Вранці рік тому ми спілкувалися про якісь форумні справи, як завжди жартували, неможливо було й подумати, що попереду. Після обіду Віктор перестав відповідати в ICQ, ввечері я дізнався, що його уже нема, а через два дні я уже ніс його труну. За цей рік я чув від багатьох людей, що його дуже бракує. Це дійсно так, адже попереду мало бути ще ціле життя. Вічна світла пам"ять Побачимося на Янівському о 12.00
Не хочу думати, не хочу згадувати. Не хочу вірити - рік минув, а нема дня, аби заходячи на форум, не згадала про нього. Скільки планів було...
Щойно з цвинтаря...Наче й не минув рік - квіти, фото, похмура погода. А коли почали співати "Вічная пам"ять" виглянуло сонечко. Тебе так бракує...
Сьогодні з Зоряною були на Янівському. Я не знав,де могила,випадково натрапив. Помолилися. З Зоряною не було часу хоч трохи прибрати,рветься кудись гнати. Сумно.
нема ніц дивного.... ---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ---------- ти не їхала львівською маршруткою.....
Завтра минає 4 роки, як Віктора нема є з нами. Спочивай з миром, друже... Хто бажає покласти квіти і помолитися на могилі - плануємо бути в 11 біля входу на Янівське кладовище. Якби хто хотів - приєднуйтеся.