Полковник, ось Ви зараз намагаєтесь вивищити себе і принизити інших за рахунок смерті людини. Запропонувати домомогу можна тихо. Ви ж не знаєте, які думки у родини і у нас з цього приводу, а підносите все так, ніби всі забили, один Полковнік весь в білому і з пачкою рублів. Це низько. Добрі справи так не робляться.
Чому б вам тоді не виготовити пам"ятник і не встановити? Навіщо вам його вдова, діти, сестра, друзі? Головне ж результат! Віжу цель нє віжу прєпятствій!
цим питанням в першу чергу має займатися родина і товариство "Пошук". При чому, якщо пошуківцям важко буде зайнятися організаційною частиною (все таки старші люди), їм можна допомогти, але чітко узгоджуючи з ними і з родичами прект пам'ятника і все решту. Полковнику, існує поняття традиції. За традицією до річниці на Галичині ніхто питання пам'ятника не піднімає. Навіть організаційно (так-так, я теж помітила Ваші дописи на цю тему). Відбудемо роковини, тоді будемо говорити. На тому пропоную до травня тему пам'ятника закрити.
Як на те пішло, то пам"ятник вже є. Віктора поховали поруч із батьками, це було "підпоховання". Фактично потрібно виготовити лише третю табличку і розмістити її на вже існуючому пам"ятнику.
Може й не гарно так говорити, але дуже вже це нагадує піар. Не себе возвеличити - когось принизити. Ось з недавних дописів п.Полковника: А це зараз Чимось ... відгонить
По-моєму Полковнику треба накатати скаргу в МНС України, що вони гуманітарку не шлють, а Львівський форум тут яким боком?
Чому й для чого Щоб прокинулись від "обывательщины"!... Щоби ми з вами взялись за те, що відкладали або ж не помічали. Щоб виявили у собі ті здібності, які "спали"... Щоб діяли! кожний на своєму життєвому шляху!
Заглянула в профіль. Виявляється, не тільки я все ще ставлю плюс, коли натрапляю на раніш непомічений мудрий допис...
Ага..Так і тягнеться рука..Недавно сиділа, згадувала, лазила по його акаунтах в соц.мережах. Так бракує...
Сиджу приголомшена..... Зайшла на давно покинутий форум, і тільки темер прочитала..... Шкода, як шкода такої людини.....
Із Різдвом тебе, братику Учора зайшла привітати / поклонитись рідним... Тиша, спокій, ясен місяць, та я тут, а вони далеченько.... лиш свічечки мерехтять по черзі, наче тихо розмовляють...
Мене цікавить питання, чому не продовжили існування сайту(домену) www.levandivka.com - це ж пам'ятний сайт...
Давно не був на форумі, а прочитавши тему, якось стало не по собі... . Дуже шкода, що вже не зможу спілкуватись з Левандівкою. Не можу навіть передати свого душевного жалю з приводу передчасної смерті пана Віктора, думаю, він відчуває це. Присвячую йому поминальний вірш, який вдалось знайти: Вас немає, серце плаче, душа згорьована болить. Ми кожен день чекаєм Вас і виглядаємо щомить. Закрила хижа смерть повіки, скувала холодом вуста, заснула вічним сном навіки людина добра і проста. Не заросте ніколи та стежина, що Вас провела в останню путь. Похилиться зажурена калина і добрим словом люди пом’януть. Скільки не мине часу, Ви завжди будете поряд із нами. Хай над Вашою могилою світить сонце, жалібно співають пташки, а на квітах буде роса – то пам’ять про Вас. Спіть спокійно, наш дорогенький. Лебединим пухом хай буде Вам земля, а душі – вічний спокій і Царство Небесне.
2 травня в Успенській церкві о 8 год - відбудеться заупокійна служба. ---- на Янівському цвинтарі (9 поле) - поминальна, орієнтовно на 12 год