Увага! Олег сьогодні їде зі Львова і хотів би зустрітися з форумлянами з ЛФ і ДП. Зустріч сьогодні, о 18.00 в Пузатій Хаті на Січових Стрільців, внизу, справа від стійки бару (там, де завжди).
Як учора зустріч пройшла? І чи буде ще зустріч ЛФ і ДП на 9 днів? Щось весь час думаю про п. Віктора - так його тут не вистачає...
Зустріч пройшла спокійно, при хороших і світлих спогадах, людей було мало. Говорили так, ніби попрощались ненадовго — зрештою, ми з ним ще побачимось :rolleyes: На 9 днів, у четвер, зустріч у ПХ ніхто не відміняв... Нагадую,
орієнтовно на шосту, але то певно ще буде уточнюватися. Може й на сьому, щоб люди з роботи могли поприходити. Ввечері, коротше.
Полковник, О как!тогда как доберусь до Москвы,так свяжемся. ---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ---------- Спасибо за добрые слова. У меня сейчас масса работы.сколько мог,столько с ДАНом пообщался.далее буду в начале июля,а там уж буду проводить с ним всё время.
На форумі рідко... Мало кого знаю особисто, оскільки сам з Тернополя, але прочитавши тему, зрозумів, це була велика людина. Адже стільки хороших слів в нас час про людину почути важко. Тепер жалкую, що не знав таку людину. Всім рідним висловлюю свої співчуття... Нехай спочиває з миром.
Вечная память... Жаль - не удалось встериться...Как, оказывается, быстротечна наша жизнь... Уйду навсегда в никуда и нигде, а все, что копил и вынашивал, миг отразится в текучей воде проточного времени нашего. И.Губерман