Да-с, господа! Лихими темпами просераем шанс на просвещенную анархию! Забыли, что Именно такого рода "дискуссии" не оставляют никакого права адекватным форумчанам Спойлер (увы, я не в их числе) задать 08.08.2011г. модераторам простой по-детски наивный вопрос: "А на кой хрен вы вообще нужны, у нас и так всё ништяк?" Видать, сцуко, таки нужны... а жаль...
Катрен для одесситів На Секунду заглянув я На Форум Одеський, а тут Лунниє друзя й язикаті феськи... За секунду нарубають, дров по-самі вуха... Все рубають,та рубають, та ніхто не слуха! Ах Одесса,мать родная, яка ти фальшива, та злодійська і хитрюща... як у мішку шило! Будеш ти терпіть невдачу за свинячу вроду... будеш плакать і кривляться, від новин зі сходу! І прийде й на тебе час та тугая плітка, бо москаль-нацист не є, як рідная тітка! ) Нині,05.08.2011 Той самий,Юрко НОТОЦО.
Катрен для свідка з Одеси ....Любов "козла" розвалить імперію Зла!(c) Пєсєц підкрався незамітно Під стіни древнього Кремля- москаль лиш встиг легенько пукнуть І вимовить чарівне:- Бля! Порозлітались всі надії, любов паскудних їх сердець... І наступила Правда Божа І Злу прийшов Большой гвіздець! ) Нині, Юрко НОТОЦО
Не редагуйте мої катрени,будь ласка! Пишіть свої! Не розрухуйте ні Мене,ні Гранда! Не рухайте Українців і Вкраїну Всю! Народ Вкраїни не подібний на безхребетную вівцю! Бо,як напишу вірш паскудний Від імені людських сердець, То так таки прийде й наступить Ваш необ'явлений кінець! Ю.Н. P.S.Можна понищити галичан і втекти від бандерівців,та від Долі не втечеш!(с)
) обиделся, наверное))) ручонки коротковаты оказались до Одессы дотянуться.. теперь тока катрены писать осталось.. но то дело нужное... все лучше чем с обрезом по лесам шастать
Степаныч, а Вы среднюю школу закончили? Там по литературе (правда для внекласного чтения скорее) Хаджи-Мурат Толстого должен был бы быть в программе. А кто такой Тадеуш Костюшко Вы знаете? Ну и вот знаменитый русский художник Василий Верещагин нарисовал мирное присоединение Средней Азии к России в 19 веке
Гуманізм присущий всім європейським державам.за виключенням Російської Імперії , не дав можливості нікому наказали ту варварську дикість і силу , з якою загарбники нагло захоплювали території, винищуючи місцевих аборигенів,щоб вкінці самостійно не дати собі ради з такими Агромаднимм територіями! Короче... Пес на Сіні!...А гордитися завойовницькими рисами нікому не до лиця! "Апофеоз війни",так називається полотно Верещагіна!
Одесити. Як сказав Жванецький, інтерв'ю якого я слухав як раз учора, "Одеса там більше не живе". І я з ним абсолютно згоден. Як усі євреї поїхали, Одеса стала як якийсь Харків, ну не Донецьк, но як Дніпропетровськ. Місце російськомовних заруських орків-костусовят.
Степаныч. Вы писали, что россия расширялась мирным путем, ни на кого не нападала, кроме Финляндии. Избавьте нас от поисков Ваших конкретных постов, ВЫ знаете, что Вы такое ПИсали
[OFFTOP]Я ТАКОГО не писал. Я задавал вопрос: на кого, кроме Финляндии, Россия напала?[/OFFTOP]Но Бог с ним. Скажите, а Испания на Америку нападала?
Московщина напала на Кавказ. (немає сенсу перелічувати скільки раз і в які роки це відбувалось). Останній раз напад відбувся в серпні 2008 року Напдала на Туреччину. Нападала на Польщу (неодноразово) Нападала на Україну (принаймні у 1918 році це відбулось відкрито і без маскувань) Напала на три балтійські країни. Напала на Молдову. Це так лише бігло, на вскидку.
На Наполеона нападала (з чого б росіяни опинились під Аустерліцем), на Прусію під час семирічної війни. Це так,на вскидку. Та взагалі з 18 сторіччя жодної війни не було, в якій Росія не брала б участі. А на своєй території воювала, здається, тільки у 1812 році.