Трошки не так. Форум Русліберал вкотре закрився (був дуже пристойним), і тепер Амор з друзями, не маючи, де спілкуватися, вибрали (майже) Остров. Він їм подобається, окрім маленької дрібнички - "забагато української", і не вміючи пристосовуватись (вони навчані, щоб усі грали "Їхню" музику), вони бажають пристосувати Остров під себе. Відповіді форумчан Аморові мені сподобались, і за змістом, і за формою, і злагоженістю.
Я ж кажу, скоро їх кривава гебня дотисне у рунеті остаточно. Треба терміново вчити українську та емігрувати до юанета.
Видно,же хтось-го колись,та добре впєрдолив вi Львові,же так ту українську мову не хоче допускати до своїх вух!)
Ви описали класичний випадок спроби захоплення ресурсу в мініатюрі. Саме так москвини вчиняли всю свою недовгу історію про відношенню до сусідніх країн. Приходили з благими намірами (принаймні декларували їх як благі наміри), а потім встановлювали нахабно свої "порядки". Тут дещо відійшли від кальки і почали одразу промацувати обстановку з метою вияснення на скільки тутешня адміністрація та основна маса дописувачів (аборигенів) готові до гнилих вчинків за ради прибутків (не матеріальних маю на увазі). Зауважте так вичняють всі поголівно москвини, незалежно від політичної орієнтації. Наголошую - це генетичне явище москвинів азіятів - ординців. Тому і адміністрація і учасники форуму в даній ситуації повинні показати себе як литовці (Великого князівства Литовського) які дали рішучій відсіч орді.
так он же сказал что армянин шифруется? или москвины это что то вроде масонов? могут быть любой национальности? я раз и навсегда проясню уже наконец то этот вопрос для себя)))
Я не знаю чим то пояснити, але армяни дуже проросійсько налаштовані. В грузинсько-російському конфлікті вони тягнули за росіянами, а не за грузинами, які їм би мали бути ближчі за духом. Українців інакше, як хахлами не називають. Молоді армяни, яких я тут, в Америці, спостерігаю, майже не знають своєї мови. Спілкуються російською між собою і англійською. Маємо по бізнесу стосунки з армянами, то в їхньому офісі висять портрети Путіна і Медвєдєва. Висновки робіть самі.
Я могу отвечать по-русски конкретному форумчанину, который не понимает украинского языка, но почему я должен жертвовать своим комфортом и писать по-русски постоянно, чтоб угодить одному человеку?
Може і так. Перше припущення хибне. А от друге цілком справедливе. Можна не бути етнічним москвином, але москвином за суттю , менталітетом - так. похвально.
а не російськомовному громадянину України,але шайка -лейка на то плювала два роки,слава Богу то сі скінчило
А давайте эту тему Не губите форум переименуем в Не гоните на форум и закроем её с концами... Как идея? Мне лично очень нравится! )
Не розумію. Що ж це за тяга така все закривати і забороняти, що так чи інакше не дуже подобається. Як вплинути на постсовка до цієї звички? Чим ця тема Вам заважає? Що саме Вам подобається? І чому Ви не дивлячись на те що Вам подобається хочете закрити і заборонити?
Никто, ничего закрывать и запрещать не собирается :rose:, и таки тихо , ша , нинада устраивать хипиш Каждый имеет право высказать свою точку зрения на эту ситу..ацию , а что собственно не так ?
...і в дальнійшому Любі Провокаційні Фокуси,які будь-хто замчає...відкрито висвітлювати,навіть,якщо i помилятись! Далі розберемось і розясниться Who is Who!
Тада и тем на форуме много . и будут они друг за другом бегать по всему Острову , радостно хлопая в ладоши