Супер, это именно то, что я хотела услышать, А теперь вопрос ? , если тут, на форуме априори присутствовать должны только те, кто умеет писать онли по-украински, так какие проблемы - скажите ... и мы покинем просторы "вашего" форума .
Трошки не так. Ни с кем не маюсь, а сюда заглядываю после того, когда получаю мейл от администрации. Иногда хочется поддержать беседу в надежде, что затянет и привыкну. Не затягивает. Причина, на мой взгляд, как раз в том, о чем я уже сказал. Не чувствую себя своим среди своих из за языкового барьера.
Ви москвини завжди кидаєтесь в крайності. і навіть гадки не маєте, що існують безліч варіантів. Наприклад вивчити українську мову. Тобто ви люди крайнощів. Як що на форумі привалюватиме українська мова (яку ви чудово розумієте) - то значить і форум повинен вмерти. А як що московська - то він повинен жити.
под Вас любезнейший никто подстраиватьсся не собирается,думаю Вьі єто уже поняли из предьідущих постов
можуть. От скажіть будь ласка, -Ви знаєте всих україномовних дописувачів на форумі, хоча б один із нас, хоча би раз заікнувся про нерозуміння допису московською мовою? Я таких не знаю. А от москвомовні через одного виють про нерозуміння із завидною частотою. То хто ж тут хворий?
Хто тут тільки останнім часом не вставав в позу "...або...або прощайте назавжди...". Але якщо подібні заяви з боку Улла9 чи навіть Свідка в контексті форуму в мене якісь почуття викликали, то від зникнення вашої міленонортонівсколунной компашки в мене на обличчі жоден мускул не затримтить. І скупа чоловіча сльоза по обличчю не покотиться.