На початку цього місяця померла також інша талановита російська акторка Анна Самохіна. От, читаючи про її смерть, я надибала на таку інформацію. Ей не надо было играть в «Мастере и Маргарите»? Замечали, что многие актеры, игравшие в фильмах или спектаклях по роману «Мастер и Маргарита», умирают... именно от онкологии. Так ушли Александр Абдулов, Кирилл Лавров, Андрей Толубеев. В Москве широкой популярностью пользовался спектакль Театра на Юго-Западе «Мастер и Маргарита». Главные роли в нем играли Виктор Авилов - Мастер и Вера Сотникова - Маргарита. В 2004 году у Авилова обнаружили неоперабельный рак четвертой степени. Вскоре актера не стало. Вера Сотникова срочно покинула проект, чтобы не искушать судьбу. На замену ей пригласили... Анну Самохину. А Геллу сыграла ее дочь Александра. http://pskov.kp.ru/daily/24437.5/604605/ А тепер ось Галкін. Може в цьому щось таки справді є? Хоча Галкін ніби не від раку помер, але все ж таки... Нехай Господь прийме його душу.
Думаю, що це пояснюється тим, що "Майстер і Маргарита" - шедерв і відповідно в виставах і фільмах по цьому роману граються найкращі актори. А на смерть відомих акторів ми звертаємо більшу увагу, бо знаємо їх з тих чи інших фільмів.
Нехай Бог помилує його душу. Садальський у своєму блозі написав, що ймовірною причиною смерті Самохіної (як і Абдулова, Янковського, Бондарчук, які також померли через онкологію) стало модне тепер омолодження стовбуровими клітинами, яке і спричинило рак.
А он не написал,что сам чуть не закинулся от таблеток для похудания? Конечно есть.Вот например,все люди 1812 года рождения, евшие при жизни свежие огурцы, умерли
Від таблеток для схуднення закидатися почали вже давно, особливо від жуйдемену, якого наївся Садальський, а стовбурові клітини - новомодний і не вивчений поки що спосіб. Звертали увагу, що чим старша людина, тим повільніше у неї розвивається рак? Яка-небудь бабуська захворівши у 70 років, може спокійно прожити до 90, а людина молодого чи середнього віку згорить на очах, і якщо стовбурові клітини запускають процес омолодження, то чи не можуть вони одночасно запустити і патологічні процеси в організмі? Для акторів гарно виглядати - частина професії, і нерідко у боротьбі за зовнішній вигляд розплатою є здоров"я.
Не смерть безжалостна, а люди равнодушны. Спивался ж он на глазах у всех, а не в одиночестве. И когда после дебоша в баре пресса его травила, тоже никто не защитил. Я думаю что суди и травля в прессе его окончательно доконали.
А чего не хватало Галкину? Известный отец. Роли. Фильмы. Поклонники. Деньги. Было ВСЁ. Но он сам уничтожил себя. Тукто-то говорил, мол, пресса его затравила после случая в баре... Господа хорошие, человек напивается, и требует алкоголя ЕЩЁ, ему советуют больше не употреблять - он достаёт пистолет... Бьёт милиционера... Да то, что ему дали год условно, это вообще... Папа постарался... Если бы посадили - может, и жив остался бы... Кстати, на могиле сына (!!!) отец клялся отомстить... его бывшей жене, за то, что ушла от сына-алкоголика! Не могу притворяться - не уважаю их.