Тільки вчора взнав - випадково забрів на ЛФ. Так від вчора сиджу і навіть не знаю що написати. За тих пару років знайомства Віктор став мені хорошим другом, а тут таке... А ще нещодавно він питав мене чому я забив на ЛФ і запрошував на форумівку - я відповів що маю зараз трохи проблем зі серцем і з тим біганням по лікарях не до компутера і п'янок. Віктор заспокоював - не бери то всьо близько до серця і буде ок... а сам... Спочивай в спокої!
Шановні, давайте не будемо перетворювати цю гілку на чат і свалку... ---------- Додано в 13:24 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ---------- Та, Сявич... ми всі в шоці... вже минуло 9 днів, а я й досі не можу прийти до тями....
Немає слів. Дуже сумно. Моя зацікавленість ЛФ почалась саме з його талановитих фото. Щирі співчуття родичам, друзям та всьому ЛФ.
Щойно дізнався - на форумах не бував кілька місяців... Сумно. Дуже шкодую, що так і не поспілкувалися після тих усіх подій. Ну але... Хай земля буде пухом Вічна память.
Дуже сумно, що Світ втратив таку цікаву, творчу, добру людину. Буде вельми не вистачати його жартів і здорового сарказму... Мої співчуття всім рідним і близьким!
Ступор... мозг отказывается принимать это печальное известие... В последнее время я тоже редко бываю на ЛФ, чаще просто пробежать глазами новости, не заходя под своим ником. Вот и сегодня зашла по причине "мовного закона от ПР" и событий вокруг него. Хотела увидеть реакцию львивян. А увидела странное объявление про ритуальные услуги и последний коммент от Полковника. Подумала, что он хохмит, как обычно (простите, Полковник!). Зашла. Но когда увидела слова про памятник для Левандивки... Дальше шок, потом - выступили слёзы. А ведь я не знала ни Виктора, ни вообще кого-то из форумлян лично. Мнение и представление о каждом из участников формируется у всех постепенно. Так же оно складывалось и у меня. И так сложилось в конце концов, что авторитетными для меня лично являются несколько человек. Виктор среди них был самым авторитетнейшим, мнение которого отражало мои мысли и чувства, даже если я не участвовала в обсуждении. И это совпадение (не побоюсь этого написать) повышало мою самооценку! Царство ему Небесное! А родная земля - пухом! Душевных сил его семье, всем, кто любил и уважал этого ЧЕЛОВЕКА. Вечная память.
Людина - зірка. На це потрібен талант. Миронович його мав. Часто думаю про нього. Тоді не договорили. Адже одного племені були ...
Пом'ятай про смерть. Іноді мріяв: може станеться, приїду у Львів, там Левандівка..., згадував його померлу матінку... Але хлопець пожив, послужив своїй справі... Буду пом'ятати...
Хай спочивае. Я тут предлагал памятник ему на могиле поставить. Галичане не заметили. Сам поставлю. Мартини, прошу дать мне в ПП контактный телефон вдовы Виктора.
У Вас двоякое. У меня однозначное и моё. Я ведь с Вас денег не требую. Так какое Вам дело до моих думок?
розділення особистості? mordoroth: Здраствуйте! Я б хотів запитати знающих людей кое, що. Я знаю, що у багатьох людей є другим я, тотемна тварина, ета тема обговорювалася на форумі. Але в мене не тварину, а людино подібне істота, я його бачив у видіннях, його обличчя схоже на моє, трохи вище ростом і набагато сильніші від мене, є криля і ростуть роги. Часто спілкуюся з ним. Мне интересно, если ето істота дейтвітельно моє друге я, чи можна йому дати фіз. тіло? Або хоча б що би било что нибудь як оборотнечество. сорри за граматика я не Руский. Ицполотль: На скільки Силин ти відчуваєш, коли чуєш? На сколко добре ти його бачиш? mordoroth: Іногдна у мене болить голова ніби пробиваються роги. Бівает, що зуби стають гострий, зір меняеться бачу в темряві. А в видіннях, я його бачу дуже добре, високий сильний, з довгим волоссям і татуіровной на обличчі, роги, криль червоні очі. І вістрі ікла. Досить давно його чуствуют уже. У мене є припущення, що я можу перетворитися на нього, на якийсь певний проміжок часу. Ицполотль: Ти можеш описати татуювання на його обличчі? Плохой Волк: Цитата: mordoroth від Вересень 30 , 2008, 11:39:05 >>>> У мене є припущення, що я можу перетворитися на нього <<<< Невірне припущення. І якщо це справді ваше втричі "я", то я вас сочусвую.
Про гроши, именно про гроши. Надеюсь, что с ВасМТ мы всё решим без озабоченного суспильства. Больше к этой теме возвращаться не буду. Делать будем. П.С. Пани, хватит удалять мои допысы. Я не нарушал в них правила форума.
Зроблю вигляд, що не читала... Вважаєте, що маєте право більше, ніж родина, вирішувати? Не буду коментувати.