Не губите форум

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем AMOR 69, 20 лип 2011.

1. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

[CENZ]ну с ней то понятно...
    хоть какой то шанс на "интим"...[/CENZ]

2. spice

spice Дуже важлива персона

На початку незалежності десь року 93 ідемо з мамою по вул. Червоноармійській в Києві (нині Велика Васильківська), стоять дві дами під магазином "Взуття" і одна каже з таким характерним акцентом "ты пасматри, ну везде не по нашему написано"! Вазмущаецця, значить. Ну, мама моя справжня українка, повертається до них і каже - "чого ж, написано якраз по-нашому" :rolleyes:

3. Forpost

Forpost Стоїк

а шо не зауважили як почало імперців тіпати ? а великий ісход з Острова всьої шайки -лєйкі хіба не показник?

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Безумовно збільшилась. В рази в порівнянні з 2009 роком, коли я тут зареєструвався.

5. Оля

Оля Старожилка форуму

А до нас приходить армянин і я з ним розмовляю українською, а він російською. І ми прекрасно спілкуємося. Правда він з Азербайджану вихідець. Може у тому причина? ;):)

6. bars

bars Well-Known Member

Ще б толк від того був...

7. ГРАНД

Буде. Обов"язково буде.

8. tanna

tanna Дуже важлива персона

Я конечно не имею ничего против общения на украинском языке и сама пишу на нем очень часто, но вот какая-то заметная агрессивность по отношению к русскому языку и соответственно русскоговорящим маленько настораживает. :pardon:

9. ГРАНД

Немає ніякої агресивності.

10. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Абсолютно ні! Ми вас любимо. :rose:

11. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

а в отношении украинского языка?;)

12. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

Данный форум не является коммерческим проектом, поэтому полный переход на украинский ему не повредит, а может, даже поможет.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дійсно...особливо в дописах топікмайстра даної теми...

14. Тень гнева

Насколько я понял, автор темы вообще живет в США.

15. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Я пупею. Мешкає в США. Натякає, що може привести на форум десяток російськомовних відвідувачів. З Росії. Вибачте, в їх Росії ані демократії, ані лібералізму, ані перспектив, що це колись з'явиться, немає. Тікайте в Україну за політичним притулком. І вчить українську мову, щоб за своїх на вільних українських форумах сприймали. Ні, "а чого ви па-руські не говорітє ?". :)

16. bayard

bayard Дуже важлива персона

перетаскивайте. я лично ЗА. тем более что у нас есть соответствующий раздел для общения на либеральные темы...:good:

17. bayard

bayard Дуже важлива персона

пан Блик, там есть довольно большой сайт, который если не ошибаюсь поддерживается фондом Фукуямы...

18. Тень гнева

Фейсбук какой-то.

Акция "Моисей": приведи с собой от 10 евреев и больше.

19. Forpost

Forpost Стоїк

Я конечно не имею ничего против общения на русском языке и сам пишу на нем очень часто, но вот какая-то заметная агрессивность по отношению к украинскому языку и соответственно украиноговорящим маленько настораживает
    ПиСи навіть мастодонт шайки-лєйки НаСекундуЗагляну нас любовно іменує нациками,ПиСИПИСИ можна я буду його москальонком називати,Ґа?
    [ADMIN="Рівнянин"]Взагалі то мова спілкування і образа користувача речі різні. Прошу дотримуватись Правил форуму і не переходити на особистості. [/ADMIN]

20. ГРАНД

А занєте чому москвини ще так нервують коли йдеться про українську мову?
    Тому, що їх мову ніколи не забороняли. (До речі грузинську теж не забороняли, і польську не забороняли). Вони не знають що це таке, і як створіння, до яких певні процеси доходять лише через осязаємі відчуття (простіше кажучі через насильство) природнє витіснення московської мови українською сприймають як щось нереальне.

а де твій аватар? :)