейскую стынь, При тяжелых утратах И когда тебе грустно, Казаться улыбчивым и простым – Самое высшее в мире искусство. Есенин І в кожному хто його знав і читав залишиться частинка Lевандівки, а в ньому залишилась якась частинка від кожного з нас.
Тільки-но з похорону... важко... Не знаю як кого, а мене такі події спонукають до наступної думки: тре більше любити один одного, старатися зрозуміти один одного, не судити поверхово про кожного, бо ніхто не знає хто що має і чим живе. Вічная память.
Все ж які всі оті чвари , напорозуміння нічого не варті у порівнянні з тим,що життя таке швидкоплинне і треба цінувати кожну його мить. Бути добрішими, любити людей, поважати ,не боятися сказати "вибач, прости"....бо може бути пізно... і цінувати за життя.....
вот сижу на работе, перечитываю... переживаю... я его совсем не знала, в реале тоже, но несколько раз сталкивались на форуме... знаете, я в первый аз вижу, чтобы ТАК переживали за человека, значит, он и правда был, какое странное слово - был... настоящим человеком! Вечная ему память! и Царство Божие! силы и терпения его семье! извините за банальность... почему то, видимо, в силу своей эгоистичности, начинаешь переводить все на себя... я не думаю,что если что-нибудь случиться со мной, столько людей искренне будут соболезновать, помогать... и, знаете, может это и звучит ужасно, но с потерей каждого ТАКОГО человека, стоит задуматься о том, как мы живем? как мы себя ведем! ведь они живы, пока живут их дела и память о них... простите меня, если обидела кого... не со зла... Вечная память! и давайте быть как то внимательней друг к другу...