Не губите форум

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем AMOR 69, 20 лип 2011.

1. Forpost

Forpost Стоїк

в прятки играть или в салочки?

2. Norton

Norton камышовый кот

а кто во что горазд))))

3. Милена

Милена Дуже важлива персона

Угу, в " Зарницу" :))

4. Norton

Norton камышовый кот

ты шо? щас про совок начнут говорить....:rolleyes:

5. Forpost

Forpost Стоїк

гра називається "Витісни російську мову з Острову" роздающий Містер Блік

6. Inga

Inga Дуже важлива персона

7. Norton

Norton камышовый кот

містеру Бліку не пощастило...:rolleyes:

8. Милена

Милена Дуже важлива персона

Супер, это именно то, что я хотела услышать,

А теперь вопрос ? , если тут, на форуме априори присутствовать должны только те, кто умеет писать онли по-украински, так какие проблемы - скажите ... и мы покинем просторы "вашего" форума .

9. AMOR 69

AMOR 69 Well-Known Member

Трошки не так. Ни с кем не маюсь, а сюда заглядываю после того, когда получаю мейл от администрации. Иногда хочется поддержать беседу в надежде, что затянет и привыкну. Не затягивает. Причина, на мой взгляд, как раз в том, о чем я уже сказал. Не чувствую себя своим среди своих из за языкового барьера.

10. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ви москвини завжди кидаєтесь в крайності. і навіть гадки не маєте, що існують безліч варіантів. Наприклад вивчити українську мову. Тобто ви люди крайнощів. Як що на форумі привалюватиме українська мова (яку ви чудово розумієте) - то значить і форум повинен вмерти. А як що московська - то він повинен жити.

11. Norton

Norton камышовый кот

никагда....:p

12. Forpost

Forpost Стоїк

под Вас любезнейший никто подстраиватьсся не собирается,думаю Вьі єто уже поняли из предьідущих постов

13. ГРАНД

Бар"єри мають властивість долатись. Ви не знали?

14. AMOR 69

Это вообще позорище, жить в стране и не знать языка. А он правда не говорит по-украински?

15. Norton

Norton камышовый кот

а що українська мова і російська не можуть бути мовами, якими можливо спілкуватися...?:scratch_one-s_head:

16. AMOR 69

Дядько Грант, ну не маю я "властивість долатись", снизойди, а.

17. ГРАНД

можуть. От скажіть будь ласка, -Ви знаєте всих україномовних дописувачів на форумі, хоча б один із нас, хоча би раз заікнувся про нерозуміння допису московською мовою? Я таких не знаю. А от москвомовні через одного виють про нерозуміння із завидною частотою. То хто ж тут хворий?;)

18. ГРАНД

Я не люблю тих хто припадає на коліна.:ireful:

19. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Хто тут тільки останнім часом не вставав в позу "...або...або прощайте назавжди...".
    Але якщо подібні заяви з боку Улла9 чи навіть Свідка в контексті форуму в мене якісь почуття викликали, то від зникнення вашої міленонортонівсколунной компашки в мене на обличчі жоден мускул не затримтить. І скупа чоловіча сльоза по обличчю не покотиться.

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Навіть чайку не поп"єте?:olivia_14:
    Хоча я Вас розумію...страшно ж

а де твій аватар? :)